Allah razı olsun inşallah yeni tedaviden daha güçlü olacağımGüzel haberlerinizi burdan bekliyoruz duacıyım çokça
Evet bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum yine de gonal f de çok pahalı olmuş maalesef kiBöyle bi vebale giremez herhalde bu süreçten geçen birisi die düşünmüştüm
İnşallah canım ona gönülden inanıyorumAllah razı olsun inşallah yeni tedaviden daha güçlü olacağım
Bakalım yeni süreçte bizi neler bekliyor eskisi kadar heyecanlı değilimİnşallah canım ona gönülden inanıyorum
Beni kötü insan mi lanse etmeye çalışıyorsun şuanBöyle bi vebale giremez herhalde bu süreçten geçen birisi die düşünmüştüm
Merhaba hangi merkezde tedaviniz ?Bilmiyorum açıklaması var mı gittiğimde öğreneceğim artık. Ben başka bir embriyologtan danışmanlık aldım o zamana kadad bunların yapılması gerektiğini bile bilmiyordum. O bana siz sadece iki kez muayene olmuşsunuz ve hiç kandan kontrol edilmemiş yumurtalarınız da senkronize büyümüş hâl böyleyken olgun yumurtalar toplanana kadar kaybedilmiş ve dolayısıyla beşinci gün kaliteli embriyo sayınız az olmuş dedi. Sonra sizlere sordum herkeste kan bakılmış neredeyse gün aşırı muayene edilmiş. Gerçekten ne yapagağımı da bilmiyorum. Sadece transferi bekliyorum. Zaten doktor da bir açıklama yapmıyor. Hayırlısı diyeyim. Muhtemelen şubat ortası gibi bir 4AA ve bir iyi kalite erken blastosist transferi yapılacak. Çok umudum yok ama inşallah iyi sonuçlar alırız.
Biri 9,800 yazmış aklım gittiEvet bende öyle düşünüyorum ama bilemiyorum yine de gonal f de çok pahalı olmuş maalesef ki
Merhaba hangi merkezde tedaviniz ? Böyle ilgisiz bahsedince merak ettim açıkçası özel mi devlet mi özel hastanelerde genelde çok ilgilenildiğini söylüyorlar tüp bebekteBilmiyorum açıklaması var mı gittiğimde öğreneceğim artık. Ben başka bir embriyologtan danışmanlık aldım o zamana kadad bunların yapılması gerektiğini bile bilmiyordum. O bana siz sadece iki kez muayene olmuşsunuz ve hiç kandan kontrol edilmemiş yumurtalarınız da senkronize büyümüş hâl böyleyken olgun yumurtalar toplanana kadar kaybedilmiş ve dolayısıyla beşinci gün kaliteli embriyo sayınız az olmuş dedi. Sonra sizlere sordum herkeste kan bakılmış neredeyse gün aşırı muayene edilmiş. Gerçekten ne yapagağımı da bilmiyorum. Sadece transferi bekliyorum. Zaten doktor da bir açıklama yapmıyor. Hayırlısı diyeyim. Muhtemelen şubat ortası gibi bir 4AA ve bir iyi kalite erken blastosist transferi yapılacak. Çok umudum yok ama inşallah iyi sonuçlar alırız.
Bismillahirrahmanirrahim orucmuşsun vebalime giriyorsun . Ben kötü mü dedim bu süreci atlatmış birisi dikkatlidir vebale girmez dedim kadın kendıne gelBeni kötü insan mi lanse etmeye çalışıyorsun şuanbirşey söylemiyorum polemiğe girmeyecem haksız duruma dusurmeyecem kendimi belki size ilacın maliyeti önemli değildir ben borçla tedaviye girdim eczane alırsa ücretimi geri alacam bu olmazsa da yapacam birşey yok verecez mecbur
Eczaneden haber bekliyorum canım aide alacak kusura bakma ben verecem demeden arkadaş benim adıma kararlar verdiNazura hangi ildesinjz ben 8 gün sonra yeni tedaviye başlayacağım
Bişey diyim mi eczacı kendı almadığı ilacı müşteriye aracı olup sizden aldırtmaz saklama koşulunuza güvenmez ayağına gelen müşteriyi de sana kişkişlemez .Eczaneden haber bekliyorum canım aide alacak kusura bakma ben verecem demeden arkadaş benim adıma kararlar verdiSiyah Palto
Üslubuna dikkat et !Bismillahirrahmanirrahim orucmuşsun vebalime giriyorsun . Ben kötü mü dedim bu süreci atlatmış birisi dikkatlidir vebale girmez dedim kadın kendıne gel
cidden normal değilsiniz . En azından Senın sabah yaptığın gibi terbıyesizce iyi misiniz diyip denge sorgulaması yapmadım . Kendı gostermedıgınız saygıyı başkasından beklemenizde saçma .Üslubuna dikkat et !
