• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Yaaa bende şuan sivilce yok geçen ay çıktı ama kaçıncı gündü bilmiyorum onu msjlarımdan bulurum inşallah test yapmadın dimi benim negatifleşti iğne etkisi geçti testlerde bugün
Tamam canım bakalım hangi gün çıkmış sizde bugün test yapmadim dün negatifti inşallah pozitifleri görürüz bu ay

Test yaptinmi peki ben dün yaptım 10.gunde negatifti başka belirtilerin varmı
Yapmadim yarin sabah erken test yapip bakacam pek umudum yok. benim igneden galiba bu belirtiler cunku hamile kalip bunlari hemen yasayan war mi bilmiyorum. Cok erken sanki psikolojikde olabilir bilemiyorum umitlenmekde istemiyorum ama nerakta ediyorum.

İnşallah sizce yarın test yapayım mı bende varsada gösterirmi bilmiyorum
Canım geçen ay iğneden sonra 8.gün sivilcem çıkmış normalde adetten önce çıkardı bu ay çıkmadı belki daha çıkar bugün biraz kasık ağrım hafif vardı birde akıntım oldu birazda göğüs hassasiyeti var ama çok deil benimde 2 güne çıkar varsa bugün negatifti testler canım 13.günü geçtiysen varsa çıkarta 12.günde çıkan var hatta bugün bir konuda görüp yazdım 11.hünde 15 değerle öğrenmiş ve yükselmiş böyle yani varsa çıkar bence testin varsa yapmalısın

Yapmadim yarin sabah erken test yapip bakacam pek umudum yok. benim igneden galiba bu belirtiler cunku hamile kalip bunlari hemen yasayan war mi bilmiyorum. Cok erken sanki psikolojikde olabilir bilemiyorum umitlenmekde istemiyorum ama nerakta ediyorum.
İğne etkisi 10.güne kadar kalmaz

Back