ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar Allah razı olsun hepinizden tek tek yazamadım sağlıksız gebelik yarın kürtaj olucam ama beta artışı var dış gebelik hala söz konusu kürtajdan sonra beta düşmezse dış gebelik kesin tanı konulucak ve onun içinde işlem olucak ne yerdeyim ne gökte şu iki gündür takdir Allah'ın ne desem boş çok üzgünüm

Çok üzüldüm canım sağlıkla kurtul inşallah bütün dualarım seninle

İnşallah canim. Bu süreçte psikolojiyi yönetmek çok zor bir kez de olsa silik çizgi görsem umut olacakti ama yok maalesef ki hiç göremedim bu beni çok üzüyor. Hepinizin tecrübeleri önerileri benim için çok kıymetli teşekkür ederim. İnşallah sürecim çok uzamaz. Yeni süreçte psikolojiyi destek alacağım

Seni en çok buradaki insanlar anlar ama birgün olacak inşallah ve sen nasıl oldu ya oldu mu diye kalakalacaksın o yüzden sabrın sonu selamet Canım
Evet canım gerçekten öyle başka kimse anlayamıyor. İnşallah öyle olur sabırla bekliyorum ama içimdeki korku susmuyor

Doktora yazdım şimdi erken konuşmayalım sabret yazmış sanırım olumsuz yoksa güzel, merak etme falan yazardı ama yazmamış hiç bir şey
Canım daha önce forumda denk gelmiştim 17 beta ile 12 gün öğrenmiş ve düzenli katlaya katlaya artmış inşallah seninkide öyle olur gönlünü ferah tut benim doktorum da bebek tutunmuş ama keseyi görünce ancak hamilesin diyebiliriz dedi onlar tüm ihtimalleri düşünüyor sen dua et bol bol

Çok haklısın canım. Ama sen bi fiziksel olarak ve manen iyi hisset kendini, gerisi tıkır tıkır gelecek. Bi sonraki sefere adımları da bildiğin için çok daha kolay geçecek tüm süreç. Sürece dair bi belirsizlik olmaması büyük rahatlıkmış, ben öyle hissetmiştim. Sonra bize güzel haberlerini vereceksin, benim dualarım seninle hep

İnşallah canım, teşekkürler güzel yorumun için hayırlısı artık ne diyelim elimizden geleni yaptık bakalım ne olacak

Merhaba 10unda transfer oldum 4.gün evde test yaptım silik çıktı her tün yeniledim koyulaştı 17sinde test yaptırdım kanda 35 çıktı 20 si test günümdü yeniledim 77 çıktı 4 gün sonra yeniledim 235 çıktı 2 gün sonra yani dün yeniledik 361 çıktı yine kan istitor doktor istediği gibi yükselmiyomuş psikolojik olarak yoruldum halbuki çok sevinmiştim benim durumum gibi olan var mı pozitif görüp yavaş artışı olan ?

Canım benim kürtajdan sonra 1 ayı buldu betamın sıfırlanması Rabbim yardımcın olsun

Allah razı olsun. Evet süreçle ilgili korkularımı bir nebze yendim aslında opudan falan çok korkuyordum

Sen anne olacaksın buna odaklan az kaldı sadece biraz zamanı var. Psikolojini de asla bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…