Sabah gelsin testler hepimizdenBugün yapmadım canım yarın sabah yapacağım inşallah 7. Gün olmuş olacak hem daha net olur biseyler öncekinin doğruluğuna da guvenemiyorum
Benim sabaha testim yok ben size öğleden sonra kanı atarım daha zevkliSabah gelsin testler hepimizden
Doğala yakın diye sayfa var instagramda oranın şampuanı kremlerini gözü kapalı alabilirsiniz içeriği tertemiz inceleyebilirsinizben bir şey sormak istiyorum ya hamilelikte hangi şampuanı - güneş kremini kullanmak lazım acaba içeriği temiz hamilelere uygun bilgisi olan var mıı
Ayy seninki daha iyi merakla bekliyoruzzzBenim sabaha testim yok ben size öğleden sonra kanı atarım daha zevkli
Kaçıncı günün canımO zaman ilk test benden gelsinnAma benim hala silik kızlar 1 günde kıpkırmızı olmasını da beklemiyordum yani tabi ama hiç çizgi olmamasından iyidir buna şükür
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinO zaman ilk test benden gelsinnAma benim hala silik kızlar 1 günde kıpkırmızı olmasını da beklemiyordum yani tabi ama hiç çizgi olmamasından iyidir buna şükür
7.günüm canım bugünKaçıncı günün canım
Amin inşallah canımm yaa hepimizeRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
teşekkür ederim bakiyimDoğala yakın diye sayfa var instagramda oranın şampuanı kremlerini gözü kapalı alabilirsiniz içeriği tertemiz inceleyebilirsiniz
Günaydın masallah daha ne olsunO zaman ilk test benden gelsinnAma benim hala silik kızlar 1 günde kıpkırmızı olmasını da beklemiyordum yani tabi ama hiç çizgi olmamasından iyidir buna şükür
Oo maşallah çok belirginleşmişş canımm
İkisidemi tuttu acaba diyorum çift transferdi sen çift tek neydi canimOo maşallah çok belirginleşmişş canımm
Seninki nasıl göremedimOo maşallah çok belirginleşmişş canımm
Benim tekti canım , olabilir bak aaa ikizz seninki baya canlı rengi maşallahİkisidemi tuttu acaba diyorum çift transferdi sen çift tek neydi canim
Şimdi gördüm ama benim de yaptığım ilk test seninki gibiydi. Kaçıncı gündü bugün?Benim tekti canım , olabilir bak aaa ikizz seninki baya canlı rengi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?