Valla ben kaldığım ağrılardan devam ediyorumNe yaptınız kııızzzzz buranın muhabbetini özlemişim
Sen 10 hafta mı oldun kiiz maşallahBen büyüyorum çok tatliş bi göbüşüm olduelimi belime atmalar falan baya girdim havaya hâlâ bulantı falan yok bende
Aaaaaa ciddi misin? Doktor ne diyor tedavi etmeden sürece başlama bariValla ben kaldığım ağrılardan devam ediyorummakat ağrısı demiştim ilk tedavide hatırlıyorsan meğer ne kabız olmaktan hemoroid olmuşum. Yeni tedaviye başlayınca yeniden ağrısı başladı şuan hiç biseyim yok bir o var
Ay sende 10 hafta olmuşsun maşallah zaman nasıl geçmiş kizlaaarNe yaptınız kııızzzzz buranın muhabbetini özlemişim
Evet canım doktor kabız olmamaya calis lifli tüket bolca su iç falan diyor başkada bişey demiyor bu kadar aşırı kabız olmak normal değil falan dedi. Ben normalde hareketli yım tedaviyle hareketin çok azalıyor ondan oluyor sanırımAaaaaa ciddi misin? Doktor ne diyor tedavi etmeden sürece başlama bari
Evet muhtemelen ondandır kuzum hay Allah. Üzüldüm. Her gün mutlaka elma ye. Pancarı küçük küçük dilimle biraz haşla, her gün 2-3 dilim kahvaltıda ye, bağırsakları çalıştırıyor. Sonra bir de dut, kuru kayısı ve inciri akşamdan suya koy. Sabah kalkar kalkmaz o suyu iç. Bunlar iyi gelir diye düşünüyorum. Ekmek ve katı gıda yemeyi azalt özellikle pirinç.Evet canım doktor kabız olmamaya calis lifli tüket bolca su iç falan diyor başkada bişey demiyor bu kadar aşırı kabız olmak normal değil falan dedi. Ben normalde hareketli yım tedaviyle hareketin çok azalıyor ondan oluyor sanırım
Mucize gerçekten ben de erken doğumdan korkuyorum , geç doğumdan da korkuyorum karnım o kadar büyüyebilir mi taşıyabilir miyim diye. Ay düşünmek de istemiyorum daha kalp atışlarını da duymadımAllah var neler var dün bi bebek gördüm 335 gram 24 haftalık doğmuş - 3 kiloya ulaşmış mucize resmen
Yaa benim de bugün mide bulantım başladı. Sabah çok kötü sonra azalıyor öğürüyorum ama kusamıyorum. Kusamamak mı iyi kusup rahatlamak mıİyiyim canım ne yapayım mide bulantılarım devam ediyor azar azarperşembe doktor kontrolümüz var. Fetal dna için görüşeceğiz. Bebik iyi herhalde sesi çıkmıyor sen nasılsın?
İkisi de kötüYaa benim de bugün mide bulantım başladı. Sabah çok kötü sonra azalıyor öğürüyorum ama kusamıyorum. Kusamamak mı iyi kusup rahatlamak mı
Ay rahatlamaycaksam kusmayayım o zaman. Hiç beceremem kusmayı ağlamaya başlıyorum kusarken korkunç geliyorİkisi de kötüçünkü kusunca da insan rahatlamıyor
Kuru kayısı incir geceden suya koyup sabah içeyim dedim de sonra dedim bitki çayları vs zararlı diye yasak acaba yasak olur mu bunlarda çünkü hormonları aç karnına değiştirebiliyorEvet muhtemelen ondandır kuzum hay Allah. Üzüldüm. Her gün mutlaka elma ye. Pancarı küçük küçük dilimle biraz haşla, her gün 2-3 dilim kahvaltıda ye, bağırsakları çalıştırıyor. Sonra bir de dut, kuru kayısı ve inciri akşamdan suya koy. Sabah kalkar kalkmaz o suyu iç. Bunlar iyi gelir diye düşünüyorum. Ekmek ve katı gıda yemeyi azalt özellikle pirinç.
Gerçekten mi kabızlığa iyi geliyor mu . Şuan ne derseniz onu yapacağım o kadar kötü haldeyim kiespressoc bu arada bu saydıklarım arasında yemin ediyorum pancar en etkilisi. Şu kırmızı pancar var ya, 15 dk haşlayıp kavanoza koy. Çıkarıp çıkarıp ye her gün aşırı iyi geliyor.
Allah kımseye kaldıramıcağından fazla yük vermez Meryem süresini bol oku .Mucize gerçekten ben de erken doğumdan korkuyorum , geç doğumdan da korkuyorum karnım o kadar büyüyebilir mi taşıyabilir miyim diye. Ay düşünmek de istemiyorum daha kalp atışlarını da duymadım
Ya ınternetten baktım imkansız hissetmek diyor ama tek tarafımda seyreme var gibi sen hissettin miDoğru diyorsun bacıhareketleri hissetmeye başladın mı peki?
Evet elhamdulillah günler kısa hemencecik geçiyor zamanSen 10 hafta mı oldun kiiz maşallah
Ayy hayırlı olsun ikiz demek inşallah gönlüne göre olur canimHayırlı olsun canım. Benim doktorum da ikiz trasnfer olacağım için 22. Gün transferimi yapacak rahim de iyice kalınlaşsın diye. Benim 10 günüm adetin kalınlık 7.3 çıktı doktor 10 gün daha var daha da kalınlaşır dedi. İlaç dozum arttırıldı. Geçen ayda rahim kalınlığım sonradan baya iyi olmuştu. Takma. Rahim kalınlaşır estofemle. Bende haftaya çarşamba yada perşembe olucam transferimi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sen nasılsın canım yeni transfer için hazırlanıyor musun? Activia yoğurdu mu canım ? Kayısı ve kuru erik aldık az önce bolca meyve suyu aldım tarım kredidenespressoc canım yeni sürecin hayırlı olsun. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah umarım kabızlık yaşamazsın yeni sürecinde. Bol su tüketmeye özen göster. Ben kayısı ve activia tüketmiştim az da olsa iyi gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?