- 2 Temmuz 2024
- 2.354
- 4.096
- 26
Canım ilaç içeriği aynı o yüzden etkileri de muhtemelen aynıdır kabız olmamak için beslenmene ve hareketine çok dikkat etmen lazimDeneyeceğimm ben iğne yapmaz sanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilaç içeriği aynı o yüzden etkileri de muhtemelen aynıdır kabız olmamak için beslenmene ve hareketine çok dikkat etmen lazimDeneyeceğimm ben iğne yapmaz sanıyordum
Belki embriyolarınızda genetik problem olabilir geçen bir video izledim herşey normal olup rahimde de bir problem yoksa genetikte problem olabilirBende senin gibi düşünüyordum yumurtayla sperm denk gelmiyor döllenme olmuyor diye,yada yumurtam kalitesiz döllenmiyor heralde diye,ama tüp bebek sürecinde 5 yumurta toplandı 5i de olgundu 4ü döllendi 2 tanesi 5.güne geldi 3aa kalite,transfer oldu tutmadı,şimdi de diyorum ki demek ki spermle yumurta denk gelip dolleniyordu yumurta kalitesiz de değilmiş,rahimde mi problem var acaba diyorum.5 gün labaratuar da yaşayan hemde en iyi kalite embriyo tutmadıysa,normalde de döllenip rahimde yaşamıyordu heralde diye düşünmeye başladım,artık ne düşüneceğimi de bilmiyorum kafam çok karışık
Ben de çok emin değilim açıkçası, benim progestron 33, e2 123 çıktı. Ek ilaç duphaston yazdılar mesela. Neden diye de sormadım, geçen sefer transfer sonrası duphaston kullanmamıştım.Değer ne olmalı ki acaba. Hiç bilmiyorum
Rahimde problem varmı yok mu bilmiyorum,devlet hastanesinde oldu tüp bebek tedavisi,ama dr rahime ilgili birşey demedi,dediğiniz gibi genetik sorunda olabilir buda bir ihtimalBelki embriyolarınızda genetik problem olabilir geçen bir video izledim herşey normal olup rahimde de bir problem yoksa genetikte problem olabilir
Bazen laboratuvar hatta doktorun transfer başarısı bile etkiliyormuşRahimde problem varmı yok mu bilmiyorum,devlet hastanesinde oldu tüp bebek tedavisi,ama dr rahime ilgili birşey demedi,dediğiniz gibi genetik sorunda olabilir buda bir ihtimal
Benim e2 degerime bakmamislardi ama transfer gununden itibaren duphaston kullaniyorum gunde 3 tane.Ben de çok emin değilim açıkçası, benim progestron 33, e2 123 çıktı. Ek ilaç duphaston yazdılar mesela. Neden diye de sormadım, geçen sefer transfer sonrası duphaston kullanmamıştım.
Laboratuvar ozellikle cok onemli bence. Orada ne yaptigini bilen ve konunun hassasiyetini gözeten embriyologlarinin olmasi cok onemli.Bazen laboratuvar hatta doktorun transfer başarısı bile etkiliyormuş
Canım genetik sıkıntı olabilir. Benim ilk gebeliğim de kalbi durunca bebeğin test verdik bende kromozom sıkıntısı varmış babamdan bana geçen. Taşıyıcıyım o yüzden embriyolarım genelde sağlıksız hatta şuana kadar 3 defa opu oldum hiç sağlıklı bulamadık. Bu son opumda 5 embriyo oluştu 5. Güne gelen haber bekliyorum. Bence genetik test yapın eşinleRahimde problem varmı yok mu bilmiyorum,devlet hastanesinde oldu tüp bebek tedavisi,ama dr rahime ilgili birşey demedi,dediğiniz gibi genetik sorunda olabilir buda bir ihtimal
Canım ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl oldun. Ağrılı oluyor mu çok korkuyorum sancılı geçecek diyeBoşu boşuna ilaç kullanmanın anlamı yok,bende öyle yaptım,bugünde regl başladı zaten
Ama onların da çoğu kalitesiz çıkıyor pcostan dolayı öyle düşünAma 5 tane çok az geldi bana ya pcosla şanslı bu konuda
Kahkaha attim ya Allah seniAy evet şuan napiyorlar acaba spermle buluştular mi 3.5 yıldır milyonlarca spermi bulamayan garip yumurtalarım
Son adet tarihinize göre hesaplama yaptilar degil mi sizde de gebelik haftasini, internette tup bebek gebeliklerde farkli hesaplamalar var. Son adet tarihime göre ben şuan 4+3 üm5+0’da görmüştük 3 gün önce. Şu an 5+3 olmuş oluyoruz inşallah bi aksilik yoksa Keseyi gördük ama bebeği göremedik. Önümüzdeki Salı günü tekrar gidicem bakalım ne değişiklik oldu ben de bilmiyorum şimdilik Sizde durum ne?
