Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba alttaki bugün ise gebelik varyarın 13. Günün olacak düne göre yaptığın koyulaşmış çünküMerhaba kızlar çatlatma iğnemi olduğum günle birlikte bugün 12. Gün bugün yaptığım test böyle çıktı sizce hamilelik var mı? Üstteki de dün yaptığım
Evet. Canım varPkos var mı peki sende
bence var gittikce yükselmiş, inşallah daha da yükselir canımMerhaba kızlar çatlatma iğnemi olduğum günle birlikte bugün 12. Gün bugün yaptığım test böyle çıktı sizce hamilelik var mı? Üstteki de dün yaptığım
evet pazartesine bir az daha büyücek, muhtemelen çarşambaya bi daha çağırcakKızlar benim klomen yeni bitti şu an son dozunu alıyorum bugün ara kontrole gittim sağ da ve sol da 11 mm lik 2 tane yunurtam varmış en büyükleri böyle mis pazartesi gel yeterince büyümüş se catlatma ignesi vercem dedi doktorum herhalde bunun dışında yumurtam olmaz demi pazartesine kadar
Canım kimyasal oldu 4 e düştü doktor kestilerinde oluşmuş dedi bu ay doğum kontrol hapı verdi dün içmeye başladım önümüzdeki ay biraz düşük doz ilaç verecekmiş çünkü pcos olduğum için yeni yumurtalarım oluşmuş ve yumurtalarım adete yakın birden büyümüşler artık bu ay ara verdik senin durumlar nasıl bu ay içiyormusun klomen yada femaraOyyyy inşallah saglıkla gelir hemencik artar değerin gelişmeleri haber et nolur
Kistler için tekrar gittim baska bir doktora. Bayağı kızdı bana klomen kullandım diye. Hatta kist için önceki doktor dogum kontrol hapı vermişti bir tane içmistim henüz onu kullanmaya basladım dediğimde de kızdı bu ay hiçbir sey kullanmadan çatlamayan yumurtaların yok olmasını beklicem bakalım kimyasal olmasına da sakın üzülme sağlıklı bir cocuk olsunda kucagımızda biraz beklesekde olurCanım kimyasal oldu 4 e düştü doktor kestilerinde oluşmuş dedi bu ay doğum kontrol hapı verdi dün içmeye başladım önümüzdeki ay biraz düşük doz ilaç verecekmiş çünkü pcos olduğum için yeni yumurtalarım oluşmuş ve yumurtalarım adete yakın birden büyümüşler artık bu ay ara verdik senin durumlar nasıl bu ay içiyormusun klomen yada femara
Merhaba kesin var bence hayırlı olsun belirtiniz vs var mı?Merhaba kızlar çatlatma iğnemi olduğum günle birlikte bugün 12. Gün bugün yaptığım test böyle çıktı sizce hamilelik var mı? Üstteki de dün yaptığım
Benimde bugün böyle geldi 8. Gün herkeste aynı olmuyomuş maximum 12 günde geçermiş daha erken de olabilir sanırım bizde erken geçti etkisi ama bu iyi mi kötü mü bilemedimEki Görüntüle 3181600 ignenin 7.gunu bugün etkisi gecmismi diye yaptım çabuk gecmemismi kızlar ya etkisi
Canım benimkide kistler geçsin diye doğum kontrol hapı verdi ya bu doktorlar hepsi farklı düşünüyor bende içmemek ve içmek konusunda çok kararsızdım zatenKistler için tekrar gittim baska bir doktora. Bayağı kızdı bana klomen kullandım diye. Hatta kist için önceki doktor dogum kontrol hapı vermişti bir tane içmistim henüz onu kullanmaya basladım dediğimde de kızdı bu ay hiçbir sey kullanmadan çatlamayan yumurtaların yok olmasını beklicem bakalım kimyasal olmasına da sakın üzülme sağlıklı bir cocuk olsunda kucagımızda biraz beklesekde olur
Seninde tek çizgi dimiBenimde bugün böyle geldi 8. Gün herkeste aynı olmuyomuş maximum 12 günde geçermiş daha erken de olabilir sanırım bizde erken geçti etkisi ama bu iyi mi kötü mü bilemedim
Evet tek çizgi. Önümüzdeki bi kaç gün yapmayı düşünmüyorum Çarşamba günü yaparım heralde bidaha zaten varsa o zaman çıkarSeninde tek çizgi dimi
3 4 tane daha alicam her gün yapicam beklemekten iyidir içim içime sığmıyorEvet tek çizgi. Önümüzdeki bi kaç gün yapmayı düşünmüyorum Çarşamba günü yaparım heralde bidaha zaten varsa o zaman çıkar
Bazı kişilerin 11 gün sürüyor testte etki benim çok erken gitmiş kötümü iyimi anlamadımBen simdi
3 4 tane daha alicam her gün yapicam beklemekten iyidir içim içime sığmıyor
Elimde 1 tane kaldı sabredebilirsem her gün yapmıcam ama bakalım bide hasta oldum ateş aşırı derecede halsizlik var ilaç da kullanamıyorumBen simdi
3 4 tane daha alicam her gün yapicam beklemekten iyidir içim içime sığmıyor
İnşallah dediğiniz gibidir ya bu da bugün yaptığım siliniyor mu yoksa hala koyu muMerhaba kızlar çatlatma iğnemi olduğum günle birlikte bugün 12. Gün bugün yaptığım test böyle çıktı sizce hamilelik var mı? Üstteki de dün yaptığım
daha koyu gibime geldi, kaçıncı gündü?İnşallah dediğiniz gibidir ya bu da bugün yaptığım siliniyor mu yoksa hala koyu mu
İğne olduğum günle birlikte 13. Gün iğne olduğum günü saymazsam 12. gün canımdaha koyu gibime geldi, kaçıncı gündü?