Aralık 2024 Transfer Olacaklar

Hayırlısı olsun, rahmin en hazır olduğu zamanda olması en iyisi. Önemsemezlik yapmaması titiz olması bence daha güzel, bir iki ay nedir ki hemen geçer. En kısa zamanda transfer olur inş:)

Kızlar transfer hazırlığı döneminde de yumurta takibinde olduğu gibi sık sık doktora gitmek gerekiyor mu?

Kızlar transfer hazırlığı döneminde de yumurta takibinde olduğu gibi sık sık doktora gitmek gerekiyor mu?
Canım adetin 2. Günü gidiliyor. 10 gün ilaç kullanıp tekrar gidiliyor. Transfer günü belli oluyor. Genellikle 5 gün sonra transfer oluyor. Yani aksi bir durum yoksa 3 kez gidilmesi gerekiyor.

Bende bugün transfere gittiğimde 4 embriyodan 2 tane kaldiguni ogrendim cozundugunde. Onlar da transfer edildi başka kalmadı. Artık son şans
Canım dualarım seninle Allah inşallah gönlüne göre versin testte pozitifi göresin. Sonrada sağlıkla ilerlesin hayırlı olsun transferin

13 aralık 2. dondurulmuş transferim olacak, aynı ilaçları kullanmaya devam ediyorum. İlk transferden farklı olarak intralipid serum uygulayacaklar. İlk transferimde doktor çok ümitliydi ama tutmadı inşallah bu sefer tutar.

Kızlar herkese merhaba, tüp bebeğe başlamadan önce genetik test yaptırmıştım, o testte kannda pıhtılaşma var mı yok mu o görülebiliyormu yoksa kan pıhtılaşması için ayrı bir test vermek lazım mı? Genetik testim iyi çıkmıştı. Burada bazi yazıları okuyunca tereddütte kaldım kan pıhtılaşması testi için. Dr’la konuştuğumda ailede eğer öyle bir hastalık yoksa vermene gerek yok dedi. Bizim ailede çok şükür öyle bir şey yok ama burada yazılanları okuyup çok etkileniyorum. Bu gün estrofeme başladım bir sorun olmazsa 26 aralık transfer olacak inşallah. Memroial şişli test için 26.000 dedi. Yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım. Sonuç 2 haftaya çıkıyormuş

Canım doktorundan bilgi al.
Gerekli gormediyse gerek yok demekki.
Ki zaten kan sulandırıcı kullanılıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…