Yaa ne güzel canım sizde yarın kavuşuyorsunuzKızlar transferim yarın sabah saat 8:30 da haber verdiler
İnşallah çok güzel embriyoların olurMerhaba bende tüp bebek sürecindeyim ilk denemem yarın opu olucam çok heyecanlıyım inşallah güzel olur, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amiiib canım tekrar ve son kez darısı başınaYaa ne güzel canım sizde yarın kavuşuyorsunuzsımsıkı tutunun birbirinize
Yarin bende opu oluyorum cnm hayırlısı artıkMerhaba bende tüp bebek sürecindeyim ilk denemem yarın opu olucam çok heyecanlıyım inşallah güzel olur, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İnşallah isteyen herkesinİnşallah çok güzel embriyoların olur
İnşallah istediğiniz gibi olur güzel ilerler süreciniz.. Birbirimizi anlamak ve destek olmak güzelYarin bende opu oluyorum cnm hayırlısı artık
O niye ya alabilirsin canım sonuçta bu adetinle başlamıyorsun. Bi sonraki adette yine bi araştır. Bazen doktorların hepsine şaşırıyorum kimsenin dediği birbirini tutmuyorKızlar bişey soracağım. Tedaviye başlayacağım ay doktor regl olunca ilaç alma demişti bende almadım ama ağrıdan duramıyorum regl olunca. Şuan regl oldum ilaç aldım gelecek reglde yeniden tedaviye başlayacağım ilaç almadan duran oldu mu ya veya ilacın gerçekten büyük zararı var mj
Yok canım ilaçla adet olmuyorum ben çok ağrım oluyor diye ağrı kesici aliyorumO niye ya alabilirsin canım sonuçta bu adetinle başlamıyorsun. Bi sonraki adette yine bi araştır. Bazen doktorların hepsine şaşırıyorum kimsenin dediği birbirini tutmuyornormal de ilaçla adet olan bile oluyor geçinke ve hemen tedaviye başlıyorlar. Sen bu reglde olmucan zaten. Ama yine de doktorunu dinle bi sonrakine alma
Benim doktorum transfer hazırlığının ilk günü ile birlikte kendini hamile gibi düşünmen gerekir demişti canım. Ben de adetimde ağrı kesici almamıştım ki benim de rahim ters ve adetlerim aşırı ağrılı olur. Sıcak su torbası, yürüyüş ile idare etmiştimYok canım ilaçla adet olmuyorum ben çok ağrım oluyor diye ağrı kesici aliyorum
Yani aslında şuan da bu sürecin içinde olduğum için çok dikkat etmek istiyorum bunda bir tane içtim dayanamadım çünkü aşırı ağrılı geçiyor operasyon kaynaklı sanırım. Ama diğer ay içmemeye gayret edeyimBenim doktorum transfer hazırlığının ilk günü ile birlikte kendini hamile gibi düşünmen gerekir demişti canım. Ben de adetimde ağrı kesici almamıştım ki benim de rahim ters ve adetlerim aşırı ağrılı olur. Sıcak su torbası, yürüyüş ile idare etmiştimsen yine de bir sor ama sonuçta hamilelere serbest olan ilaçlar var parol gibi, belki onlardan içmene izin verir. Ama tabi doktoruna sormadan içme ne olur ne olmaz
Bu aydan bir şey olmaz diye düşünüyorum nasılsa herhangi bir işlem yapılmayacak ama sonrasında bir sor bakalım doktor ne diyecek. Belki de içebilirsin der rahat geçirirsin veya içebileceğin bir ilaç önerir seni rahatlatırYani aslında şuan da bu sürecin içinde olduğum için çok dikkat etmek istiyorum bunda bir tane içtim dayanamadım çünkü aşırı ağrılı geçiyor operasyon kaynaklı sanırım. Ama diğer ay içmemeye gayret edeyim
Bende öyle düşünüyorum canım yinede sorarım gelecek ay için teşekkür ederimBu aydan bir şey olmaz diye düşünüyorum nasılsa herhangi bir işlem yapılmayacak ama sonrasında bir sor bakalım doktor ne diyecek. Belki de içebilirsin der rahat geçirirsin veya içebileceğin bir ilaç önerir seni rahatlatır
Evet inşallah toparlar hâlâ psikolojik olarak toparlanamadm aklım minik embriyomda onunla hâlâ vedalasamadimespressoc ağrılı geçmesi çok normal bu arada çünkü uzun süre tedavi gördün opuydu taze transferdi vücudun ancak kendini toparlar
Evet inşallah toparlar hâlâ psikolojik olarak toparlanamadm aklım minik embriyomda onunla hâlâ vedalasamadim
Benim de saat 10:00 da transferim, sabah 9 da hastanede ol dedilerKızlar transferim yarın sabah saat 8:30 da haber verdiler
Hadi bakalım benim de 1 saat sonra transfer. Hayırlı haberimiz olsunBenim de saat 10:00 da transferim, sabah 9 da hastanede ol dediler