Hayırlısı olsun, rahmin en hazır olduğu zamanda olması en iyisi. Önemsemezlik yapmaması titiz olması bence daha güzel, bir iki ay nedir ki hemen geçer. En kısa zamanda transfer olur inş:)Özellikle, embriyolarımız pgtli olduğu için onları tehlikeye atmak istemediklerini söylediler. Biz bu süreçte yaşadığımız sıkıntılardan dolayı objektif bakmakta zorlandık tabi ama doktorlar meseleye objektif ve uzaktan bakıyorlar. Kontrolde çok moralimiz bozuldu çünkü kontrol sırasında geldi kanama. Yani erteleme olabileceği aklımızın ucundan bile geçmemişti. Ama biraz zaman geçtikten sonra ertelemenin en iyi karar olduğunu görebiliyoruz. Bazı şeyler kısmet gerçekten. Pozitif kalmaya çalışıyoruz :)
Hayır adetliyken gittim, beş gün sonra çağırdı sonra bir hafta sonra yani üç kez gittim.Kızlar transfer hazırlığı döneminde de yumurta takibinde olduğu gibi sık sık doktora gitmek gerekiyor mu?
Canım adetin 2. Günü gidiliyor. 10 gün ilaç kullanıp tekrar gidiliyor. Transfer günü belli oluyor. Genellikle 5 gün sonra transfer oluyor. Yani aksi bir durum yoksa 3 kez gidilmesi gerekiyor.Kızlar transfer hazırlığı döneminde de yumurta takibinde olduğu gibi sık sık doktora gitmek gerekiyor mu?
Canım dualarım seninle Allah inşallah gönlüne göre versin testte pozitifi göresin. Sonrada sağlıkla ilerlesinBende bugün transfere gittiğimde 4 embriyodan 2 tane kaldiguni ogrendim cozundugunde. Onlar da transfer edildi başka kalmadı. Artık son şans
ben 11 i yada 9 unda olucamAralık 10 gibi transfer olacak olan var mı
Çok teşekkür ederim canım.Canım dualarım seninle Allah inşallah gönlüne göre versin testte pozitifi göresin. Sonrada sağlıkla ilerlesinhayırlı olsun transferin
9unda yumurta toplama olacak transfer ne zaman olur acaba hiç bilmiyorum benim deAralık 10 gibi transfer olacak olan var mı
Taze mi olacak dondurulmuş mu? Taze olacaksa 3.gün ya 5.günde transferiniz olur9unda yumurta toplama olacak transfer ne zaman olur acaba hiç bilmiyorum benim de
Canım doktorundan bilgi al.Kızlar herkese merhaba, tüp bebeğe başlamadan önce genetik test yaptırmıştım, o testte kannda pıhtılaşma var mı yok mu o görülebiliyormu yoksa kan pıhtılaşması için ayrı bir test vermek lazım mı? Genetik testim iyi çıkmıştı. Burada bazi yazıları okuyunca tereddütte kaldım kan pıhtılaşması testi için. Dr’la konuştuğumda ailede eğer öyle bir hastalık yoksa vermene gerek yok dedi. Bizim ailede çok şükür öyle bir şey yok ama burada yazılanları okuyup çok etkileniyorum. Bu gün estrofeme başladım bir sorun olmazsa 26 aralık transfer olacak inşallah. Memroial şişli test için 26.000 dedi. Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım. Sonuç 2 haftaya çıkıyormuş
Doktorum illa için rahat edecekse yaptır istiyorsan dedi. Kan sulandırıcı herkese veriyorlar mıCanım doktorundan bilgi al.
Gerekli gormediyse gerek yok demekki.
Ki zaten kan sulandırıcı kullanılıyor hep
Evet canim herkes kullanıyor.Doktorum illa için rahat edecekse yaptır istiyorsan dedi. Kan sulandırıcı herkese veriyorlar mı
Çok teşekkür cevabınız için rahatladım azda olsaEvet canim herkes kullanıyor.
merhaba, sizin transferiniz 3 aralıktaydı değil mi ? merak ettim nasılsınız nasıl geçti süreç test yaptınız mı hiçİnşallah inşallaahhhbugün kan testi verecek misiniz ?
Merhabamerhaba, sizin transferiniz 3 aralıktaydı değil mi ? merak ettim nasılsınız nasıl geçti süreç test yaptınız mı hiç
çok sevindimm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben yarın vericem kan heycanla bekliyorumMerhabakan testi bile yaptırdım ben pozitif çıktı çok şükür siz nasılsınız?
Allah razı olsun teşekkür ederimçok sevindimm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben yarın vericem kan heycanla bekliyorum