Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii canim doktorlar mutlaka iyisini kotusunu biliyordur Ama insan bir sey yapiyor isteHayır canım o Çubuk rahmin içine girmiyor embriyo rahimin içinde
Ben de ilk Gebeliğimde aynı şeyi düşünmüştüm doktor bizler 12. haftaya kadar alttan muayene ediyoruz dedi tüp bebek doktorları böyle yapıyor zararlı olsa yapmayız diyorlar.
Yok yok korkma hiçbir şey olmuyorTabii canim doktorlar mutlaka iyisini kotusunu biliyordur Ama insan bir sey yapiyor iste
Ay ay ay Hayirlisi olsun, guzel haberlerle gelin insallah Bol bol dinleninEvet çok şükür transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu.
Bundan sonrası beyecanla beklemek
Merhaba durumunuz nedir tedaviye başladınız mı acaba ? Bende İstanbul bahçeci ye başladım. Şu an iğnelerimi oluyorum bugün 3. Günüm cumartesi kontrolüm var. İnşallah sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruzŞurada yerimi alayım :) 5.Deneme de Kızıma kavuştum .Arkasından 1 negatif sonuç... Kasım regl ile Ankara bahçecide tedaviye başlayacağım inşallah
Güzel haberleriniz bekliyoruz canımEvet çok şükür transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu.
Ben iki tane erken gebelik testi aldım. Salı ve çarşamba sabahı yapmayı düşünüyorum. Zaten perşembe de test günü :) yapmanın tek amacı da pozitif çıkarsa hatıra olsun diyeSiz yapacak mısınız yapacaksanız hangi gün :) yapılması gerek belki fikir değiştirirsem bende yapabılırım
Aaa selam canım evet tüp bebek yaptırdım bugün transfer oldum sen napıyorsunTatluboncuk senınle birlikte aynı zamanda Mart ayında aşılama yaptırmıştık şimdi tüp bebeğe mi basladın
Bir tane oldu benim 5. gün embriyosu :)Kaçıncı gün embrıyosu transferi oldunuz kaç tane oldunuz hanımlar
Canımm hayırlı olsun test günün ne zamanEvet çok şükür transferim oldu. 2 tane 3. Gün embriyosu.
Hadi bakalim insallah pozitifi gorursunuzBen iki tane erken gebelik testi aldım. Salı ve çarşamba sabahı yapmayı düşünüyorum. Zaten perşembe de test günü :) yapmanın tek amacı da pozitif çıkarsa hatıra olsun diye
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canımBebişimi aldım geldim Allah’ın izniyle kuzum
Benim 2 tane 5.gun embriyosu.Kaçıncı gün embrıyosu transferi oldunuz kaç tane oldunuz hanımlar
İnşallah inşallahhh çok umutluyumHadi bakalim insallah pozitifi gorursunuz
İnşallah canımGüzel haberlerinizi bekliyoruz canım
Sağol canım. 18 i test günü. Nasıl dayanırım o zamana bilmiyorum senin ne zaman test günü?Canımm hayırlı olsun test günün ne zaman
13 Aralık dedi kuzum haftaya cumaSağol canım. 18 i test günü. Nasıl dayanırım o zamana bilmiyorum senin ne zaman test günü?
Doktorun Embriyoların Kalitesinden falan bahsetti mi canımSağol canım. 18 i test günü. Nasıl dayanırım o zamana bilmiyorum senin ne zaman test günü?
Sen transferi ne zaman olmıştun canım.Zaman geçmiyooooorrrrrrrrrr test günüm 12 Aralık, var mı aynı gün test yapacak olan
Embriyologla konuştuk. Kaliteleri gayet iyi dedi. 4 tanenin 4 ü de döllenmiş ve çok iyiymiş. 2 taneyi dondurduk tabi inşallah gerek kalmaz ne ilaçları verdiler sana? Senin kaliteler neymiş söylediler miDoktorun Embriyoların Kalitesinden falan bahsetti mi canım