- 6 Mart 2024
- 1.591
- 1.274
Allah razı olsun canımcımAyyyy çok mutlu oldum çiçeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımcımAyyyy çok mutlu oldum çiçeğim
Tavsiye de etme bacım, sonra biri çıkar der ki “o kullanmış, ben de kullanırım.” Ters etki yapar, yan etkisi olur, suçlusu sen olursun. Yok eczacı arkadaşım şöyle dedi, yok hemşire böyle dedi, yok sadece etkinliği tartışılır gibi cümleler tehlikeli. Seninki tecrübe paylaşmak olmuyor.İyi de ben kullandım, tarihi geçeni birilerine vermeye çalışmıyorum ki
maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınızaİkizlerim gelıyor ikisininde kalp atışını duyduk
Allah razı olsunmaşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza
Yaaaa maşallah rabbiiiiiim şükürler olsun yemin ederim o kadar sevindim ki anlatamam eşime bile söyledim allahım kucağına almayı nasip etsin bize de dua etttİkizlerim gelıyor ikisininde kalp atışını duyduk
Maşallah inşallah böyle devam ederBana 7 si dollendi 7 ile devam ediyoruz dediler ama bakalım salı gününe kac kaliyor
Allah razı olsun bizi bizden başkası anlamaz zaten böyle birbirimizin mutluluğu bile kalbımızı pırpır ettiriyor ne güzel hıc tanımıyoruz oysaki birbirimiziYaaaa maşallah rabbiiiiiim şükürler olsun yemin ederim o kadar sevindim ki anlatamam eşime bile söyledim allahım kucağına almayı nasip etsin bize de dua ettt
Hayırlı olsun çok sevindim benim seninle son adet tarihim transfer tarihim bile aynıydı yanlıi hatırlamıyorsam. 6 şubatta cinsiyet görebilirim ben de inşallah diye umutlandımBenım bugün tüm kullandığım iğneleri kesti doktorum sadece Progestan fitil ve folik asit şubat 6 ya kadar kullan dedi . Şubat 6 da gel cinsiyetlerinizde söyleyim dedi. Benım beta 2 katı hiç artmadı 246-325-700 dü … demekki beta artışıyla alakası yok ikiz gebeliğin yada kesenın biri küçüktü muhtemelen geç döllenmiş bile olabilir . tabi ben doktora dedim ki kocam bana hazırladığı herseyın yarısını kendisi yiyor ondan biri küçükoda eşime yeme küçüğün haklarını kırarım bacaklarını dedi
Aynen öyle aynı yollarsan geçince anlar insan birbirini vallahi çok çok sevindim ve sana ne dedim uzak tarih vermişse kalp atışına denk gelir diyeAllah razı olsun bizi bizden başkası anlamaz zaten böyle birbirimizin mutluluğu bile kalbımızı pırpır ettiriyor ne güzel hıc tanımıyoruz oysaki birbirimizi
Oh oh mis bende iğnesiz trasnfer oldum kullanmıyorum doğal olacak dedi doktorumBenım bugün tüm kullandığım iğneleri kesti doktorum sadece Progestan fitil ve folik asit şubat 6 ya kadar kullan dedi . Şubat 6 da gel cinsiyetlerinizde söyleyim dedi. Benım beta 2 katı hiç artmadı 246-325-700 dü … demekki beta artışıyla alakası yok ikiz gebeliğin yada kesenın biri küçüktü muhtemelen geç döllenmiş bile olabilir . tabi ben doktora dedim ki kocam bana hazırladığı herseyın yarısını kendisi yiyor ondan biri küçükoda eşime yeme küçüğün haklarını kırarım bacaklarını dedi
İnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzumOh oh mis bende iğnesiz trasnfer oldum kullanmıyorum doğal olacak dedi doktorum
