ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende senin gibi düşünüyordum yumurtayla sperm denk gelmiyor döllenme olmuyor diye,yada yumurtam kalitesiz döllenmiyor heralde diye,ama tüp bebek sürecinde 5 yumurta toplandı 5i de olgundu 4ü döllendi 2 tanesi 5.güne geldi 3aa kalite,transfer oldu tutmadı,şimdi de diyorum ki demek ki spermle yumurta denk gelip dolleniyordu yumurta kalitesiz de değilmiş,rahimde mi problem var acaba diyorum.5 gün labaratuar da yaşayan hemde en iyi kalite embriyo tutmadıysa,normalde de döllenip rahimde yaşamıyordu heralde diye düşünmeye başladım,artık ne düşüneceğimi de bilmiyorum kafam çok karışık
Belki embriyolarınızda genetik problem olabilir geçen bir video izledim herşey normal olup rahimde de bir problem yoksa genetikte problem olabilir

Belki embriyolarınızda genetik problem olabilir geçen bir video izledim herşey normal olup rahimde de bir problem yoksa genetikte problem olabilir
Rahimde problem varmı yok mu bilmiyorum,devlet hastanesinde oldu tüp bebek tedavisi,ama dr rahime ilgili birşey demedi,dediğiniz gibi genetik sorunda olabilir buda bir ihtimal

Rahimde problem varmı yok mu bilmiyorum,devlet hastanesinde oldu tüp bebek tedavisi,ama dr rahime ilgili birşey demedi,dediğiniz gibi genetik sorunda olabilir buda bir ihtimal
Canım genetik sıkıntı olabilir. Benim ilk gebeliğim de kalbi durunca bebeğin test verdik bende kromozom sıkıntısı varmış babamdan bana geçen. Taşıyıcıyım o yüzden embriyolarım genelde sağlıksız hatta şuana kadar 3 defa opu oldum hiç sağlıklı bulamadık. Bu son opumda 5 embriyo oluştu 5. Güne gelen haber bekliyorum. Bence genetik test yapın eşinle

5+0’da görmüştük 3 gün önce. Şu an 5+3 olmuş oluyoruz inşallah bi aksilik yoksa 🙏🏻 Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Önümüzdeki Salı günü tekrar gidicem bakalım ne değişiklik oldu ben de bilmiyorum şimdilik 🥹 Sizde durum ne?
Son adet tarihinize göre hesaplama yaptilar degil mi sizde de gebelik haftasini, internette tup bebek gebeliklerde farkli hesaplamalar var. Son adet tarihime göre ben şuan 4+3 üm
Önumuzdeki salı inş kese görmek icin gidecegim

Son adet tarihinize göre hesaplama yaptilar degil mi sizde de gebelik haftasini, internette tup bebek gebeliklerde farkli hesaplamalar var. Son adet tarihime göre ben şuan 4+3 üm
Önumuzdeki salı inş kese görmek icin gidecegim
Kendi doktorum şehirdışında, oraya haftaya gideceğiz ama ben burda araştırma hastanesine kan vermeye gitmişken keseye de baktırmak istedim aslında. 5+0 sat’a göre kendi hesaplamam. Kese için 8 mm dediler, haftayla uyumlu görünüyor ama çok detaya girmediler, ben de çok sormadım zaten asıl kendi doktoruma gideceğim diye, maksat en azından kese görmekti çünkü benim için. Bakalım haftaya Salı her şey belli olur, doktorum detaylı bakar, gelişimi, zamanı hakkında net bilgi verir 🙏🏻🌸

Sen ne diyorsun ben dün ultrasonda doktor bakarken içimden hanginiz kucağıma gelecek acaba minnoşlar diye dusunuyordum🤣🤣 delirdik artık muhtemelen 😅😅
Evet ama haklıyız bence onlar cocuklarjmiz olucak 😂
Valla cok hakisin 😅 keşke bugün arayıp en azından bi ipucu söyleseler salıya kadar beklemek zor 😅 yeni bi kore dizisi var netflix de bak güzel zaman geçer ona başla salıya kadar bitirirsin zaten
Evet ya keşke haber verseler birde hafta sonu girdi ya araya bilmiyorum nasıl dayanacağım çok evde durmam muhtemelen de yine de insanın aklında kaliyor

X