- 12 Mart 2019
- 14.766
- 34.156
- 598
Üzülmekte haklısın ama toplanan yumurtadan anca 2-3 gelirdi canım sayı azdı. Buna takılma bize bir embriyo gerekiyor kaliteyede takılma en iyisi tutmayıp en kötüsü tutuyorKızlar embriyolog aradı 2 embriyo kalmış birinin iyi kalitede birinin orta dedi çok moralim bozuldu
O bitane bile sana yeter güzel düşün bebeğim bol bol dua et güzel olucak inanıyorumKızlar embriyolog aradı 2 embriyo kalmış birinin iyi kalitede birinin orta dedi çok moralim bozuldu
Üzülmekte haklısın ama toplanan yumurtadan anca 2-3 gelirdi canım sayı azdı. Buna takılma bize bir embriyo gerekiyor kaliteyede takılma en iyisi tutmayıp en kötüsü tutuyor
Değil mi doğru diyorsun yıllardır tek embriyom bile oluşmuyordu oluşması bile güzel bişey ama şuanda korku saldı eğer tutmazsa tüm süreç sil baştanO bitane bile sana yeter güzel düşün bebeğim bol bol dua et güzel olucak inanıyorum
Kızlar embriyolog aradı 2 embriyo kalmış birinin iyi kalitede birinin orta dedi çok moralim bozuldu
Zor günler yaşamış siniz inşallah son deneme olur çok güzel sonuçlar alırsınızBenim 4 kez yumurta toplama işlemim oldu .
İlk 2 sinde toplam 4 adet sonuç olumsuz
3. De 2 adet sonuç olumsuz
Yok yani olacaksa 1 tanesi yetiyor
O nefes üflenmeyecekse de 15 tane de olsa yumurta..olmuyor işte
Sebebsiz IFV İşte
Ama derinlerde var işte bi sebebi
Her zaman yarı yarıya olur bu rakam doktor bunu söylüyor sperm faktörü varsa bu sayı dahada düşüyo. Bize bir tane lazm inşallah o iyi kalite olan altın embriyondur seninEvet doğru diyorsun yumurta sayısı da azdı ben daha çok bekliyordum dediğin gibi tutacak olan belliydi
Çok moralim bozuldu ama yazdıklarınızı biraz toparlıyorm sanırım Allah razı olsunlütfen moralini bozma dicem ama biliyorum öyle uzaktan bu lafların hiçbir önemi olmuyor. Ama neticede hala seni bekleyen embriyoların var. Ben kalitelerini sorduğumda bunlara takılmamamız gerektiğini söylemişti embriyolog. Allah ol dedikten sonra 1 olmuş 2 olmuş ne önemi var ki. Neticede sana zaten sadece 1 embriyo transfer edilecek. Ve Allahın izniyle o embriyoda 9 ay sonra kucağında olacak
İnşallah öyledir kızlar dua edinHer zaman yarı yarıya olur bu rakam doktor bunu söylüyor sperm faktörü varsa bu sayı dahada düşüyo. Bize bir tane lazm inşallah o iyi kalite olan altın embriyondur senin
Tutmazsa kısmını atıyoruz lügatımızdan tamam mı. Çağırmıyoruz olumsuzuÇok moralim bozuldu ama yazdıklarınızı biraz toparlıyorm sanırım Allah razı olsun
Evet bir embriyom bile yeter ama diyorum tutmazsa gelecek aylar yeniden transfer değil tedavi olacak o canımı sıkıyor
Ayy canım moralini bozmamaya çalış lütfen yarın minigin ile kavusacaksin öyle dusunKızlar embriyolog aradı 2 embriyo kalmış birinin iyi kalitede birinin orta dedi çok moralim bozuldu
Sen naptın canım? Kontrol ne zaman. Bu hafta opu olacak dimi senin.Ayy canım moralini bozmamaya çalış lütfen yarın minigin ile kavusacaksin öyle dusun
Olumsuz düşünceyi at kafandan. İnan ki kalitenin hiçbir önemi yok. Bir tane embriyo bile yeter normalde bak senin iki tane olmuş. Sayıya takılma kesinlikle şimdi transfere odaklan, güzel düşün dua et bol bol. Sonucu da güzel olacakÇok moralim bozuldu ama yazdıklarınızı biraz toparlıyorm sanırım Allah razı olsun
Evet bir embriyom bile yeter ama diyorum tutmazsa gelecek aylar yeniden transfer değil tedavi olacak o canımı sıkıyor
Benim de 4Bu benim 3. Tüp bebek deneyimim toplamda ve son olmasını umuduyla burda deneyimleri paylaşmak istedim.
Canım tek mi transfer olacaksın ?İnşallah yeter bu transfer pozitif olmazsa gelecek ay yeniden olur diye düşündüm. Canım o kadar sıkıldı ki yarın mi transfer e çağırdı çarşamba mi hatırlamıyorum unuttun
Kötü düşünme. Bir tane yeter. Ayrıca kaliteye takma kaliteleri yüksek olup tutmuanlar var kalitesi düşük olup ikiz doğuranda varEvet iki embriyo biri iyi kalite dediği yerde kaldımşuan stajdayim ama dünyada değilim sanki
Moralini bozma tutacak öyle düsün ben inanıyorum senin tutacak transfere odaklan lütfen herşey güzel olucakÇok moralim bozuldu ama yazdıklarınızı biraz toparlıyorm sanırım Allah razı olsun
Ah şanssızlık olmuş ama olsun ha 14. Gün ha 16.gün farketmez ki, sonuçta pozitiflik var değil mi? Evde idrar testi yaptın mı?
Evet iki embriyo biri iyi kalite dediği yerde kaldımşuan stajdayim ama dünyada değilim sanki
Benim de 4
Var mı artıran
Yoldayım evet doktora gidiyorum bakalım ne diyecekkSen naptın canım? Kontrol ne zaman. Bu hafta opu olacak dimi senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?