Amiiin canım Allah razı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah rabbimin herseye gücü yeter hepimizi yoktan var etti. Verirse baş göz üstüne vermezse yine baş göz üstüne en hayırlısını rabbim bilir ama verecek gücü var hep hayırlısını istiyorum asla vazgecmemBugün odada eşim ağladı falan sonra çıktık . nerden baksan koridorda bekleyen 15 çift Belki daha fazlası vardı . resmen utandık öyle yüzümüzü yere eğdik çıktık. gözlerimizin pırıltısı bile bi başkaydı bakamadık yüzlerine . saklanabilecek bi duygu değildi o an bizim için. ama belki birilerine umut olacaktık belki birileri o an zor bi andaydı bilemezdik . O kadar değişik bisey ki gerçekten yaşayınca anlıyorsun o an ordakilerin durumunu . Eve geldik şükür namazımızı kıldık sonra actık ellerımızı dua ettik… kurban olduğum Allah sen neylersen güzel eylersin hiç bi kadını hiç bi erkeği evladı olmadan evlatla sınama lütfen bu duanın karşılığını senden başka verebilecek hiç bir güç hiç bir kuvvet yok yaratıcı sensin Kudret senin karıncanın ayak sesini bile duyan birtek sensin nolur tüm bekleyenlerın sesini duy Kimsenın gidecek isteyecek kapısı yok bunu oldurabilecek şifa Senın Şafi isminde gizli ya musavvir ya musavvir ya musavvir … amin
Canım İnan orasını Allah bilir ama benim doktorum kesinlikle 4. Aya kadar temizlik yapma sadece yemek yap dedi ama temizlik yapıp üstüne işe gideni de biliyorum doğum yapan tüp bebekte işle alakası yok bence kendini suçlayıp psikolojini bozmaKızlar merhaba sonuç beklenen herkes pozitif sonuç almasını dilerim. Bende 21 aralıkta 6 gün transferi oldum. 5. Gün kan sonucum 6.5 geldı. 7. Gün 25 geldı. Nerdeyse 4 kat arttı. Ama 9. Gün 19 geldı maalesef. Ben 7-8. Günler ev işi yapmaya başlamıstım. Koltuk ve hali örtüsü düzeltme, 3-4 dakikalık ev süpürme, yemek yapma, yerden oyuncakları topladım. Acaba bu yüzden mi gıttı bebegim en büyük üzüntüm bu. Çok mu iş yapmışım... Hep mı yatmam gerekiyordu.. Sizler nasıl gecırıyorsunuz günlerinizi?
Merhaba lütfen kendınızı suçlamayın . Doktorunuzla görüştünüz mü ne dediKızlar merhaba sonuç beklenen herkes pozitif sonuç almasını dilerim. Bende 21 aralıkta 6 gün transferi oldum. 5. Gün kan sonucum 6.5 geldı. 7. Gün 25 geldı. Nerdeyse 4 kat arttı. Ama 9. Gün 19 geldı maalesef. Ben 7-8. Günler ev işi yapmaya başlamıstım. Koltuk ve hali örtüsü düzeltme, 3-4 dakikalık ev süpürme, yemek yapma, yerden oyuncakları topladım. Acaba bu yüzden mi gıttı bebegim en büyük üzüntüm bu. Çok mu iş yapmışım... Hep mı yatmam gerekiyordu.. Sizler nasıl gecırıyorsunuz günlerinizi?
Kimyasal yaşıyorsun ilaçları bırakalım dedı.Merhaba lütfen kendınızı suçlamayın . Doktorunuzla görüştünüz mü ne dedi
Kendınızı suçlamayın düşük yapıyorsun dememiş yani sen kendını yordun da zarar verdin olayı yok neden hemen kendine kızdın . Sakın ola yeniden tedavi düşünüyorsanız en son yapmanız gereken şey bile olmasın kendinizi hırpalamak . Rabbım güzel günler gösterecek umudunuzu yitirmeyinKimyasal yaşıyorsun ilaçları bırakalım dedı.