Ben dayanamayıp 8. Gün test vermiştim 47 gelmişti bugünde 97Değerlerin ne durumda canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dayanamayıp 8. Gün test vermiştim 47 gelmişti bugünde 97Değerlerin ne durumda canım
Maşallah çok güzel zaten bize yeten 1 tane değil mi transfer oldunuz muBenim folikül sayım 4-5 görünüyordu ama iğnelerle büyüyen sadece 2 tane oldu ve çok şükür ki 2side gelişim gösterdi 5. Güne gitti
10. Günü sonucunuz dimi şimdi 12. Gün mü yapılacakBen dayanamayıp 8. Gün test vermiştim 47 gelmişti bugünde 97
Evet normalde öyle ama yine de çok az yumurtam var diye üzülmüştüm baya . Evet oldum bugün 10.gündü çok şükür 97 geldi sonucum Salı tekrar bakılacak umarım artış olur güzelce ilerlerMaşallah çok güzel zaten bize yeten 1 tane değil mi transfer oldunuz mu
Evet bugün 10.günümdü salıda 12 oluyor sizin değerleriniz nasıldı10. Günü sonucunuz dimi şimdi 12. Gün mü yapılacak
8. Gün 94 10. Gün 246 12. Gün 576 14. Gün 1187Evet bugün 10.günümdü salıda 12 oluyor sizin değerleriniz nasıldı
Ayy sizinki çok güzelmiş maşallah benimki biraz düşük gibi ama önemli olan artış olması diye anladım8. Gün 94 10. Gün 246 12. Gün 576 14. Gün 1187
Yaaa çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahEvet normalde öyle ama yine de çok az yumurtam var diye üzülmüştüm baya . Evet oldum bugün 10.gündü çok şükür 97 geldi sonucum Salı tekrar bakılacak umarım artış olur güzelce ilerler
Kesinlikle öyle önemli olan artışAyy sizinki çok güzelmiş maşallah benimki biraz düşük gibi ama önemli olan artış olması diye anladım
Ayyyy maşallah bu artışlardan sonra huhhhh dediğimiz bir yer olacak mı acaba tamam artık korkulacak bişey yok dediğimiz8. Gün 94 10. Gün 246 12. Gün 576 14. Gün 1187
Galiba olmayacak ama şükür hamdolsunAyyyy maşallah bu artışlardan sonra huhhhh dediğimiz bir yer olacak mı acaba tamam artık korkulacak bişey yok dediğimiz
İlk bebeğimde taze transfer olmuştum 3. gün embriyosuydu. Bu sefer 225 ilk iğne vuruldum 9 gün kadar opu yapıldı 9 yumurta toplanmış 7 si olgun onlarında sadece 4 tanesi döllenmiş. Üçüncü güne gelebilecek olanları bekliyoruz dondurulmuş transfer olacak demişti doktorumuzUmarım güzellikle sonuçlanırrrrr kaç gün ilaç kullandınız acaba taze transfer miydi tedaviye başladığınızın kaçıncı gibi transfer oldunuzzzz
Teşekkür ederim canımEkledim ,
Aslında doktor nasıl gerekli görürse öyle yapıyor. Benim ilk transferim olacak inşAllah, dondurulmuş 3.gün embriyosu ve iki tane koyacak. 4 yumurtam 3.güne ulaşabilmişti, ikili ikili dondurdular. Bu arada yaşım 31.Merhaba! Evet yasal olarak 35 ve üzeri 2 adet koyma hakkı var tercih size ait yada daha önce tutmamış tüp bebek varsa yine 2 hak veriliyor bunların harici sadece tek embreiyo
Yumurta ve sperm kalitenizi arttıracak vitamin gıda gibi şeyler önermedi mi doktorunuz.Ya da siz bi diyet uygulamadınız mı bunun için? Yani neden embriyo kalitesi düşüyor bilmiyorum da ama bi açıklaması varmi doktorunuzun?Selam arkadaşlar. insallah hayirlisiyla pozitif sonuclar alırsınız. allahim emeklerinizi boşa çıkarmasın diye dua ediyorum sizler içinde ❤ benim 3 embriyom vardı taze. perşembe günü 3. gündü. 2 embriyom kaldığını ama onların kalitesinin de düşük olduğunu aman aman kalitede olmadığını söyledi embriyolog. ikisini de transfer ettiler ama benim hiç ümidim olmadığı için düşünmüyorum bile artık. normal yaşantıma devam ediyorum. test günüm 26sinda. sırf gitmis olmak icin gitcem. Bu 6. denememizdi yine her şey boşa gitti. bana olmadı allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah
2 günde bir 2kat artış olmuş gayet iyi benceSelam kızlar, sizlerin yorumu ne olur?
Bence sizinde iyi.2 günde 2 kat gibi olmuş işte. Sıkmayın canınızı bebeğiniz etkilenmesin.Teslim olun Allah’a.dünyalar güzeli bi bebek diliyorum sizeE gayet güzel işte önemli olan artış ve şimdi araştırdım ben 2 kat olacakmış 2günde sanırım senin artışlarda güzel Salı günü sonucumuz ne olacak bakalım o da önemli benim sabah testten önce hafif bi lekelenme geldi çok panik oldum ama sanırım tutunma lekesidir dedim
Haftaya pazartesi olucamSen ilk kontrolünü oldun mu canım
Ayy teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahBence sizinde iyi.2 günde 2 kat gibi olmuş işte. Sıkmayın canınızı bebeğiniz etkilenmesin.Teslim olun Allah’a.dünyalar güzeli bi bebek diliyorum size
Akrep hanım daha tehlikeli olmus buseBenim kullanıcı adım değişti kullaniciadimbuse idi değiştirdim transfer tarihimi 30 Kasım olarak güncelleyelim ilk transferim iptal oldu