• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İnşallah tutmuştur dualarım seninle 🙏🏻🎈 bende bugün başlıyorum iğnelere benim de 10 11 tane gördü yumurta Gonalf 150 menopur 150 doz vurucam 🙏🏻
Şuanda 10-11 gördüyse çok iyi rakam 🙏

Benim normalde yaşıma göre 9-10 tane olması gerekirken 3-4 tane gözüküyordu hep 😅 amh düşüklüğü vardı yani. İğnelerle de çoğalmadılar ama büyüdüler.

Teşekkürler canım benim ama ben 7.denemede ikizlerime kavuştum darısı hepinizin başına rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 arkadaş bu durumu yaşayan var mı demiş bende yaşadığımı yazdım ama asla pes etmedim rabbim herkesin kucağını sağ salim doldursun inşallah ☺️🥰🤲🤲♥️
Yaaa canimm senin adina o kadarr mutlu oldum kiii cook şükür muradina ermissin rabbim inşallah bana ve tüm isteyen herkese verir😍🥰🌼🌹cok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için allah razi olsun canim benim🌹🌺🌼

Sayımız artmasin 🤲 kimse bu kadar cabalamasin gebe kalmak için Allah bu süreci herkese kolaylıkla atlatmayı nasip etsin 🤲
Yani sayımız artsın derken gebe sayımız artsın Tabikide diğer türlü düşünmedim 😊inşallah dileğim hepimiz pkolular diğer bacımlar iğnesiz acısız sancısız kavuşalım bebişlerimize 😍🤲🏻🤲🏻

Kızlar bide bişey diyecek benim ayaklarımın altı çok yanıyor geceleri transfer öncesi böyle bişey yoktu bu normalmi sizdede varmı ?
Neredeyse buz koyacak devreye geldim🤣🤣🤣

Benim cuma günü randevum var doktor tekrar test vermene gerek yok dedi ama o kadar içim sıkıntılı ki sürekli birşey olacak sanıyorum 😢 oysaki şuan herşey güzel gidiyor ama içim hiç rahat değil . Kese görmemiz gerekiyor galiba cuma günü ya göremezsek diye içim gidiyor 😢 dua edin lütfen içimin ferahlaması lazım galiba 😢

İyi akşamlar kızlar. Az önce regl oldum. doktor 2. 3. Gel demişti. Sanırım salı günü gitmem uygun olur dimi?

Benim cuma günü randevum var doktor tekrar test vermene gerek yok dedi ama o kadar içim sıkıntılı ki sürekli birşey olacak sanıyorum 😢 oysaki şuan herşey güzel gidiyor ama içim hiç rahat değil . Kese görmemiz gerekiyor galiba cuma günü ya göremezsek diye içim gidiyor 😢 dua edin lütfen içimin ferahlaması lazım galiba 😢
O bende de var neden hep negatif düşünüyorum diye kızıyorum kendime kötüyü çağırıyormuşum gibi hissediyorum😒

Opu olan yada Transfer olan kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebeğe başladığınızda sayılan folikül sayınızla opu işleminizde toplanan yumurta sayısınız arttı mı azaldı mı nasıl oldu 🙏🏻
Benim folikül sayım 4-5 görünüyordu ama iğnelerle büyüyen sadece 2 tane oldu ve çok şükür ki 2side gelişim gösterdi 5. Güne gitti

Back