- 6 Mart 2024
- 2.607
- 2.642
- 48
Rica ederim keşke elimizden bi şey gelseydi inşallah her şey gönlünüzce olsunyaa öylemi bu gerçekten haksızlık yani bizler napıcaz peki yazık gerçektenbenim bu ay yumurtam çatlamadı muhtemelen kist olacak iğneyi bulamadım çünkü çok teşekkür ederim cevabınız için
Canımmm o kadar mutlu oldum ki kendimin olmuş kadar ( umarım pozitif haber verme sırası bende olur) sevindim çok şükür Rabbim hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin@tatluboncuk K kalbimbebegim bekliyordunuz . Pozitif çıktı . Duacınızım sizinde her zaman … Rabbim hepimizi kucağı dolu anneler yapsın tüm isteyenleri selamete cıkarsın.
Canım Rabbim ol der ve olur, kün feye künBişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptıneyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı
Güzel haberlerini alalım inşallah canım bebeğim sana sımsıkı tutunsun inşallahBugün transfer oldum ben de saat 13gibitek embriyo konuldu ama benim ailemde tek yumurta ikizi var acaba bende de öyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum amin amin Sağlıkla olsun da teke de razıyım
23aralık kan tahlili dedi doktorum inşallah çok teşekkürlerGüzel haberlerini alalım inşallah canım bebeğim sana sımsıkı tutunsun inşallah
Benim de oluyor biliyor musun hem bacaklarım soğuk hem de ağrım var gidip gidip kontrol ediyorum regl mi oldum diyeBirde sabah ilk uyandığımda göğüslerimi taşıyamıyorum sanki ama yine gün içinde o da hafifliyor. Ama regl sancısı ara ara sızı şeklinde yokluyor
Hayırlı olsun çiçeğim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına@tatluboncuk K kalbimbebegim bekliyordunuz . Pozitif çıktı . Duacınızım sizinde her zaman … Rabbim hepimizi kucağı dolu anneler yapsın tüm isteyenleri selamete cıkarsın.
Çok iyi canım maşallah benim beş tane toplandı ikisi döllendi geriye bir tane kaldı onu da transfer aldık10 tane toplandı 5 tanesi dollenmis yarın arayacaklar. Sizce sayı iyi mi ? Hayır hiç bir şeyim yok oldukça rahat geçirdim ben ya
Benim de 23 Aralık ama ben transfer olalı üç gün oluyor23aralık kan tahlili dedi doktorum inşallah çok teşekkürler
Canım evet bunlar senin tecrüben ama bilimsel olarak da söylenen bilgileri de kulak arkası edemeyizBişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptıneyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı
Ben de senin gibi düşünüyorum canım beslenmenin çok büyük bir payı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda yapılmış bir sürü bilimsel çalışmalar deneyler var bilimi göz ardı edemeyiz ki bu zaten çok bilimsel bir süreç ilaçlarla beslenme ile yapılan önerilerle çok kompleks bir tedavi bu aslındaSeni anlıyorum bir tane de evladın varmış Allah bağışlasın. Ama inan hiç evladı olmayan ve bu hasretle yanıp tutuşan birçok kadın için bu yazdıkların kolay değil. Ve doktorlar bile beslenmenin bu aşamada çok önemli olduğunu söylüyor. Herkeste süreç aynı ilerleyecek diye birşey yok malesef ki. Zaten bu dönemde hepimiz inanılmaz hassasız inanılmaz duygusalız ve bazı şeylere tutunmak istiyoruz.
Maşallah hayırlı olsun canım günün ikinci gebe sensinTutmuş canımlar664 çıktı sonuç
Canım sen daha önce kan vermiş miydin bugün kaçıncı günün veya hiç test yaptın mı evdeAh canım çok uzun bekleme süremiz ama işte kafa karışıklığı olmadı hiç değilseGüzel haberini vereceksin sen de, beraber sevineceğiz inşallah Aklım sende
Yaa sizin 3.gün embriyosu muydu tam hatırlayamadımBenim de 23 Aralık ama ben transfer olalı üç gün oluyor
Hayırlı olsun çiçeğim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adınakaçıncı günündü bugün
Keşke ama zor olmazmi 4 üz bakimi annelerimizde bizimle beraber yiprandilar dua ede ede gariplerim Allah hepsinin duasini kabul etsin
Amin beşinci günYaa sizin 3.gün embriyosu muydu tam hatırlayamadımbenim 5.gün embriyosu hayırlı sonuçlar alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?