ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar ya dünden beri şah damarımda arada saniyelik ağrı oluyor sanki damarım tıkalı kan pıhtı olup zor gidiyor gibi bi kaç defa olup geçiyor saniyeler içinde. Acaba estofem kan pıhtısı mı atıyor

Kesinlikle psikolojik kuzum ben de artık buna inanıyorum
Canım ne kadar umutluydum çok istiyordum üzüldüm 🙂↕️ ama pes etme yumurtan var çok şükür onlara odaklan valla sabahtan işi gücü bırakıp senden haber bekledim vakti varmış diyelim hayırlısı buymuş diyecek birşey bulamıyorum kendim kadar üzüldüm 🙂↕️

Kesinlikle psikolojik kuzum ben de artık buna inanıyorum
Canım üzüntüden yanlış emoji koymuşum farkında bile olmadım inan emojileri farfetmedim eşim okuldan geldi yemek falan istedi senden haber bekliyordum telefonu elime alıp okuyunca elim titredi inan yanlış anlama lütfen 🙏🏻

2. Transferi olurken doktorunuz farklı bir yöntem uyguladı mı kızlar rahme tutunmasıyla alakalı

Kızlar negatif çok üzgünüm adetimle diğer transfere başlıcaz
Canım benim üzülmek yok demicem çünkü üzülmekte bu sürecin bir parçası. Allah bizim için en doğru zamanı biliyor ve bizde bu zamanı beklemekten başka bişey yapamıyoruz. Çok şükür ki hala bekleyen embriyoların var. İnşallah reglin gecikmez ve yeni transferin için biran önce başlarsınız 🙏

Umudunu kaybetme bir dahaki sefere her şey çok güzel olucak inşallah rabbim bekletiyorsa mükafatı da güzel olucaktır🩷
İnşallah canım ama sanki bi çıkmaza girdim rahmimde problem yok neden tutunmaz bir sonraki transferde ne yapmam gerekiyor 😢 inşallah senin değerin katlansın güzel haberi ver bize

Canım benim üzülmek yok demicem çünkü üzülmekte bu sürecin bir parçası. Allah bizim için en doğru zamanı biliyor ve bizde bu zamanı beklemekten başka bişey yapamıyoruz. Çok şükür ki hala bekleyen embriyoların var. İnşallah reglin gecikmez ve yeni transferin için biran önce başlarsınız 🙏
Regl geldi bile haberi alır almaz 😢😢 çıkmazın içindeyim sanki kuzum yani inşallah 2. Transferim çok güzel olur

Kızlar 300 lük 4. kez gonalf vuruldum ama yumurtalıklarımda çok sancı oluyor afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken yumurtaliktan sancı oluyor zor yapıyorum bu normal mi daha ignelerim var şimdiden böyleyse opuda ne olur halim korkuyorum
Ağrı kesici serum filan takıyorlar çabucak toparlarsınız🤲🤗

Regl geldi bile haberi alır almaz 😢😢 çıkmazın içindeyim sanki kuzum yani inşallah 2. Transferim çok güzel olur
O zaman normal regl zamanında ki gibi mi? Normal döngün bugün müydü? İlaç kullanırken regl olunmuyor diye biliyordum ama. Çıkmaz yok öyle düşünme. Biliyorum şuan bu psikolojiyle farklı birşey düşünemiyorsun ama yarın öbür gün hafifleyecek bu düşüncen

İnşallah canım ama sanki bi çıkmaza girdim rahmimde problem yok neden tutunmaz bir sonraki transferde ne yapmam gerekiyor 😢 inşallah senin değerin katlansın güzel haberi ver bize
Ahh bir bilsek benimde sebepsiz ilkinde yüksek değerle öğrendim ama sağlıklı ilerlemedi doktor en azından rahminde bununla ilgili bir problem yok tutuna biliyor bunu gördük dedi bu sefer çok umutluydum ama şimdi bütün umutlarım gitti sanki yükseleceğini hiç sanmıyorum

Benim de aklımda hep bu sorular var ama kalbimi ferah tutuyorum dualarımı okuyorum canım sen de öyle yap ve kalbine olumsuz birşey sokma

O zaman normal regl zamanında ki gibi mi? Normal döngün bugün müydü? İlaç kullanırken regl olunmuyor diye biliyordum ama. Çıkmaz yok öyle düşünme. Biliyorum şuan bu psikolojiyle farklı birşey düşünemiyorsun ama yarın öbür gün hafifleyecek bu düşüncen
Evet canım zamanında oldum 🥹😢 inşallah güzel olur hep olumlu düşünmeye çalıştım ama nasip

X