• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Umarım güzellikle sonuçlanırrrrr kaç gün ilaç kullandınız acaba taze transfer miydi tedaviye başladığınızın kaçıncı gibi transfer oldunuzzzz
İlk bebeğimde taze transfer olmuştum 3. gün embriyosuydu. Bu sefer 225 ilk iğne vuruldum 9 gün kadar opu yapıldı 9 yumurta toplanmış 7 si olgun onlarında sadece 4 tanesi döllenmiş. Üçüncü güne gelebilecek olanları bekliyoruz dondurulmuş transfer olacak demişti doktorumuz

Merhaba! Evet yasal olarak 35 ve üzeri 2 adet koyma hakkı var tercih size ait yada daha önce tutmamış tüp bebek varsa yine 2 hak veriliyor bunların harici sadece tek embreiyo
Aslında doktor nasıl gerekli görürse öyle yapıyor. Benim ilk transferim olacak inşAllah, dondurulmuş 3.gün embriyosu ve iki tane koyacak. 4 yumurtam 3.güne ulaşabilmişti, ikili ikili dondurdular. Bu arada yaşım 31.

Selam arkadaşlar. insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar alırsınız. allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın diye dua ediyorum sizler içinde ❤ benim 3 embriyom vardı taze. perşembe günü 3. gündü. 2 embriyom kaldığını ama onların kalitesinin de düşük olduğunu aman aman kalitede olmadığını söyledi embriyolog. ikisini de transfer ettiler ama benim hiç ümidim olmadığı için düşünmüyorum bile artık. normal yaşantıma devam ediyorum. test günüm 26sinda. sırf gitmis olmak icin gitcem. Bu 6. denememizdi yine her şey boşa gitti. bana olmadı allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yumurta ve sperm kalitenizi arttıracak vitamin gıda gibi şeyler önermedi mi doktorunuz.Ya da siz bi diyet uygulamadınız mı bunun için? Yani neden embriyo kalitesi düşüyor bilmiyorum da ama bi açıklaması varmi doktorunuzun?

E gayet güzel işte önemli olan artış ve şimdi araştırdım ben 2 kat olacakmış 2günde sanırım senin artışlarda güzel Salı günü sonucumuz ne olacak bakalım o da önemli 🙏🏻 benim sabah testten önce hafif bi lekelenme geldi çok panik oldum ama sanırım tutunma lekesidir dedim
Bence sizinde iyi.2 günde 2 kat gibi olmuş işte. Sıkmayın canınızı bebeğiniz etkilenmesin.Teslim olun Allah’a.dünyalar güzeli bi bebek diliyorum size🌸

Back