Teşekkür ederim canım. Bebeleri şuan takmıyorum da taktiğim başka şeyler var
İlaçlardan mı ki acaba lifleri yüksek yiyecekler ye kuzum . Ben transferden sonra sabah akşam 5 kayısı yemıstımTeşekkür ederim canım. Bebeleri şuan takmıyorum da taktiğim başka şeyler vartedaviye başlar başlamaz kabiz oluyorm ya yine oldum
Canım ya ilaçlardan ya da stresten bilmiyorum geçen tedavide hemoroid oldum bu kez de başlar başlamaz ağrım başladı hemenİlaçlardan mı ki acaba lifleri yüksek yiyecekler ye kuzum . Ben transferden sonra sabah akşam 5 kayısı yemıstım
İlk defa duydum tedavi sürecinde hemoroid . Doktoruna danıştın mı bunuCanım ya ilaçlardan ya da stresten bilmiyorum geçen tedavide hemoroid oldum bu kez de başlar başlamaz ağrım başladı hemen
Çok olan bişey değil kabızlıkla alakaliymis. Hareket azalıyor sürekli ağrılardan dolayı dinlenme hali bu da bağırsak hareketlerini yavaşlatıyorİlk defa duydum tedavi sürecinde hemoroid . Doktoruna danıştın mı bunu
Ben de yoksun kaç gündür nerdesin diyordum, ikiz olduğunu öğrendiğimden beri şaşkınlığımı atamıyorum, aynı senin girdiğin depresyona da girdim nasıl taşıycam nasıl doğacaklar vsMerhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bende tüp bebişle ikiz buldum 2 aralıkta transfer olmuştum 9. Haftadayım hıc alttan muayene yapmadı hatta tam tersi alttan muayeneyi doğru bulmuyorum aylık muayene de istemıyorum bebeleri huzursuz etmeyelim diyip kese kalp atışı için bir kez gittimsonra adam gelme 12. Haftada görüşürüz dedi gönderdi
Aha 9+2 oldum hıc bulantım vs yok . Benım tek rahatsız olduğum konu var oda alerjim var toza hapşırınca kasıklarım çok batıyor . Depresyondan da çıktımBen de yoksun kaç gündür nerdesin diyordum, ikiz olduğunu öğrendiğimden beri şaşkınlığımı atamıyorum, aynı senin girdiğin depresyona da girdim nasıl taşıycam nasıl doğacaklar vsbulantılarım da başladı midem berbat, sen nasılsın nasıl geçiyor?
Ben bugün tam 6+0 oldum. Sabah öğürüp durdum ama kusamıyorum herşey kokuyor. Bir de grip oldum boğazımda balgam var o da habire midemi bulandırıyor bugün kötü başladıAha 9+2 oldum hıc bulantım vs yok . Benım tek rahatsız olduğum konu var oda alerjim var toza hapşırınca kasıklarım çok batıyor . Depresyondan da çıktımdedim içinde kalacak değil çıkacak bunlar öyle yada böyle ama göbüşüm o kadar tatlı büyüyorki heyecanlanıyorum sabahları tuzlu bişeyle ye mideni rahatlatır belki beni banlamışlar uslubten dolayı 3 gun girişim yasaklanmış iyi oldu okunması gereken cüzlerim vardı onları hallettim bende . Böyle sizin güzel haberleri de görünce nası mutlu oluyorum rabbım Kimsenın kucağını boş bırakmasın
Aynen Şubat 6 da gidicez . . Ben güzel şiştim de ben sezeryandan çok korkuyordum ona da yapacak biseyım yok . Tüp bebek ikizler çoğunlukla sezeryan oluyormuş . Dua ediyorum Rabbım hangisi benım için hayr ise onu nasip et dieBen bugün tam 6+0 oldum. Sabah öğürüp durdum ama kusamıyorum herşey kokuyor. Bir de grip oldum boğazımda balgam var o da habire midemi bulandırıyor bugün kötü başladıannem de leblebi alalım dedi bugün alıcam baş ucuma koyucam sabah yerim. Sabahtan sonra pek olmadı çünkü. Sen depresyondan çıktıysan ben de çıkarım o halde ama ilk doğumda tek bebek bile çok şişmişti bunda nasıl şişicez bakalım karın daha erken çıkıyor ikizlerde sanırım. Ben de hapşurup öksürünce kasıklarım çok batıyor aynı senin gibi. Bir de benim rahmimde çok ağrı var o biraz değişik normaldir umarım. Kalp atışlarını duyamadık yalnızca kese görmüştük. Bu cumartesi kalp için gidicez sen artık 12. Haftaya kadar evdesin sanırım
Aynen hayırlısı olsun, umarım vaktinde doğarlarAynen Şubat 6 da gidicez . . Ben güzel şiştim de ben sezeryandan çok korkuyordum ona da yapacak biseyım yok . Tüp bebek ikizler çoğunlukla sezeryan oluyormuş . Dua ediyorum Rabbım hangisi benım için hayr ise onu nasip et die
Allah var neler var dün bi bebek gördüm 335 gram 24 haftalık doğmuş - 3 kiloya ulaşmış mucize resmenAynen hayırlısı olsun, umarım vaktinde doğarlar
Yuvarlanıp gidiyoruz sen naptın minik nasılNe yaptınız kııızzzzz buranın muhabbetini özlemişim
İyiyim canım ne yapayım mide bulantılarım devam ediyor azar azarYuvarlanıp gidiyoruz sen naptın minik nasıl
Ben büyüyorum çok tatliş bi göbüşüm olduİyiyim canım ne yapayım mide bulantılarım devam ediyor azar azarperşembe doktor kontrolümüz var. Fetal dna için görüşeceğiz. Bebik iyi herhalde sesi çıkmıyor sen nasılsın?
Hayırlı olsun canım. Benim doktorum da ikiz trasnfer olacağım için 22. Gün transferimi yapacak rahim de iyice kalınlaşsın diye. Benim 10 günüm adetin kalınlık 7.3 çıktı doktor 10 gün daha var daha da kalınlaşır dedi. İlaç dozum arttırıldı. Geçen ayda rahim kalınlığım sonradan baya iyi olmuştu. Takma. Rahim kalınlaşır estofemle. Bende haftaya çarşamba yada perşembe olucam transferimiKızlar selam bugün benimde kontrolüm vardı kalınlık fena değil güzel dedi ilacin dozunu arttırdı çarşamba progesteron bakacakmis değer iyiyse pazartesi yada salı yaparız transferi dedi
Sizin nasıl olmuştu uygun çıkmazsa önümüzdeki aya erteleyecekmis canımı sıktı biraz
Benim de göbeğim çıktı vallahi hatta hamile taytı gitmeye başladım diğer kıyafetlerim sıkıştırıyor çok fena. Benim de yeme içmede sıkıntı yok aslında ama böyle gördüğüm farklı görüntüler öğürmeme sebep oluyor. Mesela hint sokak yemeği gibiBen büyüyorum çok tatliş bi göbüşüm olduelimi belime atmalar falan baya girdim havaya hâlâ bulantı falan yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?