• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

@tatluboncuk K kalbimbebegim bekliyordunuz . Pozitif çıktı . Duacınızım sizinde her zaman … Rabbim hepimizi kucağı dolu anneler yapsın tüm isteyenleri selamete cıkarsın.
Canımmm o kadar mutlu oldum ki kendimin olmuş kadar ( umarım pozitif haber verme sırası bende olur) sevindim çok şükür Rabbim hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 👶 🤲🏻

Bişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptı 🤣🤣neyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik 🤣🤣🤣ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı
Canım Rabbim ol der ve olur, kün feye kün🙏♥️🙏

Bugün transfer oldum ben de saat 13gibi 🥹tek embriyo konuldu ama benim ailemde tek yumurta ikizi var acaba bende de öyle bir şey mümkün olur mu bilmiyorum 🤭amin amin 🥹❤️Sağlıkla olsun da teke de razıyım
Güzel haberlerini alalım inşallah canım bebeğim sana sımsıkı tutunsun inşallah🙏👶🙏

Birde sabah ilk uyandığımda göğüslerimi taşıyamıyorum sanki ama yine gün içinde o da hafifliyor. Ama regl sancısı ara ara sızı şeklinde yokluyor
Benim de oluyor biliyor musun hem bacaklarım soğuk hem de ağrım var gidip gidip kontrol ediyorum regl mi oldum diye

Bişey söylemek istiyorum lütfen hökelanmış gibi görmeyin ama nolur kendınızı dinlemeyin sanki normal bi ağrı kesıcı yaptırıp gecmıs gibi bir günden sayın transfer gününü … inanın ne karnım ağrıdı ne kasığım ağrıdı inanır mısınız idrara kalkmaya tenezzülüm gelmedi … atesli geceler oldu ama promester iğne yaptı biliyordum yan etkilerinden kabalarım şişti hatta .birer gün arayla olunca ordan anladım iğne etkisi vurulduğu gün ateş yaptı 🤣🤣neyle beslendık vallahi kocam kaynanam ne yaptıysa onla .bademmiş avakadoymus ananasmış kabak çekirdeğiymiş vallahi yok kaynanam gelmedıgı gün tost makarna yumurta yedik 🤣🤣🤣ay utandım şimdi fakir fukaralar gibi dert yanar moda döndü mesajım. Kısaca dinlemeyın kendınızı
Canım evet bunlar senin tecrüben ama bilimsel olarak da söylenen bilgileri de kulak arkası edemeyiz☺️ gebeliğin sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama bu çok kompleks bir tedavi ve hem beslenme hem ilaç hem hareket sporlarımız her şeyi tastamam yapmak için vicdanımızın da rahat kalması için verilen beslenme önerisine uymak durumundayız. Ben beslenmenin de tedavinin büyük bir parçası olduğunu düşünüyorum

Seni anlıyorum bir tane de evladın varmış Allah bağışlasın. Ama inan hiç evladı olmayan ve bu hasretle yanıp tutuşan birçok kadın için bu yazdıkların kolay değil. Ve doktorlar bile beslenmenin bu aşamada çok önemli olduğunu söylüyor. Herkeste süreç aynı ilerleyecek diye birşey yok malesef ki. Zaten bu dönemde hepimiz inanılmaz hassasız inanılmaz duygusalız ve bazı şeylere tutunmak istiyoruz.
Ben de senin gibi düşünüyorum canım beslenmenin çok büyük bir payı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda yapılmış bir sürü bilimsel çalışmalar deneyler var bilimi göz ardı edemeyiz ki bu zaten çok bilimsel bir süreç ilaçlarla beslenme ile yapılan önerilerle çok kompleks bir tedavi bu aslında

Ah canım çok uzun bekleme süremiz ama işte kafa karışıklığı olmadı hiç değilse 🥹 Güzel haberini vereceksin sen de, beraber sevineceğiz inşallah 🙏 Aklım sende ❤️
Canım sen daha önce kan vermiş miydin bugün kaçıncı günün veya hiç test yaptın mı evde

Back