ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Aralık 2 benımki ayın 14 de test istedi kandan

Birşey hissetmiyorum ondan olumsuz konuşuyorum birde adet belirtileri sıcak basması olur ya o var bilmiyorum bende çok zor beklemek sende de belirti yokmuydu değerin kaç çıktı
Kesinlikle ilk başta belirti olmuyor bende hep olmadı gibi düşündüm asla test yapmaya cesaretim yoktu ablam zorla test alıp geldi onun zoruyla yaptım ümitsizliğe kapılma şuan 5 haftalık hala belirtim yok hatta daha çok enerjik hissediyorum kendimi

Olumlu sonuclanir insallah, hayirlisi olsun

Merhaba ben bişey sormak istiyorum bana doktor gonapeptyl 14 kutu verildi 0,1 mg 21. Gün başlayacağım her gün 1 tane adet olunca yarım yarım vuracakmışım sorum şu yarım kullanınca aynı iğneyi ertesi gün tekrarmı vuracağım yoksa onu çöpe atıp yeni açıp tekrsr bi yarım mı vuracağım vallahi doktora bunu sormayı unuttum

İyi barii sadece ben tanımlayamamış değilim sayılı gün olduğunu bilmek rahatlatıyor ya insanii, icerde her şey yolunda olsun o yeter bana

Merhaba opu oldum 22 Kasım da . Güzel embriolar oluştu ilk reglimi oldum. İkinci reglmde transfer hazrligina başlayacağız .inşallah kavuşuruz bebislerimize

Ben de vitamin ile prolutex iğne kullanıyorum canım

Bence çöpe atılmaz herhalde ondan devam etmelisiniz . Yani sonucta maddi olarak ınsanı yoran bi süreç . Her ılac bi milli servet gibi düşünün

Merhaba canım, benim de transfer günüm 30 kasım, 3.gün embriyosu ve test günüm 14’ü. Kimi yer iyice geç istiyor ki değer yükselsin sanırım

Bugün 4. Gun belim ikiye ayrılıyor sanki alt karın ağrım ince ince geliyor . Belim yatmaktan kasıklarım gaz dan ağrıyor olabilir mi ilaçlar baya gaz yaptı çünkü bende . Göğüs hassasıyetı falan hıc yok. Varmı aynı durumda olanınız

Test günü bugün dün akşam yaptım maalesef 0 değer

Negatif sonuç aldım

Aralık 2 benımki ayın 14 de test istedi kandan

Merhaba canım, benim de transfer günüm 30 kasım, 3.gün embriyosu ve test günüm 14’ü. Kimi yer iyice geç istiyor ki değer yükselsin sanırım
Teşekkür ederim, embriyonun gününe göre 12-14 gün sonra isteniyor genel olarak sanırım. Hayırlısıyla olumlu sonuçlar alalım inşallah. Bu arada bende de ilaçların yaptığı gaz dışında zaman zaman hafif alt karın agrıları oluyor, göğüs hassasiyeti yok, estrofem kullanmadığım için sanıyorum. Bir belirti aramak istemiyorum ama insan yine de merak ediyor

Bunu uyanır uyanmaz doktorunuza hemen gün içerisinde sorun çünkü diğer kalem iğneler gibi değil açılınca sıkıntı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…