İnşallah olumlu sonuç alırsın haber ver bizeSrdum etkisi azalmstir dedi doktor 29.zeynep kamile gidicem burda mrk ettm verdim bakalim
Tmdr tsklleeİnşallah olumlu sonuç alırsın haber ver bize
sonuçlar çıkınca bizimle de paylaşş canımBrz once verdim valla kan insallah cikar
Naptın canımBrz once verdim valla kan insallah cikar
1.4 cıktıNaptın canım
Hakkında hayırlısı olsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin üzme kendini bu ay olmadıysa bi hayır vardır elbet1.4 cıktıdoktor yumurtalama doneminde boyle cikabilir 3 5 gun sonra tkrr ver dedi ama ckmadi heralde
inşallah yükselir canım1.4 cıktıdoktor yumurtalama doneminde boyle cikabilir 3 5 gun sonra tkrr ver dedi ama ckmadi heralde
Saolun insinşallah yükselir canım
Kızlar merabalar ben pkos hastasıyım. Adetin 2.günü sabah öglen akşam klomen kullandım. 6 gün kullandım 8. Günü gittim takip için. Sağ tarafta 3 tane 9 mm büyüklügünde yumurta gelişmiş sizce iyi mi doktorum tekrar çarşamba yine çagırdı. Çatlatma ignesi yapıcak sizde büyür mü iyi mi 9 mm lütfen yardımcı olun. (Rahim Filmi Çektirdim Temiz Çıktı)Kaç yumurtan vardı canım boyutu
evet doktor gerekli büyüklüğe gelene kadar kontrol edicekben ilk gittiğimde 8mmdi 4ü deKızlar merabalar ben pkos hastasıyım. Adetin 2.günü sabah öglen akşam klomen kullandım. 6 gün kullandım 8. Günü gittim takip için. Sağ tarafta 3 tane 9 mm büyüklügünde yumurta gelişmiş sizce iyi mi doktorum tekrar çarşamba yine çagırdı. Çatlatma ignesi yapıcak sizde büyür mü iyi mi 9 mm lütfen yardımcı olun. (Rahim Filmi Çektirdim Temiz Çıktı)
Kaçıncı gününüzde gittiniz 8mm di acaba ve sonrasında kaç günde kaç mm büyüdüevet doktor gerekli büyüklüğe gelene kadar kontrol edicekben ilk gittiğimde 8mmdi 4ü de
Canım inşalşah güzel haberleri alırsın bizede jaber verMerhaba bende 2. Kez ovitrella iğnemi oldum ilk denemem negatif sonuçlanmıştı dün 22mm büyüklüğün de sol taraftaydı dün 17:30 ta vuruldum bugün 1. Günüm iğne vurduğum günü saymıyorum herkes için hayırlısı olsun inşallah
Ay inşallah canom bu 2. İğnem umarım pozitif sonuçlanırCanım inşalşah güzel haberleri alırsın bizede jaber ver
Pkos var mı peki sendeAy inşallah canom bu 2. İğnem umarım pozitif sonuçlanır
5ci günüydü, 11 güne yeterli boyuta geldiKaçıncı gününüzde gittiniz 8mm di acaba ve sonrasında kaç günde kaç mm büyüdü
Ben adetimin 9. Gününde gittim 9mm5ci günüydü, 11 güne yeterli boyuta geldi
onu bilmiyorum, çünki ben 8mm den sonra başladım klomeneBen adetimin 9. Gününde gittim 9mm
Klomeninde 8. Günü oluyor. Büyürmü sizcede
Oyyyy inşallah saglıkla gelir hemencik artar değerin8 çıktı bugün kuzum doktorunda sezaryen vardı gösteremedim