ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Gecmiş olsun çok üzüldüm nasip değilmiş git evladına sımsıkı sarıl rabbim onun ömrünü uzun kılsın

Gecmiş olsun çok üzüldüm nasip değilmiş git evladına sımsıkı sarıl rabbim onun ömrünü uzun kılsın
Evet canım aynn öyle ben üzüldüm inan giden paraya değil bedenime aldığım bukadar ilaca üzüldüm çok şükür ki benim var Allah onları bağışlasın bana şansımı denemek istedim olmadı ilerde neden yapmadım dememek için ve sen biliyorsun bazı özel konulardan dolayı ama benim için bu defter kapandı Allah önce hiç olmayana nasio etsin dedim hep dua ederken bile kendime istemdim önce olmayana dedim nasip böyleymis sizi takip etcem inşallah bebeğinizi kucağınıza aldiginizida burdan duymak isterim hep dua edicem hepinize

Allah razı olsun canım benim inşallah Rabbim de seni beklemediğin anda müjdeler

Benimde
6. Gün 5
8. Gün 25
10. Gün 44
12. Gün 76
14. Gün 176
16. Gün 337
17 gün 1 gün arayla verdim 412 böyle yavaş gidiyor benimde senin nasıl ilerledi bi gelişme varmı

Aksi iddia edilene kadar gebeş sin

Birşey hissetmiyorum ondan olumsuz konuşuyorum birde adet belirtileri sıcak basması olur ya o var bilmiyorum bende çok zor beklemek sende de belirti yokmuydu değerin kaç çıktı
Bende birsey hissetmiyordum, transferin 4. Gününden bu yana adet ağrısı çekiyorum geceleri ateş basması da oldu ,ağrıdan mide bulantısı da,hatta herseyin jilet gibi kesildiği ve bomboş hissettiğim anlarda..anlayacağın bunları hissedip poz. Görende var neg. Görende..tamamen negatif düşünmemeni öneririm canim ..sen test gününe kadar kendine dikkat et ..Ve film izle keyif yap..kendini mutlu et

Valla dinlenme sürecindeyim canım bol dua ve dinlenme ile geçirmeyi düşünüyorum sen napıyorsun nasılsın
Aynı durumdayım : yan yatış sürekli . çok gazım var ama enox ecopirin ve promester kullanıyorum . Enox Hergun göbekten ,promester gün aşırı kalçadan , sabah 2 öğle 2 akşam 2 olmak üzere de Progestan fitil …… Sabahları ac karnına folik asit bide fotodaki vitaminleri kullanıyorum .sen ilaç kullanıyor musun ?

Eklentiler

• image.jpg
    128,2 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…