ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Boşu boşuna ilaç kullanmanın anlamı yok,bende öyle yaptım,bugünde regl başladı zaten
Aaa erken gelmis benim başlamadı niye acaba bende bekliyorum sancım var ama daha gelmedi zaten aradılar beni ilacı bırakın diye ben onlardan önce bırakmıştım üzülme arkadaşım muhakkak hayırlısı buydu bizim için senin ilk denemenmiydi

Evet ama haklıyız bence onlar cocuklarjmiz olucak 😂

Evet ya keşke haber verseler birde hafta sonu girdi ya araya bilmiyorum nasıl dayanacağım çok evde durmam muhtemelen de yine de insanın aklında kaliyor
Bence yapman gereken işlerin varsa hallet çünkü transferden sonra dinlenmen gerekir hem kafanada takmamis olursun 🐣🐣

Stajım var haftada 3 gün tam da transfer ertesi gününe denk geliyor ya acaba olumsuz etkisi olur mu devamsızlık hakkım yok
Olmaz bence ağır kaldirmadan transferden sonra spora giden varmış ve tutmuş geçen yıl hep yattım tutmadı benim bu yıl hep gezdim yine sonuç aynı yani tamamen kısmet pozitif düsün pozitif olsun 🐣🐣

Öyle bir noktadayım ki yemek yemesinden nefes almasına sanki herşey batıyor. Ay aslında çok iyi de anlaşırız. Neden böyle oldum ki 😭😭
İlaçlardan canım ve sürecin stresinden aynıları yaşanıyo bizde de yalnız değilsin yani bu stresli süreci sanki tek başımıza yaşıyoruz onlar cok rahat gibi geliyo dimi

İlaçlardan canım ve sürecin stresinden aynıları yaşanıyo bizde de yalnız değilsin yani bu stresli süreci sanki tek başımıza yaşıyoruz onlar cok rahat gibi geliyo dimi
Evet ya mesela transfer olduğum ilk gün hemşire kullanılacak ilaçları anlatıyor beraber dinliyoruz. Hemşire çıktı sanki hiç dinlememiş gibi neyi nasıl kullancaksın şimdi yeni ilaç mı almamız lazım dedi. Gerçekten o an tüm sinir tepeme çıktı. Dedim ben narkozlu da olabilirdim ve hemşirenin dediğini anlamayabilirdim. Belki ufak bir olay ama ben buna çok takıldım mesela. Bu ve bunun gibi bazı şeyler işte 🥲

Evet ya mesela transfer olduğum ilk gün hemşire kullanılacak ilaçları anlatıyor beraber dinliyoruz. Hemşire çıktı sanki hiç dinlememiş gibi neyi nasıl kullancaksın şimdi yeni ilaç mı almamız lazım dedi. Gerçekten o an tüm sinir tepeme çıktı. Dedim ben narkozlu da olabilirdim ve hemşirenin dediğini anlamayabilirdim. Belki ufak bir olay ama ben buna çok takıldım mesela. Bu ve bunun gibi bazı şeyler işte 🥲
Bizim hassasiyetimiz onlarda yok bu yük sadece bizim sırtımıza yüklenmiş gibi hissedip deliriyoruz seni cok iyi anlıyorum ama ne zaman geçer bilmiyorum bak halen yaşıyorum bunu sadece sabır

Ya kıyamam sana 😌 sakin ol bişey olmaz bu süreçte insan duygusal oluyor herseyi gözüne batabilir

Bizim hassasiyetimiz onlarda yok bu yük sadece bizim sırtımıza yüklenmiş gibi hissedip deliriyoruz seni cok iyi anlıyorum ama ne zaman geçer bilmiyorum bak halen yaşıyorum bunu sadece sabır
Böyle şeyler yazmayın ya aşırı üzülüyorum 😞 ben yaşamıyorum bunları elhamdulillah eşim çok sakin ve bana aşırı düşkün ama sizinle empati kurarken bile üzülüyorum Allahım bu sıkıntılarını boşa götürmesin sağlıklı evladınızı alın kucağınıza ♥️

Zor gerçekten zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun
Ya kıyamam sana 😌 sakin ol bişey olmaz bu süreçte insan duygusal oluyor herseyi gözüne batabilir
Valla sorma birde günlerdir evde beraberiz ya sanırım artık o da fazla geldi bana. Bu tüp bebek sürecinin her anı farklı bir stresmiş.

Böyle şeyler yazmayın ya aşırı üzülüyorum 😞 ben yaşamıyorum bunları elhamdulillah eşim çok sakin ve bana aşırı düşkün ama sizinle empati kurarken bile üzülüyorum Allahım bu sıkıntılarını boşa götürmesin sağlıklı evladınızı alın kucağınıza ♥️
Benim eşimde öyle aslında. Çok sakindir ben haksız bile olsam üzgünsem mutlaka gelir yanıma, küs kalmayı hiç sevmez. Ama bu hormonlar beni mahvetti. Ben biraz sabırsız biraz aksi davranabiliyorum.

X