ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Yok onu transfer günü söylerim dedi 5. Güne gidiyor şuan embriyolarım
Canım şimdi benimde embriyolog aradı. 4 tanesi iyi durumdaymış. Bölünmeleri güzelmiş. Yarın arıcaklarmış büyük ihtimalle çarşamba günü transfer yapılır dedi. Sanırım 3. Gün transferi oluyor. Embriyolarımız bize tutunsun inşallah

Ayy çok heyecanli taze transfer güzelmiş hiç bekleme yok Dualarım sizinle

Bende de aynısı oluyor,birde mide bulantısı..bunu da ağrıma bağlıyorum..kan sonucunu bekliyorum şuan umarım hepimiz hamişizdir

Evet telaş heyecan hiç gitmiyor gerçekten de muayene oldum yumurtalarin gelişimi iyi ıgnelere devam çatlayan yok

Ay aynı gün transfer oluyoruz

Canım büyük gün geldi değil mi çok mutluyum senin adına hadi pozitif sonucunu bekliyoruz artık

Bende de aynısı oluyor,birde mide bulantısı..bunu da ağrıma bağlıyorum..kan sonucunu bekliyorum şuan umarım hepimiz hamişizdir
Ayy inşallah canım sen yaptinmi test günün bugün mü benim bugün 7 transfer hariç dün ve ondan önceki gün evde test yaptım yani 5 ve 6 günler oluyor negatif çıktı ama yinede Allah'tan umut kesilmez

Burası hepimizin sayesinde bana da iyi geliyor,
Annemi 5 yıl önce kaybettim ve tek çocuğum,
Kimseyle konuşamamak üzüntünü ve mutluluğunu paylaşamamak zor,
Benim için de dua eder misiniz,
Annem olsa şuan bambaşka olurdu herşey dua edenim olurdu ilk transferim negatif beni daha çabuk ayağa kaldıran bir sebebim olurdu, bu yüzden anne olmak ve annelik çok kutsal diye düşünüyorum.
Hepimize Rabbim bu duyguyu tattırsın, benim gibi oğluma kardeş isteyenlere de ikinci annelik duygusunu tattırsın inşallah Amin.

Başın sağolsun biz buradayız, evet belki uzaktayız ama kalplerimiz aynı duygu için çarpıyor. Herbirimiz dualarımızı birçok kadın için ediyordur eminim. Allah öncelikle oğluna sağlık sıhhat versin. en güzel dalın tutunabileceğin. Rabbim bu yolda olan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

İnşallah canım Rabbim hepimize tattırsın bu güzel annelik duygusunu. Bu arada ben de tavmergende yaptırıyorum işlemlerimi

Başın sağ olsun dualarım seninle herşey çok güzel olucak inanıyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…