- 3 Ocak 2021
- 3.335
- 1.029
- 83
- 35
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Bende aynıyım akıntı kesildi beyaz korkusuz geliyor kahverengi kırmızı olacak diye korkuyorum adet ağrım yok ama normalde şuan kıvranmam lazımdıB
bende akıntı başladı afedersin tuvalete korka korka gidiyorum koyulasacak diye ödüm kopuyor
Biraz gecikirim kan vercem 3 gün falanGünün geçmiş oldu yani bu durumda test falan yaptın mı
Kaçıncı günün canımBiraz gecikirim kan vercem 3 gün falan
Bende bu sabah akıntım var bir kaç gündür de oluyorduKızlar bende bu sabah uyandım baya hissettim bir akındı geldim göğüslerimde baya şiş az da olsa ağrı var bunlar ilk belirtilerim şuan ama tabi adetten de olabilir geçen ay iğnenin 17.günü adet olmuştum bu ay inşallah olmam ama pek de umudum yok
Sende 21 inde iğneyi vurulmuştunBiraz gecikirim kan vercem 3 gün falan
Bir belirti olabilirBende bu sabah akıntım var bir kaç gündür de oluyordu
Sende 21 inde iğneyi vurulmuştun
İğne dahil 14. GünKaçıncı günün canım
Evet test yap bence sen hiç yapmamıstısınBende bu sabah akıntım var bir kaç gündür de oluyordu
Sende 21 inde iğneyi vurulmuştun
Adet olacakmısim gibi sanki test te yapmadım büyük sabır var valla bendeBir belirti olabilir
Hiç yapmadım valla büyük sabır bendeki eşime diyorum getir test bakalım yok diyor totem yaptım bu sefer test yapmiycaksin diyorEvet test yap bence sen hiç yapmamıstısın
Benim iğneyle 15.gun adet günüm bugun yada yarın işte bilmiyorum artık Allah büyükEvet test yap bence sen hiç yapmamıstısın
A evet benimde iğne dahil 15. Gün ama yapamayacağım test gecikmeyi bekleteceğim inşallah gecikirim olmam aminBenim iğneyle 15.gun adet günüm bugun yada yarın işte bilmiyorum artık Allah büyük
A evet benimde iğne dahil 15. Gün ama yapamayacağım test gecikmeyi bekleteceğim inşallah gecikirim olmam amin
Bende bekliyorum işte yapmiycamA evet benimde iğne dahil 15. Gün ama yapamayacağım test gecikmeyi bekleteceğim inşallah gecikirim olmam amin
Ya birsey sorcam prodoctor erken gebelik testi kuruma çizgisi yapmaz değil mi 13. Gün test yapmıştım ya çok çok silik ışığa tutunca baya gözüken bir çizgi var o günde vardı bugün daha netBende bekliyorum işte yapmiycam
Onun için pek güvenilir değil diyorlar başka farklı testlerde deneYa birsey sorcam prodoctor erken gebelik testi kuruma çizgisi yapmaz değil mi 13. Gün test yapmıştım ya çok çok silik ışığa tutunca baya gözüken bir çizgi var o günde vardı bugün daha net
Evden çıktım canım ya birine gidiyorum eve akşam geçerim atarım ama 11. Gün negatifti 13. Gün silik evet negatif çıkarıp pozitif plansa çok pozitif olup negatif olanda çok o test içinFoto atar mısın
Evden çıktım canım ya birine gidiyorum eve akşam geçerim atarım ama 11. Gün negatifti 13. Gün silik evet negatif çıkarıp pozitif plansa çok pozitif olup negatif olanda çok o test iç
İğne günü genelde saymazlar 13.gün bugün ilk iğnenmiydi ? Adet olana kadar yolu var inşallah gebesindir burda 16.günde pozitif olanı gördüm benimde bugün 10.gün testler negatiflesti iğne etkisi geçti bakalım inşallah koyulaşma görürüm ama pek umudum yok kendim içinİğne dahil 14. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?