Haklısınız.cidden normal değilsiniz . En azından Senın sabah yaptığın gibi terbıyesizce iyi misiniz diyip denge sorgulaması yapmadım . Kendı gostermedıgınız saygıyı başkasından beklemenizde saçma .espressoc benım yorumlarımı görmeden yazmış zaten size ilaç için ulaşayım die ama belli ki sabahtan içinizde kalmışım ben sizin. Üslubum de de hiç bişey yok kendınızce yükselmeye çalışıyorsunuz ama ben sizin dişinize gelmem
27-28 de transfer olucam hayırlısı ile canımGözün aydın canım harika habertransfer tahmini ne zaman olur diyorlar?
Hiç bir eczane soğuk ilacı geri almaz güvenmez dışarıda bıraktınız mı bırakmadınız mı bilemez. Ve sana alan olursa ararız demeleri de yalan baştan salmak için. Guruplarda sorarsınız almak isteyene ücretli de olsa gönderebilirsiniz ama zaten şuanki fiyatıyla gönderseniz de kimse güvenip almaz ancak uyguna verirseniz alırlar. Hepimiz borçlarla bu tedaviyi yapıyoruz ama elinde kullanmadığın bir ilacı da elinde tutmak yerine ihtiyacı olana gönderebilirsiniz. Bende 3 paket fazladan vardı hastaneme ücretsiz verdim ihtiyaç sahibine ücretsiz verip beni aradılar.Beni kötü insan mi lanse etmeye çalışıyorsun şuanbirşey söylemiyorum polemiğe girmeyecem haksız duruma dusurmeyecem kendimi belki size ilacın maliyeti önemli değildir ben borçla tedaviye girdim eczane alırsa ücretimi geri alacam bu olmazsa da yapacam birşey yok verecez mecbur
Teşekkür ederim canııım Allah hepimize nasip etsinMaşallah cnm gözün aydın bi daha ki göz aydınlığını gebelik haberine sakliyorum haberin olsun
Yok o karar vermedi bu sayfayı açma amacımız zaten birbirimize yardımcı olmak kalan ilaçları ihtiyacı olana verebilmek. Ben ilaç talep etmedim kimseden çok şükür alabiliyoruz bu tedaviye başlarken hepimiz bu gideri gözden çıkarıyoruz zaten. Ama kalanları birilerine göndermek kötü değil aksine faydalı bisey önceki tedavimden kalanları bende göndermiştim . Teşekkür ederim ihtiyacım yokEczaneden haber bekliyorum canım aide alacak kusura bakma ben verecem demeden arkadaş benim adıma kararlar verdiSiyah Palto
Ben gayet yazdıklarıma dikkat ederek konuştum arkadaş gereksiz uzattı mevzuyu polemiğe girmeye benim adıma kararlar almaya daha sonra da linç etmeye gerek yoktu. Ben fikir almak için sordum herkes sizinle aynı şeyi söyledi cvp veren herkese teşekkür ederim. Bu konuda da artık kimseyle yorumlasmayalim ilacı ne yapacağım benim sorunum artık kalp kırmaya gerek yok sağolunHiç bir eczane soğuk ilacı geri almaz güvenmez dışarıda bıraktınız mı bırakmadınız mı bilemez. Ve sana alan olursa ararız demeleri de yalan baştan salmak için. Guruplarda sorarsınız almak isteyene ücretli de olsa gönderebilirsiniz ama zaten şuanki fiyatıyla gönderseniz de kimse güvenip almaz ancak uyguna verirseniz alırlar. Hepimiz borçlarla bu tedaviyi yapıyoruz ama elinde kullanmadığın bir ilacı da elinde tutmak yerine ihtiyacı olana gönderebilirsiniz. Bende 3 paket fazladan vardı hastaneme ücretsiz verdim ihtiyaç sahibine ücretsiz verip beni aradılar.
Ama arkadaşımız size yardımcı olmaya çalışırken çok kötü bir üslupla konuşuyorsunuz. Bence biraz daha üslubunuza dikkat edin.
Çok az kaldı hayırlısıyla iyi haberini alırım inşallah27-28 de transfer olucam hayırlısı ile canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?