Ayy çok sevindim sağlıkla kucağına alır inşallahpeki sen folik asit yada vitamin kullanıyo musun
Banada hiç duymadığım bi ilaç verdi advanced plus diye hem kapsül hem toz var içinde bende pcos olduğu için bu ilaç pcos olanlarda yumurta kalitesini artırıyomuş inşallah iyi gelirCanım ben bundan iki ay önce kullandim 3 ay süt hormonu yükseldi bir anda ondan içmiyorum doktorada söyledim şimdi onu vermedi
İnşallah canım bende pcos falan da çıkmıyor ama sebepsiz olmuyor bekliyoruz bakalımBanada hiç duymadığım bi ilaç verdi advanced plus diye hem kapsül hem toz var içinde bende pcos olduğu için bu ilaç pcos olanlarda yumurta kalitesini artırıyomuş inşallah iyi gelir
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırızİnşallah canım bende pcos falan da çıkmıyor ama sebepsiz olmuyor bekliyoruz bakalım
bende de 10 gün var, 16ı iğne))Benimde adetime 10 gün var bizim herşeyin günleri aynıbiri vardı burda 11.gün kan verip 70 lerde bi değer görmüştü o ne oldu acaba
Hepimizin sonuçları Güzel olur inşallah sen test yaptın mı hiçbende de 10 gün var, 16ı iğne))
inşallah, yok ben daha tutuyorum kendimi))Hepimizin sonuçları Güzel olur inşallah sen test yaptın mı hiç
İyi sabır o zaman sende :)) ben iğne etkisi geçti mi diye bi kaç gün önce yaptıminşallah, yok ben daha tutuyorum kendimi))
o yüzden test almadım, test alsaydım kesin yapardım, yarın alcam 4-5 taneİyi sabır o zaman sende :)) ben iğne etkisi geçti mi diye bi kaç gün önce yaptım
o yüzden test almadım, test alsaydım kesin yapardım, yarın alcam 4-5 tane
Valla hâlâ daha test yapasim geliyor ya neden deBende yarın alıcam iğne etkisi 8.günde geçti bende bakalım bundan sonrası nasıl olucak
Şu an elimde 1 tane var senin yüzünden bende yapıcam onu yani beni gaza getiriyosunValla hâlâ daha test yapasim geliyor ya neden de
Yap yap yap hadi birşey olmaz yarın alırsın sendeŞu an elimde 1 tane var senin yüzünden bende yapıcam onu yani beni gaza getiriyosun
Ama dün yapmıştım tamamen negatifti hemen pozitife dönmez ki bide sabah ilk idrarla yapıcam ben hep öyle daha iyiYap yap yap hadi birşey olmaz yarın alırsın sende
Test yaptın mı hiç testte çıkar iğnenin üstünden neredeyse 20 gün geçmiş bence test yap hamileysen kesin çıkar. İnşallah hamilesindir adet olmazsınArkadaslar acik yardımcı olurmusunuz ben aralıgın 6 sında çatlatma iğnesi ovitrelle oldum ayın 23 ünde adet olmam gerekırken 2 gün gecıktı bugunde cok karın agrısı cektım ama cok az kahverengı leke geldi sizce nedir bu ?
Test yapmıstım ama tek cıkmıstı 4 gün önce yapmıstım ama şuan sadece cok az kahverengi leke geldi olmadım sökülmedim daha biliyorum inşallah cok istiyorum cok psıkolojım bozuldu cok zor durum Allah herkeze nasip etsinTest yaptın mı hiç testte çıkar iğnenin üstünden neredeyse 20 gün geçmiş bence test yap hamileysen kesin çıkar. İnşallah hamilesindir adet olmazsın
Bir belirtin varmi canımTest yapmıstım ama tek cıkmıstı 4 gün önce yapmıstım ama şuan sadece cok az kahverengi leke geldi olmadım sökülmedim daha biliyorum inşallah cok istiyorum cok psıkolojım bozuldu cok zor durum Allah herkeze nasip etsin