Kendi doktorum şehirdışında, oraya haftaya gideceğiz ama ben burda araştırma hastanesine kan vermeye gitmişken keseye de baktırmak istedim aslında. 5+0 sat’a göre kendi hesaplamam. Kese için 8 mm dediler, haftayla uyumlu görünüyor ama çok detaya girmediler, ben de çok sormadım zaten asıl kendi doktoruma gideceğim diye, maksat en azından kese görmekti çünkü benim için. Bakalım haftaya Salı her şey belli olur, doktorum detaylı bakar, gelişimi, zamanı hakkında net bilgi verirSon adet tarihinize göre hesaplama yaptilar degil mi sizde de gebelik haftasini, internette tup bebek gebeliklerde farkli hesaplamalar var. Son adet tarihime göre ben şuan 4+3 üm
Önumuzdeki salı inş kese görmek icin gidecegim
Peki öyle düşüneyim opudan önce en azından iğne yan etkisi vardı şimdi aklım hücrelerimde ne kadar tuhaf duygular xAma onların da çoğu kalitesiz çıkıyor pcostan dolayı öyle düşün
Kız gerçekten düşünüyorum acaba dollendi mi kaça bölündü diyeKahkaha attim ya Allah seni
Progestan türevi ne kullanılıyorsa hepsi kabızlık yapıyor kızlar.Bence iğne de yapıyor ama fitil de yapıyor
Sen ne diyorsun ben dün ultrasonda doktor bakarken içimden hanginiz kucağıma gelecek acaba minnoşlar diye dusunuyordum delirdik artık muhtemelenPeki öyle düşüneyim opudan önce en azından iğne yan etkisi vardı şimdi aklım hücrelerimde ne kadar tuhaf duygular x
Valla cok hakisin keşke bugün arayıp en azından bi ipucu söyleseler salıya kadar beklemek zor yeni bi kore dizisi var netflix de bak güzel zaman geçer ona başla salıya kadar bitirirsin zatenKız gerçekten düşünüyorum acaba dollendi mi kaça bölündü diye
Evet ama haklıyız bence onlar cocuklarjmiz olucak hem korku hem heyecan sen iğnelerin kaçıncı günündesinSen ne diyorsun ben dün ultrasonda doktor bakarken içimden hanginiz kucağıma gelecek acaba minnoşlar diye dusunuyordum delirdik artık muhtemelen
Evet ama haklıyız bence onlar cocuklarjmiz olucakSen ne diyorsun ben dün ultrasonda doktor bakarken içimden hanginiz kucağıma gelecek acaba minnoşlar diye dusunuyordum delirdik artık muhtemelen
Evet ya keşke haber verseler birde hafta sonu girdi ya araya bilmiyorum nasıl dayanacağım çok evde durmam muhtemelen de yine de insanın aklında kaliyorValla cok hakisin keşke bugün arayıp en azından bi ipucu söyleseler salıya kadar beklemek zor yeni bi kore dizisi var netflix de bak güzel zaman geçer ona başla salıya kadar bitirirsin zaten