- 16 Ağustos 2024
- 510
- 530
- 33
Benim de öyle vuruyor aradaAkşamdan beri regl sancısı yokluyor beni normal döngümde 4 günüm kalmış görünüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle vuruyor aradaAkşamdan beri regl sancısı yokluyor beni normal döngümde 4 günüm kalmış görünüyor.
Bana da dediler ki 2-3dk yat sonra kalk dolaş ben de yarım saat durduğum yerde dolaşıyordum evin içinde iyice erisin ben de uygulayıp iyice itip sonra dediklerini yapıyordum yanlış mı yaptım acaba onları dinleyerekUyguladıktan sonra yarım saat 40 dakika yat. Ama ayağa kalkınca yine de biraz akıntı oluyor beyaz merak etme. Fitili parmağınla itebildiğin en uzak noktaya ittiğinden emin ol. Doğru uyguluyorsundur merak etme, kremsi akıntı gelmesi normal
Ben normalde fitilden sonra uzanmayı tercih ediyordum ama bugün 10-15 dk uzandım sonra yürüyüşe gittim baya ilaç dışarı çıktı.Bana da dediler ki 2-3dk yat sonra kalk dolaş ben de yarım saat durduğum yerde dolaşıyordum evin içinde iyice erisin ben de uygulayıp iyice itip sonra dediklerini yapıyordum yanlış mı yaptım acaba onları dinleyerek
Pazartesi akşam dün tüm gün kullandım bugün de biraz önce uyguladım hep yanlış mı yaptım bu hemşireler yüzünden ben de diyorum ki o kadar dikkat ediyorum dediklerini yapıyorum kaç tane iç çamaşırı değiştirdim hep ilaç dışarı akıyor şimdi boşu boşuna mı bir de progesteron önemli yani çok moralim bozuldu vallahiBen normalde fitilden sonra uzanmayı tercih ediyordum ama bugün 10-15 dk uzandım sonra yürüyüşe gittim baya ilaç dışarı çıktı.
Yok bozulmasın moralin. O gidiyordur zaten merak etme. İllaki bir kısmı dışarı çıkacak zaten. Doktorlar bunu biliyordurPazartesi akşam dün tüm gün kullandım bugün de biraz önce uyguladım hep yanlış mı yaptım bu hemşireler yüzünden ben de diyorum ki o kadar dikkat ediyorum dediklerini yapıyorum kaç tane iç çamaşırı değiştirdim hep ilaç dışarı akıyor şimdi boşu boşuna mı bir de progesteron önemli yani çok moralim bozuldu vallahi
Evet evet bende HİT e yaptırdım işlemimiBen zaten dini açıdan yapmadım derken donasyon yaptınız mı soru sorulmadan cevap verdim yoksa en yakın arkadaşım yaptı ve hamile hemde ikizlere maşallah çokta iyi gidiyor hamilelik. Bende ilk defa transfer hazırlığına başladım sağlıklı tel embriyom var :) Kıbrıs hem tüp bebek doktoru bakımından hemde embriyolog konusunda çok iyi. Zaten embriyologlarının çoğu da yabancı tavsiye ederim doktor hit var bu işin ustası bana göre
İnşallah çok teşekkürler içime su serptinizYok bozulmasın moralin. O gidiyordur zaten merak etme. İllaki bir kısmı dışarı çıkacak zaten. Doktorlar bunu biliyordur
Hamile misin peki ne zaman yaptırdınEvet evet bende HİT e yaptırdım işlemimi
Bugün çok duygusalım herşeye ağlıyorum 5. Gün regl ağrılarımı hissettim ama 6 ve 7. Günlerde o ağrılarım da gitti beklemek çok zormuş ama bazen olumsuzluğa da kapılsam içim kıpır kıpır olucak inanıyorum güzel haberi vericezAkşamdan beri regl sancısı yokluyor beni normal döngümde 4 günüm kalmış görünüyor.
