H hndnh Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2023 71 56 29 Bugün 13:07 Konu Sahibi Elyra #361 akrephanim .!.: Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah güzel çıkar sizin de kan sonucunuz Genişletmek için tıkla... İnşallah
akrephanim .!.: Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah güzel çıkar sizin de kan sonucunuz Genişletmek için tıkla... İnşallah
A AdanalI01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2024 15 4 26 Bugün 17:00 Konu Sahibi Elyra #362 akrephanim .!.: Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah güzel çıkar sizin de kan sonucunuz Genişletmek için tıkla... Ben de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba?
akrephanim .!.: Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah güzel çıkar sizin de kan sonucunuz Genişletmek için tıkla... Ben de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba?
A AdanalI01 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2024 15 4 26 Bugün 17:03 Konu Sahibi Elyra #363 Anneolmayolundayim .!.: Aralık 10 gibi transfer olacak olan var mı Genişletmek için tıkla... Ben aralığın 10unda oldum. Siz de mi 10 unda oldunuz?
Anneolmayolundayim .!.: Aralık 10 gibi transfer olacak olan var mı Genişletmek için tıkla... Ben aralığın 10unda oldum. Siz de mi 10 unda oldunuz?
akrephanim Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 510 528 33 Bugün 17:11 Konu Sahibi Elyra #364 AdanalI01 .!.: Ben de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm en güzeli olsun inşallah hepimiz için
AdanalI01 .!.: Ben de dün nakil oldum. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız duasıyla. Kaçıncı günde test yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm en güzeli olsun inşallah hepimiz için
A Anneolmayolundayim Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2023 780 523 31 Bugün 18:10 Konu Sahibi Elyra #365 AdanalI01 .!.: Ben aralığın 10unda oldum. Siz de mi 10 unda oldunuz? Genişletmek için tıkla... Aaa merabaa evett dün oldumm
AdanalI01 .!.: Ben aralığın 10unda oldum. Siz de mi 10 unda oldunuz? Genişletmek için tıkla... Aaa merabaa evett dün oldumm
H hndnh Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2023 71 56 29 1 dakika önce Konu Sahibi Elyra #366 akrephanim .!.: Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm en güzeli olsun inşallah hepimiz için Genişletmek için tıkla... En son kaçıncı gün kan verdiniz betanız kaç acaba
akrephanim .!.: Transfer hariç 4. Günde idrar testinde silik çizgi gördüm 6. Gün kan testinde pozitifi gördüm en güzeli olsun inşallah hepimiz için Genişletmek için tıkla... En son kaçıncı gün kan verdiniz betanız kaç acaba