ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende 4 litreyi buluyorum gün bitimine kadar. Zaten genelde de fazlaca su içerdim. Şimdi ekstra özen gösteriyorum.

merhabalar kızlar dün transferden önceki kontrolüm için doktora gittim döngünün 12. günü rahim kalınlığı 6. mm dedi ve estrofemi 2 tanede fitil gibi kullanmamı istedi daha önce böyle birşey yaşayan varmı transfer iptal olacak diye panik yaptım

Merhaba canım doktorun intralipidi neden önerdi bağışıklıktan mı şüphelendi

panik yapacak bir şey yok doktorunuz transfer için en uygun şartları oluşturmaya çalışıyor. Evet estrofem vajinal de kullanılabilir.

Transfer için uygun şartlar oluşmazsa transferiniz iptal olabilir dünyanın sonu değil, hemen regl olur tekrar hazırlanırsınız. Endişe etmeye hiç gerek yok gerçekten. Önemli olan embriyonun tutunması için en uygun ortamı oluşturabilmek

Canım 7 üzerine transfer yapılıyor diye biliyorum.
Seninki de transfer gününe kadar
O kalınlığa ulaşır insalalh

Ya benim hiç belirtim yok
Fitil yaptığımda alttan hafif baskı hissediyorum sadece.
Diğer kimyasal transferlerde adet sancim oluyordu hafif. Tutunuyordu yani ilerlemese de. Şimdi o da hiç yok

inşallah güzel sonuçlar alırız

kesinlikle öyle önemli olan vücudun en hazır olduğu andan transferi yapmak cok teşekür ederim perşembe günü güzel haberler alırız insallah

Canım zaten 1 altın yumurta yeterli.
Sağlıcakla kucağına al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…