• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Canım geçen ay iğneden sonra 8.gün sivilcem çıkmış normalde adetten önce çıkardı bu ay çıkmadı belki daha çıkar bugün biraz kasık ağrım hafif vardı birde akıntım oldu birazda göğüs hassasiyeti var ama çok deil benimde 2 güne çıkar varsa bugün negatifti testler canım 13.günü geçtiysen varsa çıkarta 12.günde çıkan var hatta bugün bir konuda görüp yazdım 11.hünde 15 değerle öğrenmiş ve yükselmiş böyle yani varsa çıkar bence testin varsa yapmalısın
Benimde 10.günüm sivilce çıktı bugünde bir tane çıktı 11.gün yarın kaset test yapsam 12.gunde çıkarmı erken gebelik testim yok

Seninle ayni gun igne olmusuz 26 aralik 11 oluyo galiba bugun
evet 26 Aralık ama iğne günü sayılmıyor canım Oyüzden bugün 10.günümüzdü ben iğneden bir gün sonra başladım testlere iğne etkisi nezaman geçecek diye bugün tamamen geçti iğne etkisi her gün test yaparım zaten varsa bir iki güne çıkar

Bir dene canım hatta alabilirsen birkaç farklı marka testin olsun başla yârından itibaren belkide çıkacak bilemeyiz
Yarın erken gebelik testi alayım kaset testte biraz zor çıkar ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşadım avow markası iyiydi onda çıkmıştı varsa ondan alırım

evet 26 Aralık ama iğne günü sayılmıyor canım Oyüzden bugün 10.günümüzdü ben iğneden bir gün sonra başladım testlere iğne etkisi nezaman geçecek diye bugün tamamen geçti iğne etkisi her gün test yaparım zaten varsa bir iki güne çıkar
Bnm ozaman daha atilmadi igne etkisi ondan bu belirtiler yarindan snra gecer demekki

İgne etkisine kasetlemi bakiyosun erken le mi

Bnm ozaman daha atilmadi igne etkisi ondan bu belirtiler yarindan snra gecer demekki
Yok canım alakası yok belirtiyle iğnenin benim 10.gün bugün başladı belirtiler geçen ayda adet olama 3 4 gün kala başlamıştı yani iğne etkisi kalmamıştı iğneyle bağdaştırma iğnenin tek etkisi hcg göstermesi

Back