Canım yumurtalar büyüyünce iğne oluyoruz ya işte o iğneyi oluşan yumurtamız çatlasın diye vurguluyoruz. Sonra yumurta çatlıyor ve buna yumruklama deniyor. Üstüne ilişki olunca da inşallah bebiş oluyorBu ne anlama geliyor canım yardımcı olurmusun yumurtlama oluşması
Ben hiç kaset denemedim direk kan tahlili verdimCanım verdin mi kan benimde iğne günü dahil 10. Günüm demin kaset test İlk defa negatife döndüğünü gördüm
2 yumurtam vardı büyüklüğünü bilmiyorum ama birisi klomen etkisiyle çok fazla büyümüş dedi bilmiyorum tutar mı hayırlısı artıkKaç yumurtan vardı büyüklüğü neydi acaba
Kuzum 10. Gün daha çok erken olumsuz sonuç olursa sakın heyecanlanma çünkü daha test için zamanımız çok 10. Gün çoğu kişinin negatif oluyor inşallah senin pozitif olur erken öğrenenlerden olursunEvet canım bekliyorum sonucu öyle heycanlıyım ki ilk denemem
Biraz erken heyecan yaptım evet de dayanamadım hayırlısı inşallahKuzum 10. Gün daha çok erken olumsuz sonuç olursa sakın heyecanlanma çünkü daha test için zamanımız çok 10. Gün çoğu kişinin negatif oluyor inşallah senin pozitif olur erken öğrenenlerden olursun
İnşallah güzel sonuçlarımız olur bu ayKuzum anca ğaxeciyon
Kuzum benim bugün iğne günü dahil 10. Günüm nihayet bugün tam anlamıyla negatife döndü artık bir kaç güne koyulaşma bekleyeceğim olmazsa hafta sonu kan verip bu ayı kapatacağım
Aynen kuzum nasipte varsa olur artık bekleyeceğizİnşallah güzel sonuçlarımız olur bu aybol bol dua etmwkten baska caremiz yok
Hadi bakalım inşallah bizede umut olursun bende heyecanlandım bak şimdiBiraz erken heyecan yaptım evet de dayanamadım hayırlısı inşallah
İğneden sonra ilk üc gün ilişkide bulundum sonra gün aşırımı olucakCanım yumurtalar büyüyünce iğne oluyoruz ya işte o iğneyi oluşan yumurtamız çatlasın diye vurguluyoruz. Sonra yumurta çatlıyor ve buna yumruklama deniyor. Üstüne ilişki olunca da inşallah bebiş oluyor
Evet bende öyle yaptım iğneyi 12 vuruldum gece 12 de ilişki oldu 3 gün boyunca aynı saatte yaptım sonra birer gün araylaİğneden sonra ilk üc gün ilişkide bulundum sonra gün aşırımı olucak
Sonucu alır almaz yazıcam kızlarHadi bakalım inşallah bizede umut olursun bende heyecanlandım bak şimdi
Hiç olumlu sonuçlanan duymuyorum yorumlardan,biraz korkutuyor o yüzden.hayırlısı olsun en kısa zamanda ulaşırız isteğimize umarımSelam kızlar bugün 13.gunumdu dayanamadm evde test bulup yaptm ama negatif.. inşallah sizlerden güzel haberler gelir
İnşallah canm hayrlısı herşeyin zamanı gelmemiş demek kiHiç olumlu sonuçlanan duymuyorum yorumlardan,biraz korkutuyor o yüzden.hayırlısı olsun en kısa zamanda ulaşırız isteğimize umarım
Bekliyoruz bebişkooSonucu alır almaz yazıcam kızlarçok dua edelim birbirimize rabbim canı gönülden isteyen annenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bugün bende de yoğun bir akıntı ve kasık ağrısı var. İğneden sonraki 35. Saati değerlendirdik, doktor gün aşırı demişti ama ben bugünü de değerlendircem sanırımMerhaba aynen bende geçen hafta cumartesi iğne oldum benimde çok yok yapışkan gibi ara sıra geliyor biraz bel tutulması ve koltuk altımda şişme var göğüs hassasiyeti gibi oluyor şimdilik olan belirtim bunlar
Bugun testin negatif mi çıkmıştıAynen kuzum nasipte varsa olur artık bekleyeceğiz
Aynen canım sabah yaptım çok net negatifti şimdi baktım aşırı aşırı zor görünen çizgi çıkmış ya şöyle ağız tadıyla bi geçmedi gitti iğne etkisiBugun testin negatif mi çıkmıştı
Kuzu naptın çıktımı sonuçBiraz erken heyecan yaptım evet de dayanamadım hayırlısı inşallah
Yaptım kuzum 2 çıktı doktor dedi bu ne acele olsa bile çıkmaz 4 gün sonra tekrar gel dediKuzu naptın çıktımı sonuç
Vallla kız 10. Gün için yine iyi bence çünkü 9. Gün civarı neredeyse sıfırlanıyor ümit çok sende hadi bakalımYaptım kuzum 2 çıktı doktor dedi bu ne acele olsa bile çıkmaz 4 gün sonra tekrar gel dedidedim napım hocam ilk defa yapıyorum bi umut dedim ama. Şimdi 4 gün nasıl geçer bilmiyorum ya