- 16 Ekim 2024
- 246
- 131
- 18
- 35
Her şey çok güzel olacak inşallah altın embriyoların olsun inşallah bu süreç sana şans getirsinBakalım yeni süreçte bizi neler bekliyor eskisi kadar heyecanlı değilim
Amin canımÇok az kaldı hayırlısıyla iyi haberini alırım inşallah
İnanır mısınız sürecin başından şimdiye bir kez bile kan bakılmadı yalnızca iki kez
Benden 13 yumurta toplandı 28 Aralık'ta 29 Aralık'ta aradılar 8 tanesi olgundu 7 tanesi döllendi dediler 3 gün sonra tekrar aradılar 5 tane 3 gün ilk 8-9 kalite embriyomuz var dediler 2 tanesi ile 5 günü deneyeceğiz dediler 2 tanesi 5.gune gitmedi.simdi 5 tane 3 gün embriyomuz var hemen akabinde 8 ocakta regli oldum muayene ye basladik transfer surecindeyimBilmiyorum açıklaması var mı gittiğimde öğreneceğim artık. Ben başka bir embriyologtan danışmanlık aldım o zamana kadad bunların yapılması gerektiğini bile bilmiyordum. O bana siz sadece iki kez muayene olmuşsunuz ve hiç kandan kontrol edilmemiş yumurtalarınız da senkronize büyümüş hâl böyleyken olgun yumurtalar toplanana kadar kaybedilmiş ve dolayısıyla beşinci gün kaliteli embriyo sayınız az olmuş dedi. Sonra sizlere sordum herkeste kan bakılmış neredeyse gün aşırı muayene edilmiş. Gerçekten ne yapagağımı da bilmiyorum. Sadece transferi bekliyorum. Zaten doktor da bir açıklama yapmıyor. Hayırlısı diyeyim. Muhtemelen şubat ortası gibi bir 4AA ve bir iyi kalite erken blastosist transferi yapılacak. Çok umudum yok ama inşallah iyi sonuçlar alırız.
Amin amin inşallah canım bakalım yeni sürecimiz nasıl geçecekHer şey çok güzel olacak inşallah altın embriyoların olsun inşallah bu süreç sana şans getirsin
Transfer ettiğimiz gün iki haftalık sayıyoruz demişti bana doktorKızlar bişey danışmak istiyorum tüp bebekte gebelik neye göre hesaplanıyor? Sat a göre olamaz heralde. Transfer tarihine 2 hafta ekleniyor diye hatırlıyorum doğru mu ?
Merhaba çok sevindim sonuçlarınıza benimde 28 29 gibi denk geleceğiz gibi duruyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah27-28 de transfer olucam hayırlısı ile canım
Hadi bakalım birbirimize güzel haberler verelim inşallahMerhaba çok sevindim sonuçlarınıza benimde 28 29 gibi denk geleceğiz gibi duruyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah
22 23 gibi de ben sonunda ya sonunda buralara kadar gelmeyi bile hayal etmiyordumHadi bakalım birbirimize güzel haberler verelim inşallah
Çok şükür rabbim mutlaka kapı açar insana22 23 gibi de ben sonunda ya sonunda buralara kadar gelmeyi bile hayal etmiyordum
Amin amin inşallahHadi bakalım birbirimize güzel haberler verelim inşallah
Gerçekten bende öyle 1 gün içinde karar verdik biz 3 gün sonra doktordaydik22 23 gibi de ben sonunda ya sonunda buralara kadar gelmeyi bile hayal etmiyordum
Kalitesini takılma önemli olan tutması. Benim geçen ay en iyi kaliteydi tutmadı. 2 bb en düşğkle tutanda var arkadaşım. O yüzden sıkıntı yapma. Benim de 4 tane 4 aa 1 tane 3bb ama hiç kaliteyi sormadım bile bugün hemşirem arayıp bilgi verdi takmıyorum çünküBu arada kızlar embriyo kalitenizi biliyormusunuz 7 taneydi benim 5 iyi 2 orta var demişti embriyolog Dr o iyi dedikleri 3 bb dedi yani orta kalite 4 tanesi. Kalan 3ü de 3 bc 3 CC filan yani benim durum şu an her anlamda ne iyi ne çok kötü orta seviye
Çok teşekkür ederimKalitesini takılma önemli olan tutması. Benim geçen ay en iyi kaliteydi tutmadı. 2 bb en düşğkle tutanda var arkadaşım. O yüzden sıkıntı yapma. Benim de 4 tane 4 aa 1 tane 3bb ama hiç kaliteyi sormadım bile bugün hemşirem arayıp bilgi verdi takmıyorum çünkü
Amin amin inşallah canım bakalım yeni sürecimiz nasıl geçecekHer şey çok güzel olacak inşallah altın embriyoların olsun inşallah bu süreç sana şans getirsin
Ben hiç kaliteyi ve türü sormadım biliyor musun kafamı bulandirmamak içinBu arada kızlar embriyo kalitenizi biliyormusunuz 7 taneydi benim 5 iyi 2 orta var demişti embriyolog Dr o iyi dedikleri 3 bb dedi yani orta kalite 4 tanesi. Kalan 3ü de 3 bc 3 CC filan yani benim durum şu an her anlamda ne iyi ne çok kötü orta seviye
Amin amin inşallah canım bakalım yeni sürecimiz nasıl geçecekhayırlısıyla daha başarılı olur inşallah
Ben hiç kaliteyi ve türü sormadım biliyor musun kafamı bulandirmamak için
En güzeli inan. Teslim ol gerisi Allah’ın izniyle olur ne kadar psikolojini bozarsan süreç o kadar kötü ilerlerÇok teşekkür ederimDoktorum da aynısını dedi bunlar isimlendirip belirlememiz için bir ölçüt gerçek kalite embriyolarin genetigine vs bakılırsa anlaşılır kaldiki bir doğum yapmışsın vücut yabancı değil o yüzden takilma dedi . Aslında pimpiriklenip sorun ederdim kendime ama müthiş bir teslimiyet var içimde . Mükemmeliyetçi bir insan olarak kendime şaşırıyorum ve elimden geleni yapıp teslim oluyorum ama yinede merak ediyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?