- 9 Ağustos 2023
- 1.508
- 1.021
- 53
Yok onu transfer günü söylerim dedi 5. Güne gidiyor şuan embriyolarımAyyyybende burda çok heyecanlandım. Kalitesi filan oluyormuş ya onlardan bahsetti mi?
Canım şimdi benimde embriyolog aradı. 4 tanesi iyi durumdaymış. Bölünmeleri güzelmiş. Yarın arıcaklarmış büyük ihtimalle çarşamba günü transfer yapılır dedi. Sanırım 3. Gün transferi oluyor. Embriyolarımız bize tutunsun inşallahYok onu transfer günü söylerim dedi 5. Güne gidiyor şuan embriyolarım
Çok teşekkür ederimmHadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
Ayy çok heyecanli taze transfer güzelmiş hiç bekleme yokCanım şimdi benimde embriyolog aradı. 4 tanesi iyi durumdaymış. Bölünmeleri güzelmiş. Yarın arıcaklarmış büyük ihtimalle çarşamba günü transfer yapılır dedi. Sanırım 3. Gün transferi oluyor. Embriyolarımız bize tutunsun inşallah
Bende de aynısı oluyor,birde mide bulantısı..bunu da ağrıma bağlıyorum..kan sonucunu bekliyorum şuan umarım hepimiz hamişizdirBendede belirti yok adet belirtisi var karın ağrısı arkadaşlar adet ile gebelik bence aynı değil benim karnım ağrıyor çünkü adet geliyor gibi ateş basmasi oluyor arada bugün iyi haberler verirsin inşallah canım
Evet telaş heyecan hiç gitmiyor gerçekten deİnan o erken çatlama olayını burdaki birçok kadın düşünmüştür ben dahil. Ödüm patlıyordu hele o akıntılar geldikçe. Eyvah diyordum çatladı. Sonuç çatlayan yumurta yokkimbilir bu süreçte daha ne korkular yaşayacağız. İşte anne olmaya çalışmanın imtihanlı süreçlerinden biri
Ay aynı gün transfer oluyoruzCanım şimdi benimde embriyolog aradı. 4 tanesi iyi durumdaymış. Bölünmeleri güzelmiş. Yarın arıcaklarmış büyük ihtimalle çarşamba günü transfer yapılır dedi. Sanırım 3. Gün transferi oluyor. Embriyolarımız bize tutunsun inşallah
Kaç tane vardı yumurta? Bir sonraki kontrol ne zaman olacak?Evet telaş heyecan hiç gitmiyor gerçekten demuayene oldum yumurtalarin gelişimi iyi ıgnelere devam çatlayan yok
Evet canımm. Sadece benimki 3. Gün embriyoları olacak. Umarım tutunur bebişlerimiz bizeAy aynı gün transfer oluyoruz
Hiç fark etmez sağlıklı kaliteli olsun tutunurEvet canımm. Sadece benimki 3. Gün embriyoları olacak. Umarım tutunur bebişlerimiz bize
Canım büyük gün geldi değil mi çok mutluyum senin adına hadi pozitif sonucunu bekliyoruz artıkBenim transferim çarşamba günü kuzum netleşti bugün 10 yumurtamdan 8i döllenip bölündü bugün 3. Günümdü aradı doktorum hepsi çok iyi gidiyormış 4 tanesi daha güzelmiş çarşamba transferi yapıcam dedi çok heyecanlıyım
Bebekle anne uyumu önemli olan bence bebişlerin sana tutunacak Rabbimin izniyleEvet canımm. Sadece benimki 3. Gün embriyoları olacak. Umarım tutunur bebişlerimiz bize
Canım benim güzel düşün güzel olsun hadi inşallah.Bende de aynısı oluyor,birde mide bulantısı..bunu da ağrıma bağlıyorum..kan sonucunu bekliyorum şuan umarım hepimiz hamişizdir
Çarşamba günü transferden sonra geri sayım başlayacak kuzum inşallah rabbim utandırmasınCanım büyük gün geldi değil mi çok mutluyum senin adına hadi pozitif sonucunu bekliyoruz artık
Ayy inşallah canım sen yaptinmi test günün bugün mü benim bugün 7 transfer hariç dün ve ondan önceki gün evde test yaptım yani 5 ve 6 günler oluyor negatif çıktı ama yinede Allah'tan umut kesilmezBende de aynısı oluyor,birde mide bulantısı..bunu da ağrıma bağlıyorum..kan sonucunu bekliyorum şuan umarım hepimiz hamişizdir
Bende inanıyorum canım Allahın izniyle olacakHiç fark etmez sağlıklı kaliteli olsun tutunurdua edelim bol bol ben inanıyorum olucak
AminBebekle anne uyumu önemli olan bence bebişlerin sana tutunacak Rabbimin izniyle
Başın sağolsunBurası hepimizin sayesinde bana da iyi geliyor,
Annemi 5 yıl önce kaybettim ve tek çocuğum,
Kimseyle konuşamamak üzüntünü ve mutluluğunu paylaşamamak zor,
Benim için de dua eder misiniz,
Annem olsa şuan bambaşka olurdu herşey dua edenim olurdu ilk transferim negatif beni daha çabuk ayağa kaldıran bir sebebim olurdu, bu yüzden anne olmak ve annelik çok kutsal diye düşünüyorum.
Hepimize Rabbim bu duyguyu tattırsın, benim gibi oğluma kardeş isteyenlere de ikinci annelik duygusunu tattırsın inşallah Amin.
İnşallah canım Rabbim hepimize tattırsın bu güzel annelik duygusunu. Bu arada ben de tavmergende yaptırıyorum işlemlerimiBaşın sağolsunbiz buradayız, evet belki uzaktayız ama kalplerimiz aynı duygu için çarpıyor. Herbirimiz dualarımızı birçok kadın için ediyordur eminim. Allah öncelikle oğluna sağlık sıhhat versin. en güzel dalın tutunabileceğin. Rabbim bu yolda olan kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Başın sağ olsunBurası hepimizin sayesinde bana da iyi geliyor,
Annemi 5 yıl önce kaybettim ve tek çocuğum,
Kimseyle konuşamamak üzüntünü ve mutluluğunu paylaşamamak zor,
Benim için de dua eder misiniz,
Annem olsa şuan bambaşka olurdu herşey dua edenim olurdu ilk transferim negatif beni daha çabuk ayağa kaldıran bir sebebim olurdu, bu yüzden anne olmak ve annelik çok kutsal diye düşünüyorum.
Hepimize Rabbim bu duyguyu tattırsın, benim gibi oğluma kardeş isteyenlere de ikinci annelik duygusunu tattırsın inşallah Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?