Amin canım, daha alacağımız güzel haberler varCanım benim çok mutlu oldum hayırlı olsun darısı akrep hanım unig12 inşallah tüm bekleyenler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım, daha alacağımız güzel haberler varCanım benim çok mutlu oldum hayırlı olsun darısı akrep hanım unig12 inşallah tüm bekleyenler
Betanın kaç olduğu değil de iki gün sonra iki katında çıkması önemli canımBen ilk doğumda normal olunca hiç böyle şeyler takıp etmedim bilmiyorum . Şimdi kaç olması normal oluyor betanın .. 2 Aralık transfer günüm
çok teşekkür ederim hemen arayacağımKonya Meram onur eczanesi arayın %100 vardır tüm ilaçları ordan aldık . Madem sehır dışındada ulaşmak istiyorsanız. Bide önceden depolamış galiba her ilaçta 300-500 fark atarak ucuz veriyor
Lucky_16
Canım çok sevinçli birgün bugn. Kaç tane pozitif haberi aldık şükür benim çarşamba test günüm. İnanın bana müthiş umut oldunuz bugünah canlarım R Rivulet Siyah Palto çok tebrik ederim ikinizi de çok sevindim. Ben de bugün 3. Kanımı verdim. 585 çıktı bugün transfer hariç 11. Gündü şükürler olsun inşallah çok güzel süreçlerimiz olur sırada kim var uniq12 ???
canım aradım kalmadı malesef gelicek diye bekliyoruz dediKonya Meram onur eczanesi arayın %100 vardır tüm ilaçları ordan aldık . Madem sehır dışındada ulaşmak istiyorsanız. Bide önceden depolamış galiba her ilaçta 300-500 fark atarak ucuz veriyor
Lucky_16
Canım benim çok sağol. İnan senin için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Aynı merkezden pozitif haberi almak zaten ekstra daha heyecanlandırdı beni inşallah sevinçlerimize ortak olalımAh canım çok uzun bekleme süremiz ama işte kafa karışıklığı olmadı hiç değilse Güzel haberini vereceksin sen de, beraber sevineceğiz inşallah Aklım sende
Ayy maşallah inşallah ikiz olur ya hepinizin rabbim bidefada verse çok güzel olmazmiah canlarım R Rivulet Siyah Palto çok tebrik ederim ikinizi de çok sevindim. Ben de bugün 3. Kanımı verdim. 585 çıktı bugün transfer hariç 11. Gündü şükürler olsun inşallah çok güzel süreçlerimiz olur sırada kim var uniq12 ???
Harikaaa çok sevindim canım benim sağlıkla sıhhatle devam etsinTutmuş canımlar 664 çıktı sonuç
İnşallah inşallah canım bakalım hayırlısıyla ama regli ağrısına benzediği için de korkmuyor değilimİnşallah güzel şeylerin habercisidir canım kimbilir içerde neler oluyor şuan
Muhtemelen kendi başına reçetesiz aldığı için vermiyorlardır hastaneyle alakalı bir durum değilLucky_16 … bak şimdi sordurttum ovıtrella var dedi . Dediğim gibi o hastaneyle anlaşmalı oranın receteyı görünce veriyor .. Novafertil hastasıyım şehir dışından gel git yapıyorum falan de … ara durumunu izah et çok zordayım Bursa’dan arıyorum yardımcı olun de .. halinden anlar mı bilmem tüm kliniğe gelenler ona gidince paraya doymuş insana işini de yaptırmak zor bu devirde eğer hala yok derse kontrole gittiğimde ben alıp sana kargolayım ücretini gonderırsen bilmiyorum guvenır mısın ama bide o iğne kargoda olur mu soğutma gerekmezmi .