• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar günaydın kan verme günümdü bugün biliyorsunuz 8. Gün akşamı idrarda negatif çıkmıştı bugün kanda pozitifi gördük çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah 🙏🏻
Çok sevindim benimde bugündü ama pazartesi vereceğim bende inşallah pozitif sonuç alırım. Cuma hürmetine Allahım isteyen herkese tez vakitte güzellikle nasip etsin inşallah 🥲

Birlikte sana da sevineceğiz inşallah ❤️❤️
İnşallah canım 🌹 ara ara modum çok düşüyor sanki o testte hiç pozitif görmeyecek gibi hissediyorum bazen geçiyor. Kendimce araştırmalar yapıyorum hızlıca yeni sürece girmek istiyorum bir yandan da korkuyorum karışık duygular

İnşallah canım 🌹 ara ara modum çok düşüyor sanki o testte hiç pozitif görmeyecek gibi hissediyorum bazen geçiyor. Kendimce araştırmalar yapıyorum hızlıca yeni sürece girmek istiyorum bir yandan da korkuyorum karışık duygular
Kötü şeyler düşünme. Daha ilkinde böyle olursan daha kötü olursun. Yıllarca deneyenler var inan. Bak ben kaç defa opu oldum hep sağlıksız geldi transfer olamadım ama hiç ağlamadım çünkü biliyorum ki birgün olacak Allah doğru zaman da verecek. Allah’ın izniyle sende bu dememen de anne olacaksın haberini vereceksin. Moral herseyden önemli. Hatta inşallah tek değil ikizlerin olur 🥰

Seni en çok buradaki insanlar anlar ama birgün olacak inşallah ve sen nasıl oldu ya oldu mu diye kalakalacaksın o yüzden sabrın sonu selamet Canım

Sana tavsiyem aceleye getirip hemen ilk ayda yaptırma. Doktorun seni bedenini bir tanısın. Yoksa aceleye getirmek ticari bir işe dönüşüyor. Yavaş ve emin adımlarla ilerle. Zor yollar masraflı işler. Hem maddi hem manevi yıpratıyor malum. Sana şöyle bahsedeyim. Çatlatma ,aşılama vs hepsini denedik olmadı tüp bebeğe başladık . Yumurta topluycaz son kontrol bir baktı hocam tek yumurta . Hayal kırıklığı işi şansa bırakmadık. İptal ettik beraber kararımız bu yönde oldu. Tedavi 1-2 ay ötelendi. Sonra uzun protokol denedik. Maşallah ki 3 te 2 tutturduk 5. Gün emriyosu. İki gün önce 23 aralık transferim oldu. Şimdi hayırlı haberlrri bekliyoruz. Yaklaşık 1.5 yıldır bu yolda adım adım ilerledik. Yani acele etme. Rabbim gönlüne göre nasip etsin.
Tavsiyen için teşekkür ederim ♥️ başladık bakalım iğnelerle

Back