Canım boş derken hoca dedi işimizi görecek durumda değil folikul boş değil yaniboş dolu olduğu muyanede belli olmaz canım opudan sora 1 gün sonra embrilolglar arayıp söylülor. Sağlıklı kaliteli yumurtaların olur inşallah
Transfer olsun mu canımEmbriyologla konuştuk. Kaliteleri gayet iyi dedi. 4 tanenin 4 ü de döllenmiş ve çok iyiymiş. 2 taneyi dondurduk tabi inşallah gerek kalmazne ilaçları verdiler sana? Senin kaliteler neymiş söylediler mi
Bana da iyi dedi doktorum 6 tane embriyom vardı 5 tanesini bizde dondurduk canımEmbriyologla konuştuk. Kaliteleri gayet iyi dedi. 4 tanenin 4 ü de döllenmiş ve çok iyiymiş. 2 taneyi dondurduk tabi inşallah gerek kalmazne ilaçları verdiler sana? Senin kaliteler neymiş söylediler mi
Ya valla zaman nasil hizli gecmisYa zaman su gibi aktı sanki daha stres yapamadan opuya geldik. Yumurta sayısı beklediğimden az ama dr fazla yumurta olması olumlu bişey değil az olması moralini bozmasın dedi
Ya evet kesinlikle öyle pozitif sonuç alalım da çok da önemli değil gerisi kalıyor mu kalmıyor muYa valla zaman nasil hizli gecmisInsallah opu’da guzel gecsin yumurtalar dollensin Bence de caninizi sikmayin yumurta sayisi icin. Guzelce dollensinler size de tutunsunlar yeter
Canım transfer den önce herhangi bir ilaç kullanılıyor mu merak ediyorum. Benim opuda cuma günü ama hemen Transfer olur mu bilmiyorumBana da iyi dedi doktorum 6 tane embriyom vardı 5 tanesini bizde dondurduk canımben zaten yumurta toplama gününden hemen sonra prolutex iğnesini yapıyordum göbekten ona devam edicem hamile kalsam da belli bir haftaya kadar kullanıcaz dedi sana ne ilaçları verildi
Düşük riskim vardı ama yine de alttan muayene oldum 12 haftaya kadar cnm bı sorun da olmadı şüküraa oyle olunca embriyoya bir rahatsizlik veya zarar vermiyor o zaman? hani o cubuk acaba ceperini bozar mi falan diye dusunuyorum. Sacma sorularim ve ben
Transfer gunu netlesince progestan fitil veriyorlar. Onun disinda bir de ben estrofem ve coraspirin kullanmistim. Baska var miydi hatirlayamadimCanım transfer den önce herhangi bir ilaç kullanılıyor mu merak ediyorum. Benim opuda cuma günü ama hemen Transfer olur mu bilmiyorum
Yok kuzum benim de geçen hafta cuma opumdu çarşamba çatlatma iğnesini vurdum perşembe ilaç tatili demişti doktorumCanım transfer den önce herhangi bir ilaç kullanılıyor mu merak ediyorum. Benim opuda cuma günü ama hemen Transfer olur mu bilmiyorum
Masallah simdi riskli durumunuz gecti mi?Düşük riskim vardı ama yine de alttan muayene oldum 12 haftaya kadar cnm bı sorun da olmadı şükür
Ay bende taze Transfer olacak gibi giss ama Allah bilir tabiYok kuzum benim de geçen hafta cuma opumdu çarşamba çatlatma iğnesini vurdum perşembe ilaç tatili demişti doktorumcuma opu oldum taze transfer olucak dedi cumartesi rahmi hazırlayan iğneme başladım
2 buçuk yaşında oldular cnm darısı size hepinize inşallahMasallah simdi riskli durumunuz gecti mi?
Kasıklarımda ağrı var regl olcakmışım gibi bir de bütün gün uyuyorum siz :)İnşallah görürüz sağlıkla kendinizi nasıl hissediyorsunuz bir değişiklik var mı peki
Evet canım. Şükür bu aşamayı da atlattıkTransfer olsun mu canımbende cuma günü opu olacağım çok stresliyim opu için
Bana coraspin hap verdi progestan fitil günde 2 ydi 4 e çıkarttı. Gonapeptyl 1 tane yapıcam ovitrelle yarım doz yapıcam. İğne vermedi bana. Herkesin tedavisi başka oluyor işte. Bana sordular tek transfer mi istersin çift transfer mi istersin diye. Zor bir karardı açıkçası.Bana da iyi dedi doktorum 6 tane embriyom vardı 5 tanesini bizde dondurduk canımben zaten yumurta toplama gününden hemen sonra prolutex iğnesini yapıyordum göbekten ona devam edicem hamile kalsam da belli bir haftaya kadar kullanıcaz dedi sana ne ilaçları verildi
Ay masallah2 buçuk yaşında oldular cnm darısı size hepinize inşallah
Bana hiç sormadılar kuzum 1 tane yaptılar sorsalardı belki 2 derdimBana coraspin hap verdi progestan fitil günde 2 ydi 4 e çıkarttı. Gonapeptyl 1 tane yapıcam ovitrelle yarım doz yapıcam. İğne vermedi bana. Herkesin tedavisi başka oluyor işte. Bana sordular tek transfer mi istersin çift transfer mi istersin diye. Zor bir karardı açıkçası.
Bana yaştan dolayı sormuş olabilirler malum yaş 36Bana hiç sormadılar kuzum 1 tane yaptılar sorsalardı belki 2 derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?