ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İnanır mısınız sürecin başından şimdiye bir kez bile kan bakılmadı yalnızca iki kez
Benden 13 yumurta toplandı 28 Aralık'ta 29 Aralık'ta aradılar 8 tanesi olgundu 7 tanesi döllendi dediler 3 gün sonra tekrar aradılar 5 tane 3 gün ilk 8-9 kalite embriyomuz var dediler 2 tanesi ile 5 günü deneyeceğiz dediler 2 tanesi 5.gune gitmedi.simdi 5 tane 3 gün embriyomuz var hemen akabinde 8 ocakta regli oldum muayene ye basladik transfer surecindeyim

22 23 gibi de ben sonunda ya sonunda buralara kadar gelmeyi bile hayal etmiyordum
Gerçekten bende öyle 1 gün içinde karar verdik biz 3 gün sonra doktordaydik aklımda yokken bu aşamaya yaklaşmak hayaldi . Nasibimiz simdiymis belkide Allah yardımcımız olsun evet ilk güzel haber sizden olsun inşallah

Bu arada kızlar embriyo kalitenizi biliyormusunuz 7 taneydi benim 5 iyi 2 orta var demişti embriyolog Dr o iyi dedikleri 3 bb dedi yani orta kalite 4 tanesi. Kalan 3ü de 3 bc 3 CC filan yani benim durum şu an her anlamda ne iyi ne çok kötü orta seviye

Kalitesini takılma önemli olan tutması. Benim geçen ay en iyi kaliteydi tutmadı. 2 bb en düşğkle tutanda var arkadaşım. O yüzden sıkıntı yapma. Benim de 4 tane 4 aa 1 tane 3bb ama hiç kaliteyi sormadım bile bugün hemşirem arayıp bilgi verdi takmıyorum çünkü

Çok teşekkür ederim Doktorum da aynısını dedi bunlar isimlendirip belirlememiz için bir ölçüt gerçek kalite embriyolarin genetigine vs bakılırsa anlaşılır kaldiki bir doğum yapmışsın vücut yabancı değil o yüzden takilma dedi . Aslında pimpiriklenip sorun ederdim kendime ama müthiş bir teslimiyet var içimde . Mükemmeliyetçi bir insan olarak kendime şaşırıyorum ve elimden geleni yapıp teslim oluyorum ama yinede merak ediyor insan

Her şey çok güzel olacak inşallah altın embriyoların olsun inşallah bu süreç sana şans getirsin
Amin amin inşallah canım bakalım yeni sürecimiz nasıl geçecek hayırlısıyla daha başarılı olur inşallah
Ben hiç kaliteyi ve türü sormadım biliyor musun kafamı bulandirmamak için

En güzeli inan. Teslim ol gerisi Allah’ın izniyle olur ne kadar psikolojini bozarsan süreç o kadar kötü ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…