• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar belki biliyorsunuzdur ek gelir olarak evde bebek hediyelik ürünleri yapıyorum. Gece hepimiz için dua ettim . inşallah sağlıkla bebeklere kavuşuruz bebeklerimiz için de bunlardan yaparız amin .
IMG_20241205_104747.jpg

Kızlar belki biliyorsunuzdur ek gelir olarak evde bebek hediyelik ürünleri yapıyorum. Gece hepimiz için dua ettim . inşallah sağlıkla bebeklere kavuşuruz bebeklerimiz için de bunlardan yaparız amin .
Eki Görüntüle 3515078
Asel çok güzel bir isim kızım olursa koyulacak isimlerden biri🥰🥰 hatırlatır mısın pozitif olursam alayım 😍♥️

Ben dünkü koşuşturmadan kaçırmışm 🥰🥰 ay içinde minik embriyo var şimdi nasıl hissediyorsun bolca sev onu bırakmasın seni🥰🥰
Evet canım 2 tane embriyom var. Onlar bana ben onlaraa alışmaya çalışıyorum 🥰
Cuma günü dimi senin opu? Bu arada dün embriyologla konuştum dedi ki çok fazla yumurta olmasını zaten istemiyoruz. Bizim için kaliteli olsun yeter dedi. Çok yumurta toplanınca rahim dinlendirme yapmak zorunda kalıyolarmış

Eki Görüntüle 3515078
Ay ellerine sağlık çok tatlılar. İnşallah bebişelerimize kavuşuruz da bizim için de yaparsın 🥰

Evet canım 2 tane embriyom var. Onlar bana ben onlaraa alışmaya çalışıyorum 🥰
Cuma günü dimi senin opu? Bu arada dün embriyologla konuştum dedi ki çok fazla yumurta olmasını zaten istemiyoruz. Bizim için kaliteli olsun yeter dedi. Çok yumurta toplanınca rahim dinlendirme yapmak zorunda kalıyolarmış
Yaa ne güzel 🥰🥰Canım benimde senin gibi taze olacak sanirim çünkü Dr çok yumurta yok evet o da dedi fazla olması olumlu bişey değil diye. Evet yarın sabah opu olacağım onun için biraz stresliyim aslında. Eşim ısrarla annem gelsin yanında kalsın benim iznim yok sadece hastanede yanında olurum dedi. Bende annesini istemedim kimseye gerek yok dedim en kötü kız kardeşimi çağırdım memleketten bugün o gelecek yanıma kv söylemektense kız kardeşim yanımda olsun dedim

Yaa ne güzel 🥰🥰Canım benimde senin gibi taze olacak sanirim çünkü Dr çok yumurta yok evet o da dedi fazla olması olumlu bişey değil diye. Evet yarın sabah opu olacağım onun için biraz stresliyim aslında. Eşim ısrarla annem gelsin yanında kalsın benim iznim yok sadece hastanede yanında olurum dedi. Bende annesini istemedim kimseye gerek yok dedim en kötü kız kardeşimi çağırdım memleketten bugün o gelecek yanıma kv söylemektense kız kardeşim yanımda olsun dedim
canım opu sonrası cok ağrın olmuyor .hatta rahatlıyorsun şişkinlik gidiyor falan. ilaç veriyor ağrı kesici rahatlatıyor seni .

Kimseye gerek yok canım. Gayet normal hayatına devam ediyorsun. Evet biraz sancın oluyor ama regl ağrısı gibi düşün. Tek başına kalsan bile bir sorun olmaz. Ben kayınvalide lafını duyunca ürperiyorum 😂

Back