ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ne yaptınız kııızzzzz buranın muhabbetini özlemişim
Valla ben kaldığım ağrılardan devam ediyorum makat ağrısı demiştim ilk tedavide hatırlıyorsan meğer ne kabız olmaktan hemoroid olmuşum. Yeni tedaviye başlayınca yeniden ağrısı başladı şuan hiç biseyim yok bir o var

Aaaaaa ciddi misin? Doktor ne diyor tedavi etmeden sürece başlama bari

Aaaaaa ciddi misin? Doktor ne diyor tedavi etmeden sürece başlama bari
Evet canım doktor kabız olmamaya calis lifli tüket bolca su iç falan diyor başkada bişey demiyor bu kadar aşırı kabız olmak normal değil falan dedi. Ben normalde hareketli yım tedaviyle hareketin çok azalıyor ondan oluyor sanırım

Evet muhtemelen ondandır kuzum hay Allah. Üzüldüm. Her gün mutlaka elma ye. Pancarı küçük küçük dilimle biraz haşla, her gün 2-3 dilim kahvaltıda ye, bağırsakları çalıştırıyor. Sonra bir de dut, kuru kayısı ve inciri akşamdan suya koy. Sabah kalkar kalkmaz o suyu iç. Bunlar iyi gelir diye düşünüyorum. Ekmek ve katı gıda yemeyi azalt özellikle pirinç.

espressoc bu arada bu saydıklarım arasında yemin ediyorum pancar en etkilisi. Şu kırmızı pancar var ya, 15 dk haşlayıp kavanoza koy. Çıkarıp çıkarıp ye her gün aşırı iyi geliyor.

Allah var neler var dün bi bebek gördüm 335 gram 24 haftalık doğmuş - 3 kiloya ulaşmış mucize resmen
Mucize gerçekten ben de erken doğumdan korkuyorum , geç doğumdan da korkuyorum karnım o kadar büyüyebilir mi taşıyabilir miyim diye. Ay düşünmek de istemiyorum daha kalp atışlarını da duymadım

İyiyim canım ne yapayım mide bulantılarım devam ediyor azar azar perşembe doktor kontrolümüz var. Fetal dna için görüşeceğiz. Bebik iyi herhalde sesi çıkmıyor sen nasılsın?
Yaa benim de bugün mide bulantım başladı. Sabah çok kötü sonra azalıyor öğürüyorum ama kusamıyorum. Kusamamak mı iyi kusup rahatlamak mı

Yaa benim de bugün mide bulantım başladı. Sabah çok kötü sonra azalıyor öğürüyorum ama kusamıyorum. Kusamamak mı iyi kusup rahatlamak mı
İkisi de kötü çünkü kusunca da insan rahatlamıyor

Kuru kayısı incir geceden suya koyup sabah içeyim dedim de sonra dedim bitki çayları vs zararlı diye yasak acaba yasak olur mu bunlarda çünkü hormonları aç karnına değiştirebiliyor

espressoc bu arada bu saydıklarım arasında yemin ediyorum pancar en etkilisi. Şu kırmızı pancar var ya, 15 dk haşlayıp kavanoza koy. Çıkarıp çıkarıp ye her gün aşırı iyi geliyor.
Gerçekten mi kabızlığa iyi geliyor mu . Şuan ne derseniz onu yapacağım o kadar kötü haldeyim ki

espressoc canım yeni sürecin hayırlı olsun. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah umarım kabızlık yaşamazsın yeni sürecinde. Bol su tüketmeye özen göster. Ben kayısı ve activia tüketmiştim az da olsa iyi gelmişti.

Mucize gerçekten ben de erken doğumdan korkuyorum , geç doğumdan da korkuyorum karnım o kadar büyüyebilir mi taşıyabilir miyim diye. Ay düşünmek de istemiyorum daha kalp atışlarını da duymadım
Allah kımseye kaldıramıcağından fazla yük vermez Meryem süresini bol oku .
Yusuf süresi okuyorum ben sesli şekilde hissetsinler güzel ahlaklı olsunlar die

Ayy hayırlı olsun ikiz demek inşallah gönlüne göre olur canim kalınlik yanlış hatırlamıyorsam 6 küsur bı tık geride kalmış dedi estofem değil cyclo-progynova kullandirdi bana sabah akşam şimdi sabah 2 akşam 2 dedi. Çarşambaya kan vereceğim progesteron önemliymiş 1,5 tan yukarı olmasın istiyorlar mis hatta 1 in altı olsa daha iyiymiş cikan sonuca göre transfer tarihi koyacak yada ertelenecek önümüzdeki aya sizin kaç çıkmıştı

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Sen nasılsın canım yeni transfer için hazırlanıyor musun? Activia yoğurdu mu canım ? Kayısı ve kuru erik aldık az önce bolca meyve suyu aldım tarım krediden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…