Moralini bozma çünkü ilacın dışarı çıkması bir kısmının normal canımPazartesi akşam dün tüm gün kullandım bugün de biraz önce uyguladım hep yanlış mı yaptım bu hemşireler yüzünden ben de diyorum ki o kadar dikkat ediyorum dediklerini yapıyorum kaç tane iç çamaşırı değiştirdim hep ilaç dışarı akıyor şimdi boşu boşuna mı bir de progesteron önemli yani çok moralim bozuldu vallahi
Bence 6. Yada 7. Gün yap tabi hem idrar hem kan bak bence çünkü idrarda görmekte çok güzel :)merhaba arkadaşlar
Benim yarın transferin 5. Günü ve 5. Gün embriyosu
Test yapacağım
Korkuyorum
Bana hemşirelerim en az 30 dk yatmamı söylemişlerdi canım sen kendi sağlıkçıların ne diyorsa onu yap. Bende minimum dışarı çıkış oluyor ama yine de oluyor o da normal.Bana da dediler ki 2-3dk yat sonra kalk dolaş ben de yarım saat durduğum yerde dolaşıyordum evin içinde iyice erisin ben de uygulayıp iyice itip sonra dediklerini yapıyordum yanlış mı yaptım acaba onları dinleyerek
Merhaba ben de pozitif gördüm ve çok akıntım var doktorunuzla görüştünüz mü neden oluyormuş acabapozitif görenler bende şu an çok açık pastel sarı gibi bir renkte akıntı oluyor sizde de var mı
Yarın hemşireleri arıycam ama size söyledikleri normal bence bana bir iki dk yatıp ilaç erisin sonra hareket halinde olun demeleri saçmalık ilaç hep akıyor öyle olunca mantıklı olan yatmak benceBana hemşirelerim en az 30 dk yatmamı söylemişlerdi canım sen kendi sağlıkçıların ne diyorsa onu yap. Bende minimum dışarı çıkış oluyor ama yine de oluyor o da normal.
Ben de öğretmenim :)Evet canım mecburen gideceğim kendimi yormadan 3 gün istirahat dediler ama hafif işlerden bişey olmaz. Sen ne iş yapıyorsun
Canım bana fitili yaptıktan sonra net 20 dakika uzan dediler. Sonra hiç kalk yürüyüş yap demediler bende 20 dakika uzanıyordum bazen kalıp yürüyordum bazen yine uzanıp muhabbet ediyordum annemlerle. Her iki şekilde de beyazı dışarı çıkıyordu biraz oda normal. Vücudun alması gerekeni alıp gerisini atıyorYarın hemşireleri arıycam ama size söyledikleri normal bence bana bir iki dk yatıp ilaç erisin sonra hareket halinde olun demeleri saçmalık ilaç hep akıyor öyle olunca mantıklı olan yatmak bence
İdrarda çift çizgi KIRMIZI ÇİZGİMİZDİRBence 6. Yada 7. Gün yap tabi hem idrar hem kan bak bence çünkü idrarda görmekte çok güzel :)
Canım bana fitili yaptıktan sonra net 20 dakika uzan dediler. Sonra hiç kalk yürüyüş yap demediler bende 20 dakika uzanıyordum bazen kalıp yürüyordum bazen yine uzanıp muhabbet ediyordum annemlerle. Her iki şekilde de beyazı dışarı çıkıyordu biraz oda normal. Vücudun alması gerekeni alıp gerisini atıyor
Canım bana fitili yaptıktan sonra net 20 dakika uzan dediler. Sonra hiç kalk yürüyüş yap demediler bende 20 dakika uzanıyordum bazen kalıp yürüyordum bazen yine uzanıp muhabbet ediyordum annemlerle. Her iki şekilde de beyazı dışarı çıkıyordu biraz oda normal. Vücudun alması gerekeni alıp gerisini atıyorCanım bana fitili yaptıktan sonra net 20 dakika uzan dediler. Sonra hiç kalk yürüyüş yap demediler bende 20 dakika uzanıyordum bazen kalıp yürüyordum bazen yine uzanıp muhabbet ediyordum annemlerle. Her iki şekilde de beyazı dışarı çıkıyordu biraz oda normal. Vücudun alması gerekeni alıp gerisini atıyor
Canım bana fitili yaptıktan sonra net 20 dakika uzan dediler. Sonra hiç kalk yürüyüş yap demediler bende 20 dakika uzanıyordum bazen kalıp yürüyordum bazen yine uzanıp muhabbet ediyordum annemlerle. Her iki şekilde de beyazı dışarı çıkıyordu biraz oda normal. Vücudun alması gerekeni alıp gerisini atıyor
EvetCanım bana fitili yaptıktan sonra net 20 dakika uzan dediler. Sonra hiç kalk yürüyüş yap demediler bende 20 dakika uzanıyordum bazen kalıp yürüyordum bazen yine uzanıp muhabbet ediyordum annemlerle. Her iki şekilde de beyazı dışarı çıkıyordu biraz oda normal. Vücudun alması gerekeni alıp gerisini atıyor
Sizinki kesinlikle normal olan sizin dediğiniz gibi olmalı mantıken de iki gündür bu işte bi gariplik var diyorum artık bugün size sorayım dedim yarın ilk işim hemşireleri aramak olacakCanım bana fitili yaptıktan sonra net 20 dakika uzan dediler. Sonra hiç kalk yürüyüş yap demediler bende 20 dakika uzanıyordum bazen kalıp yürüyordum bazen yine uzanıp muhabbet ediyordum annemlerle. Her iki şekilde de beyazı dışarı çıkıyordu biraz oda normal. Vücudun alması gerekeni alıp gerisini atıyor