Küçük egzersizlerle sporlarla ağrılarımı hafifletirim diye düşünüyordum ama gözünüzü korkutmak gibi olmasın tabii ki İlk günler çok hafif hafif sancım vardı hatta yok gibiydi ama böyle 4 günden sonra gerçekten arttı ve dün gece ilk kez uyuyamadım ağrıdanAyy başta çiçek gibi ilerliyordunuz bende zor olmuyor demek ki diye düşünürken simdi akşamki yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu biraz
İnşallah geçici bir süreçtir yumurta toplama işlemi pazartesiye kalmaz cuma günü yaparlar dediğiniz gibi vücuda çok fazla hormon giriyor herkes birbiriyle Savaş içerisinde şu anyumurtalar büyüdüğü için çatlamaya calışıyor cetrotide onları çatlamaması için zorluyor .İçerde büyük bir kavga var ve buna ağrı olarak dönüş yapıyor :)
Opudan sonra da çok ağrı oluyor muOpudan sonra doktorum parol alabilirsin demişti eğer geçmezse karnımın ağrısı 6 saat sonra bida al dedi ama geçti gerek kalmadı canım
Benim hiç olmadı canımMakat ağrınız da oldu mi kızlar
Ne zaman planlandı opu ben reglinin 16. Günü opu olmuştumİnşallah geçici bir süreçtir yumurta toplama işlemi pazartesiye kalmaz cuma günü yaparlar dediğiniz gibi vücuda çok fazla hormon giriyor herkes birbiriyle Savaş içerisinde şu an
Bağırsak hareketlerim çok yavaşladı o yüzden afedersiniz kendimi çok zorluyorum wcde o yüzden oldu sanırımBenim hiç olmadı canım
Çarşamba günü netleşecek cuma veya pazartesi olur muhtemelen dedi yani 13. Veya 16. Gün olacakNe zaman planlandı opu ben reglinin 16. Günü opu olmuştum
Hayır hafif adet ağrısı gibi ağrım oldu ve karnım şişti biraz o kadar ertesi gün hiç bir şeyim kalmadıOpudan sonra da çok ağrı oluyor mu
İyi hadi inşallah opuyla rahatlarim bende birazHayır hafif adet ağrısı gibi ağrım oldu ve karnım şişti biraz o kadar ertesi gün hiç bir şeyim kalmadı
Canım bu kadar ağrı normal değil opuda enfeksiyon kapmış olmayasın bir doktoruna sor benimde acı esigim düşük dayanamam normalde ama senin farklı olabilir bak bence sorİnşallah geçici bir süreçtir yumurta toplama işlemi pazartesiye kalmaz cuma günü yaparlar dediğiniz gibi vücuda çok fazla hormon giriyor herkes birbiriyle Savaş içerisinde şu an
Ben opu oldun sandım daha olmamış yumurtalar büyüyor ama ondada bu derece ağrı olmaz makat ağrısı hele hiç olmaz yumurtalar büyüyünce başka bir durum oluyor diye duydum ilaçlardan ohss diye bende bilmiyorum ama kadınlar kulübünde okudum bir bayan yazmıştı vücut su topluyor galiba hatta hastaneye falan yatmıştı bayan Allah korusun tabi sen olmada yinede sor yaniÇarşamba günü netleşecek cuma veya pazartesi olur muhtemelen dedi yani 13. Veya 16. Gün olacak
Arkadaş opu ommadi daha ama bana da normal gelmedi o kadar ağrı 7 defa denedim hiçbirinde öyle dayanikmayacak ağrım olmadı bence doktoruna haber ver espressocCanım bu kadar ağrı normal değil opuda enfeksiyon kapmış olmayasın bir doktoruna sor benimde acı esigim düşük dayanamam normalde ama senin farklı olabilir bak bence sor
Bencede normal değil ohss isretine benziyor ben merak edip okumuştum ilaçlar bazı bünyede farklı tepki veriyor bende normal muayene de çığlık atan biriyim doktora hep derim benim canım niye bu kadar yanıyor benden önce ki kadınlardan ses çıkmıyorArkadaş opu ommadi daha ama bana da normal gelmedi o kadar ağrı 7 defa denedim hiçbirinde öyle dayanikmayacak ağrım olmadı bence doktoruna haber ver espressoc
Canım daha dün muayene oldum absürt bir şey olsaydı söylerlerdi mutlaka. O bölgelerdeki kaslar kasıldığı için oluyormuş eşim biraz okuduBen opu oldun sandım daha olmamış yumurtalar büyüyor ama ondada bu derece ağrı olmaz makat ağrısı hele hiç olmaz yumurtalar büyüyünce başka bir durum oluyor diye duydum ilaçlardan ohss diye bende bilmiyorum ama kadınlar kulübünde okudum bir bayan yazmıştı vücut su topluyor galiba hatta hastaneye falan yatmıştı bayan Allah korusun tabi sen olmada yinede sor yani
Daha doğrusu cetrodite yumurtalar çatlamasın diye kasılmayı önlüyormuş galiba o bölgedeki tüm kasların kasılmasını önlüyormuş bağırsak sistemi de kasılarak çalıştığı için onun da çalışma programı değişiyormuş o yüzden Ağrı olabiliyormuşBen opu oldun sandım daha olmamış yumurtalar büyüyor ama ondada bu derece ağrı olmaz makat ağrısı hele hiç olmaz yumurtalar büyüyünce başka bir durum oluyor diye duydum ilaçlardan ohss diye bende bilmiyorum ama kadınlar kulübünde okudum bir bayan yazmıştı vücut su topluyor galiba hatta hastaneye falan yatmıştı bayan Allah korusun tabi sen olmada yinede sor yani
Evet canım o po olmadım daha bakayım ağrım çok devam ederse geceye göre biraz daha iyiyim arayacağımArkadaş opu ommadi daha ama bana da normal gelmedi o kadar ağrı 7 defa denedim hiçbirinde öyle dayanikmayacak ağrım olmadı bence doktoruna haber ver espressoc
İyi bakalım dikkat et yinede artarsa falan sağlıcakla geçsin sürecinCanım daha dün muayene oldum absürt bir şey olsaydı söylerlerdi mutlaka. O bölgelerdeki kaslar kasıldığı için oluyormuş eşim biraz okudu
Teşekkür ederim inşallah daha da artmaz dualarım o yöndeİyi bakalım dikkat et yinede artarsa falan sağlıcakla geçsin sürecin
Makat ağrısı bende ilk kez duydum 3 kez opu oldum .belki başka bir durum vardırBen opu oldun sandım daha olmamış yumurtalar büyüyor ama ondada bu derece ağrı olmaz makat ağrısı hele hiç olmaz yumurtalar büyüyünce başka bir durum oluyor diye duydum ilaçlardan ohss diye bende bilmiyorum ama kadınlar kulübünde okudum bir bayan yazmıştı vücut su topluyor galiba hatta hastaneye falan yatmıştı bayan Allah korusun tabi sen olmada yinede sor yani
Anladdimm Allah yardımcınız olsun Allahtan sayılı gün de bunu bilerek dayanıyoruzKüçük egzersizlerle sporlarla ağrılarımı hafifletirim diye düşünüyordum ama gözünüzü korkutmak gibi olmasın tabii ki İlk günler çok hafif hafif sancım vardı hatta yok gibiydi ama böyle 4 günden sonra gerçekten arttı ve dün gece ilk kez uyuyamadım ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?