Şuanda 10-11 gördüyse çok iyi rakamİnşallah tutmuştur dualarım seninlebende bugün başlıyorum iğnelere benim de 10 11 tane gördü yumurta Gonalf 150 menopur 150 doz vurucam
İnşallah gani gani kaliteli yumurtaların oluşacakİnşallah tutmuştur dualarım seninlebende bugün başlıyorum iğnelere benim de 10 11 tane gördü yumurta Gonalf 150 menopur 150 doz vurucam
İnşallah canım benimİnşallah gani gani kaliteli yumurtaların oluşacak
Yaaa canimm senin adina o kadarr mutlu oldum kiii cook şükür muradina ermissin rabbim inşallah bana ve tüm isteyen herkese verirTeşekkürler canım benim ama ben 7.denemede ikizlerime kavuştum darısı hepinizin başına rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallaharkadaş bu durumu yaşayan var mı demiş bende yaşadığımı yazdım ama asla pes etmedim rabbim herkesin kucağını sağ salim doldursun inşallah
Test günün ne zaman kuzumİnşallah gani gani kaliteli yumurtaların oluşacak
Topigi ben kurduğum için ben ekleyebiliyorum sadeceYazdıktan sonra yapabildim sanırım, kontrol eder misiniz?
Yani sayımız artsın derken gebe sayımız artsın Tabikide diğer türlü düşünmedimSayımız artmasinkimse bu kadar cabalamasin gebe kalmak için Allah bu süreci herkese kolaylıkla atlatmayı nasip etsin
Ben dpn gece verdim test, 50,1Test günün ne zaman kuzum
Tamam o zamanTopigi ben kurduğum için ben ekleyebiliyorum sadece
Yok canım ekleyecehimTamam o zaman
Kahhve
2. deneme (1.si dış gebelik)
Test Sonucu: 50,1
Başka var mıydı bişşy
Ayyyy çok sevindimBen dpn gece verdim test, 50,1
Bende acayip terliyorum ve senin gibi ayaklarım çok yanıyorKızlar bide bişey diyecek benim ayaklarımın altı çok yanıyor geceleri transfer öncesi böyle bişey yoktu bu normalmi sizdede varmı ?
Neredeyse buz koyacak devreye geldim
Beni de eklermisinY
Yok canım ekleyecehim
Yanıyom valla çıran sarayı gibiBende acayip terliyorum ve senin gibi ayaklarım çok yanıyor
O bende de var neden hep negatif düşünüyorum diye kızıyorum kendime kötüyü çağırıyormuşum gibi hissediyorumBenim cuma günü randevum var doktor tekrar test vermene gerek yok dedi ama o kadar içim sıkıntılı ki sürekli birşey olacak sanıyorumoysaki şuan herşey güzel gidiyor ama içim hiç rahat değil . Kese görmemiz gerekiyor galiba cuma günü ya göremezsek diye içim gidiyor dua edin lütfen içimin ferahlaması lazım galiba
Benim folikül sayım 4-5 görünüyordu ama iğnelerle büyüyen sadece 2 tane oldu ve çok şükür ki 2side gelişim gösterdi 5. Güne gittiOpu olan yada Transfer olan kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebeğe başladığınızda sayılan folikül sayınızla opu işleminizde toplanan yumurta sayısınız arttı mı azaldı mı nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?