- 27 Ekim 2024
- 214
- 232
- 18
- 34
İki embriyo mu transfer edilmişti ikiz gibi geldi bana canım hayırlısı olsunKızlar benim de değerim ilk 1098 çıktı 2 gün sonra 2555 sizce iyi mi artışı bende 12 gün sonra kalp atışına gideceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki embriyo mu transfer edilmişti ikiz gibi geldi bana canım hayırlısı olsunKızlar benim de değerim ilk 1098 çıktı 2 gün sonra 2555 sizce iyi mi artışı bende 12 gün sonra kalp atışına gideceğim
Günaydın canım hayır hayır çok şükür iyiyimespressoc canım bugün nasılsın sancıların devam ediyor mu?
Asel çok güzel bir isim kızım olursa koyulacak isimlerden biri hatırlatır mısın pozitif olursam alayımKızlar belki biliyorsunuzdur ek gelir olarak evde bebek hediyelik ürünleri yapıyorum. Gece hepimiz için dua ettim . inşallah sağlıkla bebeklere kavuşuruz bebeklerimiz için de bunlardan yaparız amin .
Eki Görüntüle 3515078
Sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendiniespressoc canım bugün nasılsın sancıların devam ediyor mu?
Ben dünkü koşuşturmadan kaçırmışm ay içinde minik embriyo var şimdi nasıl hissediyorsun bolca sev onu bırakmasın seniEvet çok şükür transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu.
Bundan sonrası beyecanla beklemek
Tabiki canım sen pozitifi gör seve seve yaparımAsel çok güzel bir isim kızım olursa koyulacak isimlerden biri hatırlatır mısın pozitif olursam alayım
Çok teşekkür ederim aklımda o kadar çok şey var ki onun için yapılacak bakalım nasip olacak miTabiki canım sen pozitifi gör seve seve yaparım
Evet canım 2 tane embriyom var. Onlar bana ben onlaraa alışmaya çalışıyorumBen dünkü koşuşturmadan kaçırmışm ay içinde minik embriyo var şimdi nasıl hissediyorsun bolca sev onu bırakmasın seni
Ayy eline emegine sağlıkKızlar belki biliyorsunuzdur ek gelir olarak evde bebek hediyelik ürünleri yapıyorum. Gece hepimiz için dua ettim . inşallah sağlıkla bebeklere kavuşuruz bebeklerimiz için de bunlardan yaparız amin .
Eki Görüntüle 3515078
bebisin doğsun sana yaparız canım :)Ayy eline emegine sağlık
Ay ellerine sağlık çok tatlılar. İnşallah bebişelerimize kavuşuruz da bizim için de yaparsınKızlar belki biliyorsunuzdur ek gelir olarak evde bebek hediyelik ürünleri yapıyorum. Gece hepimiz için dua ettim . inşallah sağlıkla bebeklere kavuşuruz bebeklerimiz için de bunlardan yaparız amin .
Eki Görüntüle 3515078
Yaparız inşallah bende bu taraktan istiyodumbebisin doğsun sana yaparız canım :)
tabiki yaparım canım sağlıkla bir kavuş sen minik kuzuya :)Ay ellerine sağlık çok tatlılar. İnşallah bebişelerimize kavuşuruz da bizim için de yaparsın
Yaa ne güzel Canım benimde senin gibi taze olacak sanirim çünkü Dr çok yumurta yok evet o da dedi fazla olması olumlu bişey değil diye. Evet yarın sabah opu olacağım onun için biraz stresliyim aslında. Eşim ısrarla annem gelsin yanında kalsın benim iznim yok sadece hastanede yanında olurum dedi. Bende annesini istemedim kimseye gerek yok dedim en kötü kız kardeşimi çağırdım memleketten bugün o gelecek yanıma kv söylemektense kız kardeşim yanımda olsun dedimEvet canım 2 tane embriyom var. Onlar bana ben onlaraa alışmaya çalışıyorum
Cuma günü dimi senin opu? Bu arada dün embriyologla konuştum dedi ki çok fazla yumurta olmasını zaten istemiyoruz. Bizim için kaliteli olsun yeter dedi. Çok yumurta toplanınca rahim dinlendirme yapmak zorunda kalıyolarmış
senin bebiş doğsun daha neler yaparız onaYaparız inşallah bende bu taraktan istiyodum
canım opu sonrası cok ağrın olmuyor .hatta rahatlıyorsun şişkinlik gidiyor falan. ilaç veriyor ağrı kesici rahatlatıyor seni .Yaa ne güzel Canım benimde senin gibi taze olacak sanirim çünkü Dr çok yumurta yok evet o da dedi fazla olması olumlu bişey değil diye. Evet yarın sabah opu olacağım onun için biraz stresliyim aslında. Eşim ısrarla annem gelsin yanında kalsın benim iznim yok sadece hastanede yanında olurum dedi. Bende annesini istemedim kimseye gerek yok dedim en kötü kız kardeşimi çağırdım memleketten bugün o gelecek yanıma kv söylemektense kız kardeşim yanımda olsun dedim
Ben de öyle söyledim kızlar yazıyorlar dedim öyle aşırı ağrısı olan bakıma muhtaç olan kimse olmadı dedimcanım opu sonrası cok ağrın olmuyor .hatta rahatlıyorsun şişkinlik gidiyor falan. ilaç veriyor ağrı kesici rahatlatıyor seni .
Kimseye gerek yok canım. Gayet normal hayatına devam ediyorsun. Evet biraz sancın oluyor ama regl ağrısı gibi düşün. Tek başına kalsan bile bir sorun olmaz. Ben kayınvalide lafını duyunca ürperiyorumYaa ne güzel Canım benimde senin gibi taze olacak sanirim çünkü Dr çok yumurta yok evet o da dedi fazla olması olumlu bişey değil diye. Evet yarın sabah opu olacağım onun için biraz stresliyim aslında. Eşim ısrarla annem gelsin yanında kalsın benim iznim yok sadece hastanede yanında olurum dedi. Bende annesini istemedim kimseye gerek yok dedim en kötü kız kardeşimi çağırdım memleketten bugün o gelecek yanıma kv söylemektense kız kardeşim yanımda olsun dedim