ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben ilk doğumda normal olunca hiç böyle şeyler takıp etmedim bilmiyorum . Şimdi kaç olması normal oluyor betanın .. 2 Aralık transfer günüm

R Rivulet bak işte 14. Gün kan testi vermenin faydaları. Gayet iyi bir beta sonucu acabalardan uzak olacağın bir süreç. Son 4 günüm benimde
Ah canım çok uzun bekleme süremiz ama işte kafa karışıklığı olmadı hiç değilse Güzel haberini vereceksin sen de, beraber sevineceğiz inşallah Aklım sende

Canım çok sevinçli birgün bugn. Kaç tane pozitif haberi aldık şükür benim çarşamba test günüm. İnanın bana müthiş umut oldunuz bugün

Ah canım çok uzun bekleme süremiz ama işte kafa karışıklığı olmadı hiç değilse Güzel haberini vereceksin sen de, beraber sevineceğiz inşallah Aklım sende
Canım benim çok sağol. İnan senin için ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Aynı merkezden pozitif haberi almak zaten ekstra daha heyecanlandırdı beni inşallah sevinçlerimize ortak olalım

Lucky_16 o zaman benım klinikle Yanyana olduğu ıcın orayla anlaşmalı bu eczane ordan gelen reçetelere veriyor dışarıya vermiyor demekki …. çünkü daha bugün biz ilaç aldık başkası da alıyordu gördüm alırken . Elinde olanda vermiyordur bilerek yılbaşı geldı zam gelecek die vicdansız coook.

Espresso
Ayy maşallah inşallah ikiz olur ya hepinizin rabbim bidefada verse çok güzel olmazmi

Lucky_16 … bak şimdi sordurttum ovıtrella var dedi . Dediğim gibi o hastaneyle anlaşmalı oranın receteyı görünce veriyor .. Novafertil hastasıyım şehir dışından gel git yapıyorum falan de … ara durumunu izah et çok zordayım Bursa’dan arıyorum yardımcı olun de .. halinden anlar mı bilmem tüm kliniğe gelenler ona gidince paraya doymuş insana işini de yaptırmak zor bu devirde eğer hala yok derse kontrole gittiğimde ben alıp sana kargolayım ücretini gonderırsen bilmiyorum guvenır mısın ama bide o iğne kargoda olur mu soğutma gerekmezmi .

Muhtemelen kendi başına reçetesiz aldığı için vermiyorlardır hastaneyle alakalı bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…