- 28 Eylül 2024
- 549
- 139
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Tamam canım bakalım hangi gün çıkmış sizde bugün test yapmadim dün negatifti inşallah pozitifleri görürüz bu ayYaaa bende şuan sivilce yok geçen ay çıktı ama kaçıncı gündü bilmiyorum onu msjlarımdan bulurum inşallah test yapmadın dimi benim negatifleşti iğne etkisi geçti testlerde bugün
Sivilce hamilelik belirtileri arasında miYaaa bende şuan sivilce yok geçen ay çıktı ama kaçıncı gündü bilmiyorum onu msjlarımdan bulurum inşallah test yapmadın dimi benim negatifleşti iğne etkisi geçti testlerde bugün
Benim hep düzenlidir adetlerimEvet ben burda 20.gün olanı da gördüm iğneden sonra ben 17.günde olmuştum
Daha çok adet belirtisi bence inşallah regl olmamSivilce hamilelik belirtileri arasında mi
Düzenle alakası yok sonuçta bir hormon yüklemesi oldu değişebilir normal zamandan farklı çünkü ha zamanında da olabilirsin olmayabilirsinde yani onu diyorumBenim hep düzenlidir adetlerim
Evet arasında varSivilce hamilelik belirtileri arasında mi
Bakmadım canım birazdan bakarım inşallah yazmışımdır msjlaraTamam canım bakalım hangi gün çıkmış sizde bugün test yapmadim dün negatifti inşallah pozitifleri görürüz bu ay
İnşallah sizce yarın test yapayım mı bende varsada gösterirmi bilmiyorumBakmadım canım birazdan bakarım inşallah yazmışımdır msjlara
Olmadım canım daha agrımda kesildiHayir sancım gelip gidiyor sadece ve akıntı var sen oldun mu
İnşallahDaha çok adet belirtisi bence inşallah regl olmam
Düzenle alakası yok sonuçta bir hormon yüklemesi oldu değişebilir normal zamandan farklı çünkü ha zamanında da olabilirsin olmayabilirsinde yani onu diyoru
Bende ara ara geliyor akıntı hissediyorum aha dedim bu sefer gittik psikolojim bozuldu vallaOlmadım canım daha agrımda kesildi
Bende vallaha sürekli peçete ile siliyorumBende ara ara geliyor akıntı hissediyorum aha dedim bu sefer gittik psikolojim bozuldu valla
Yapmadim yarin sabah erken test yapip bakacam pek umudum yok. benim igneden galiba bu belirtiler cunku hamile kalip bunlari hemen yasayan war mi bilmiyorum. Cok erken sanki psikolojikde olabilir bilemiyorum umitlenmekde istemiyorum ama nerakta ediyorum.Test yaptinmi peki ben dün yaptım 10.gunde negatifti başka belirtilerin varmı
Canım geçen ay iğneden sonra 8.gün sivilcem çıkmış normalde adetten önce çıkardı bu ay çıkmadı belki daha çıkar bugün biraz kasık ağrım hafif vardı birde akıntım oldu birazda göğüs hassasiyeti var ama çok deil benimde 2 güne çıkar varsa bugün negatifti testler canım 13.günü geçtiysen varsa çıkarta 12.günde çıkan var hatta bugün bir konuda görüp yazdım 11.hünde 15 değerle öğrenmiş ve yükselmiş böyle yani varsa çıkar bence testin varsa yapmalısınİnşallah sizce yarın test yapayım mı bende varsada gösterirmi bilmiyorum
Canım 16 gün olmuş neden test yapmıyorsun16.günden bildiriyorum akıntı artarak devam ediyor hasta oldum sanıyorum bakıyorum akıntı
İğne etkisi 10.güne kadar kalmazYapmadim yarin sabah erken test yapip bakacam pek umudum yok. benim igneden galiba bu belirtiler cunku hamile kalip bunlari hemen yasayan war mi bilmiyorum. Cok erken sanki psikolojikde olabilir bilemiyorum umitlenmekde istemiyorum ama nerakta ediyorum.
Bence sende artık test yapmalısınBende vallaha sürekli peçete ile siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?