Amin canım inşallah. Benim bir embriyom var tek embriyo transfer edicekler :)Hadi hayırlısıcanım al gel bebişlerini
Kızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek yazamadım sağlıksız gebelik yarın kürtaj olucam ama beta artışı var dış gebelik hala söz konusu kürtajdan sonra beta düşmezse dış gebelik kesin tanı konulucak ve onun içinde işlem olucak ne yerdeyim ne gökte şu iki gündür takdir Allah'ın ne desem boş çok üzgünüm
Çok üzüldüm canım sağlıkla kurtul inşallah bütün dualarım seninleKızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek yazamadım sağlıksız gebelik yarın kürtaj olucam ama beta artışı var dış gebelik hala söz konusu kürtajdan sonra beta düşmezse dış gebelik kesin tanı konulucak ve onun içinde işlem olucak ne yerdeyim ne gökte şu iki gündür takdir Allah'ın ne desem boş çok üzgünüm
Sağol canım benim hepimiz için duam sağlıklı sıkıntısız süreçler ilki de çok üzmüştü buda böyle oldu şimdi olası tedaviyide 6 ay ileriye atmış olduÇok üzüldüm canım sağlıkla kurtul inşallah bütün dualarım seninle
İnşallah canim. Bu süreçte psikolojiyi yönetmek çok zor bir kez de olsa silik çizgi görsem umut olacakti ama yok maalesef ki hiç göremedim bu beni çok üzüyor. Hepinizin tecrübeleri önerileri benim için çok kıymetli teşekkür ederim. İnşallah sürecim çok uzamaz. Yeni süreçte psikolojiyi destek alacağımKötü şeyler düşünme. Daha ilkinde böyle olursan daha kötü olursun. Yıllarca deneyenler var inan. Bak ben kaç defa opu oldum hep sağlıksız geldi transfer olamadım ama hiç ağlamadım çünkü biliyorum ki birgün olacak Allah doğru zaman da verecek. Allah’ın izniyle sende bu dememen de anne olacaksın haberini vereceksin. Moral herseyden önemli. Hatta inşallah tek değil ikizlerin olur
Evet canım gerçekten öyle başka kimse anlayamıyor. İnşallah öyle olur sabırla bekliyorumSeni en çok buradaki insanlar anlar ama birgün olacak inşallah ve sen nasıl oldu ya oldu mu diye kalakalacaksın o yüzden sabrın sonu selamet Canım
Canım daha önce forumda denk gelmiştim 17 beta ile 12 gün öğrenmiş ve düzenli katlaya katlaya artmış inşallah seninkide öyle olur gönlünü ferah tut benim doktorum da bebek tutunmuş ama keseyi görünce ancak hamilesin diyebiliriz dedi onlar tüm ihtimalleri düşünüyor sen dua et bol bolDoktora yazdım şimdi erken konuşmayalım sabret yazmış sanırım olumsuz yoksa güzel, merak etme falan yazardı ama yazmamış hiç bir şey
Çok haklısın canım. Ama sen bi fiziksel olarak ve manen iyi hisset kendini, gerisi tıkır tıkır gelecek. Bi sonraki sefere adımları da bildiğin için çok daha kolay geçecek tüm süreç. Sürece dair bi belirsizlik olmaması büyük rahatlıkmış, ben öyle hissetmiştim. Sonra bize güzel haberlerini vereceksin, benim dualarım seninle hepİnşallah canımara ara modum çok düşüyor sanki o testte hiç pozitif görmeyecek gibi hissediyorum bazen geçiyor. Kendimce araştırmalar yapıyorum hızlıca yeni sürece girmek istiyorum bir yandan da korkuyorum karışık duygular
İnşallah canım, teşekkürler güzel yorumun için hayırlısı artık ne diyelim elimizden geleni yaptık bakalım ne olacakCanım daha önce forumda denk gelmiştim 17 beta ile 12 gün öğrenmiş ve düzenli katlaya katlaya artmış inşallah seninkide öyle olur gönlünü ferah tut benim doktorum da bebek tutunmuş ama keseyi görünce ancak hamilesin diyebiliriz dedi onlar tüm ihtimalleri düşünüyor sen dua et bol bol
Canım benim kürtajdan sonra 1 ayı buldu betamın sıfırlanması Rabbim yardımcın olsunKızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek yazamadım sağlıksız gebelik yarın kürtaj olucam ama beta artışı var dış gebelik hala söz konusu kürtajdan sonra beta düşmezse dış gebelik kesin tanı konulucak ve onun içinde işlem olucak ne yerdeyim ne gökte şu iki gündür takdir Allah'ın ne desem boş çok üzgünüm
Çok güzel hayırlı olsun.sabah 10.45 de benimde opu var çok heyecanliyimKızlar transferim yarın sabah saat 8:30 da haber verdiler
Ayyy hadi inşallah bir sürü embriyon olurÇok güzel hayırlı olsun.sabah 10.45 de benimde opu var çok heyecanliyim
Amin kuzum 9ndallah aminAyyy hadi inşallah bir sürü embriyon olur
Allah razı olsun. Evet süreçle ilgili korkularımı bir nebze yendim aslında opudan falan çok korkuyordumÇok haklısın canım. Ama sen bi fiziksel olarak ve manen iyi hisset kendini, gerisi tıkır tıkır gelecek. Bi sonraki sefere adımları da bildiğin için çok daha kolay geçecek tüm süreç. Sürece dair bi belirsizlik olmaması büyük rahatlıkmış, ben öyle hissetmiştim. Sonra bize güzel haberlerini vereceksin, benim dualarım seninle hep
Sen anne olacaksın buna odaklanİnşallah canim. Bu süreçte psikolojiyi yönetmek çok zor bir kez de olsa silik çizgi görsem umut olacakti ama yok maalesef ki hiç göremedim bu beni çok üzüyor. Hepinizin tecrübeleri önerileri benim için çok kıymetli teşekkür ederim. İnşallah sürecim çok uzamaz. Yeni süreçte psikolojiyi destek alacağım
Sıfırlanması zaman alır ama kürtaj olunca yükselme olmaz değerler düşüşe geçer doktor o yüzden kan istiyor sıfır için değil düşüş içinCanım benim kürtajdan sonra 1 ayı buldu betamın sıfırlanması Rabbim yardımcın olsun
Hadi bakalım sağlam embriyoların olsunÇok güzel hayırlı olsun.sabah 10.45 de benimde opu var çok heyecanliyim
Ya inşallah öyledir. Kendimi unuttum bu süreçte biraz toparlanmam lazimSen anne olacaksın buna odaklanaz kaldı sadece biraz zamanı var. Psikolojini de asla bozma