Benimde ikitane sağda ikiside 19 bende bide ilk zaman gaz çok yaptı iğne sanırım4 yumurta sağda 2 , solda 2 20x18 -21x15
inşallah hepizin kiNe güzel ya 3 tane sağlıklı umarım biri bari tutunsun
Tabiki önemli ben adetimi günü gününe oluyorum diye bide şöyle ki doktor bir hastalık gözükmüyor diyor eşimde de bendede sebepsiz olmuyor ondan erteledim birazhsg önemli bence , ben yaptırdım açık dedi, hsg sonrası korunduk ameliyatım vardı diye, sonra işte ilk tedavi başladı
gaz sıkıntısı bende de var malesefBenimde ikitane sağda ikiside 19 bende bide ilk zaman gaz çok yaptı iğne sanırım
ben gittiğim araştırma hastanesi olduğu için her şeyi istediTabiki önemli ben adetimi günü gününe oluyorum diye bide şöyle ki doktor bir hastalık gözükmüyor diyor eşimde de bendede sebepsiz olmuyor ondan erteledim biraz
İlk defa bu kadar gaz oldum şişkinlik ayrıgaz sıkıntısı bende de var malesef
Yan etkide olabilir kendimi umitlendirmek istemiyorum insan düşünmek istemiyor ama yapamıyorum bazıları kan geldi demiş ama benim hiç gelmediben gittiğim araştırma hastanesi olduğu için her şeyi istedi
illada kan gelicek diye bir şey yok, her kes farklı yaşıyor...Yan etkide olabilir kendimi umitlendirmek istemiyorum insan düşünmek istemiyor ama yapamıyorum bazıları kan geldi demiş ama benim hiç gelmedi
Benim 1 yumurtam oluşmuştu bakalım kısmet. Belirti olarak da kasık ağrılarım oluyo göğüs hassasiyetim çok yok normalde de adet zamanında falan hiç olmaz zaten sadece geçen günlerde ara ara sıcak basması oluyodu dünden beri yok hatta dün çok üşüdüm ateşim çıktı ve bacaklarımda ağrı var
1 yumurta oluşmaşı daha sağlıklı diye okudum, sıcak basması basması, ateş iyiye işaret, bence sizde yerleçme oluyor hadi inşallah, ben bu gün acaib mide bulantısıyla uyandım, ama bence psixolojikde ola bilir çünki mide bulantısı için çok erkenBenim 1 yumurtam oluşmuştu bakalım kısmet. Belirti olarak da kasık ağrılarım oluyo göğüs hassasiyetim çok yok normalde de adet zamanında falan hiç olmaz zaten sadece geçen günlerde ara ara sıcak basması oluyodu dünden beri yok hatta dün çok üşüdüm ateşim çıktı ve bacaklarımda ağrı var
Bence pcos olduğu için çok ümitlenmek istemiyorum benim mide bulantım yok bugün sadece kasık ağrım ve aşırı derecede üşümem var normalde üşüyen bi insan değilimdir kışın bile çok kalın giyinmem bugün test yaptım yine ilacın etkisi geçmiş gibi gözüküyor. Hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah1 yumurta oluşmaşı daha sağlıklı diye okudum, sıcak basması basması, ateş iyiye işaret, bence sizde yerleçme oluyor hadi inşallah, ben bu gün acaib mide bulantısıyla uyandım, ama bence psixolojikde ola bilir çünki mide bulantısı için çok erken
test için daha çok erkenBence pcos olduğu için çok ümitlenmek istemiyorum benim mide bulantım yok bugün sadece kasık ağrım ve aşırı derecede üşümem var normalde üşüyen bi insan değilimdir kışın bile çok kalın giyinmem bugün test yaptım yine ilacın etkisi geçmiş gibi gözüküyor. Hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Etkisinin geçip geçmediğini anlamak için yaptım bazı kişilerde 12 13 günde geçiyomuş bugünden sonra yapmıcam ay sonuna beklemedeyimtest için daha çok erken
Bir arkadaşımız11.gunde erken testte gördü hamile olduğunu canım yaptın mı testKizlar mrb bugun benim 11.gunum adetime daha var 7 ocak dunden beri adet olckmsım gibi agri oldu boyle olupta pozitif cktnzmi
Vala daaha yapmadim ama bgn gidicem merk ediyorum acikcasiBir arkadaşımız11.gunde erken testte gördü hamile olduğunu canım yaptın mı test
Haberdar et mutlaka canmVala daaha yapmadim ama bgn gidicem merk ediyorum acikcasi
Brz once verdim valla kan insallah cikarBir arkadaşımız11.gunde erken testte gördü hamile olduğunu canım yaptın mı test
İnşallah bebişin seninledirBrz once verdim valla kan insallah cikar
Srdum etkisi azalmstir dedi doktor 29.zeynep kamile gidicem burda mrk ettm verdim bakalimİnşallah bebişin seninledirama 11.gün erken değil mi şimdi çıkmasa bile 15 yada 16.günde tekrar yaptır bence yada şu an iğne etkisiyle de yüksek çıkabilir