• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Hayır canım o Çubuk rahmin içine girmiyor embriyo rahimin içinde😂
Ben de ilk Gebeliğimde aynı şeyi düşünmüştüm doktor bizler 12. haftaya kadar alttan muayene ediyoruz dedi tüp bebek doktorları böyle yapıyor zararlı olsa yapmayız diyorlar.
Tabii canim doktorlar mutlaka iyisini kotusunu biliyordur ☺️ Ama insan bir sey yapiyor iste 😂😂

Şurada yerimi alayım :) 5.Deneme de Kızıma kavuştum .Arkasından 1 negatif sonuç... Kasım regl ile Ankara bahçecide tedaviye başlayacağım inşallah
Merhaba durumunuz nedir tedaviye başladınız mı acaba ? Bende İstanbul bahçeci ye başladım. Şu an iğnelerimi oluyorum bugün 3. Günüm cumartesi kontrolüm var. İnşallah sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruz ❤️❤️

Siz yapacak mısınız yapacaksanız hangi gün :) yapılması gerek belki fikir değiştirirsem bende yapabılırım
Ben iki tane erken gebelik testi aldım. Salı ve çarşamba sabahı yapmayı düşünüyorum. Zaten perşembe de test günü :) yapmanın tek amacı da pozitif çıkarsa hatıra olsun diye 🤭

Back