İlaçlar evet aşırı yıpratıyor benimde öyle ay geçmedi gün saat geçmedi resmenBide bu ilaçlarda cok yıpratıyor insanı bu ay bana geçmek bilmedi resmen daha cok stres oldum
Aynn yaİlaçlar evet aşırı yıpratıyor benimde öyle ay geçmedi gün saat geçmedi resmen
herşeyin hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun sakın sıkma canını rabbim dualarımızı duysun bu ay hayırlı haberler nasip etsin kaçıncı günün olacaktı iğnede canım?Test yaptım yine bir sey cıkmadı bu gün regl günüm
Bende bunu merak ediyorum kaç günde etkisi gidiyor ?Merhaba arkadaşlar bende 5 Aralık'ta iğne oldum dün progesteron ve bhcg baktırdım. Progesteron 30 bhcg 10 çıkmış. Sizce kandaki hâlâ iğnenin etkisi olabilir mi? İğne gününü saymazsak dün sekizinci gündü
15 bu günHayırlısı olsun sakın sıkma canını rabbim dualarımızı duysun bu ay hayırlı haberler nasip etsin kaçıncı günün olacaktı iğnede canım?
Bende bunu merak ediyorum kaç günde etkisi gidiyor ?
Bende bunu merak ediyorum kaç günde etkisi gidiy
merhaba iğnenin etkisi 9 günden sonra azalmaya 11. 12. Gün tamamen gidiyor üst konuşmalar da ben yaşadığım süreci anlatmıştım umarım yardımcı olur sizlerde negatif değil pozitife döner umarımBende bunu merak ediyorum kaç günde etkisi gidiyor ?
Olsun hayırlısı olsun sakın ümidini kesme regl olsan bile yeni bir ay yeni bir süreç öyle düşün ben bugün femaraya başladım yine heyecan ile tedavi sürecimi tamamlıyacağım15 bu gün
Olsun hayırlısı olsun sakın ümidini kesme regl olsan bile yeni bir ay yeni bir süreç öyle düşün ben bugün femaraya başladım yine heyecan ile tedavi sürecimi tamamlıyacağım
Evet sakın ümidini kesme sakınÜmit kesmiyorum canm vardır bundada bir hayır bu ayda olmazsa yine devam tedaviye vazgeçmek yok
Yarın da testini yenile 14. Gün.Kasık ağrılarına ve belirtilere pek bakma benim de çok sancım olmuştu sürecimi anlatmıştım umarım pozitife döner ama oda düşük bi ihtimal oluyor negatiften sonra benim pozitife dönmedi şimdi yeniden başladı sürecim:)Ben de 1 inde iğne oldum 13. Günüm bugün test negatif çıktı daha sonra pozitife dönebilir mi? Hafif kasık ağrım var korkuyorum.
Çok zor bi surec gerçekten yoruldum.Yarın da testini yenile 14. Gün.Kasık ağrılarına ve belirtilere pek bakma benim de çok sancım olmuştu sürecimi anlatmıştım umarım pozitife döner ama oda düşük bi ihtimal oluyor negatiften sonra benim pozitife dönmedi şimdi yeniden başladı sürecim:)
Canım iğneden sonra adet görünce doktor mutlaka çağırıyor yumurtan çatlamış mı çatlamamışsa kiste dönüşmüş mü diye bakıyorlar alttan ultrasonla bakıyorlar olması gereken o çok doğru demiş doktorunuzÇok zor bi surec gerçekten yoruldum.Doktora gittim bir sorun görmedi yumurtan var sağlıklı bir iğne yapalım adet olursan gel muayene edeceğim dedi adetken nasıl muayene edecek onu da bilmiyorum. iğne yaptı iğne de umutlandırdı beni ama şuan negatif çıkıyor bilmiyorum. Umarım sonu güzel olur :) inşallah seninde bu ay surecin mutlu bir şekilde sonuçlanır :)
bende ilk iğnemde çok ümit bağladım ama aslında bağlamamak lazımmış 2. İğne daha çok şans arttırıyomuş ilk iğnede olması mucize gibi bişeymiş çok düşük ihtimal iğneler zaten yumurta için 2 ay etkisi devam ediyomuş iğne olmak biraz daha şansı fazla arttırıyorÇok zor bi surec gerçekten yoruldum.Doktora gittim bir sorun görmedi yumurtan var sağlıklı bir iğne yapalım adet olursan gel muayene edeceğim dedi adetken nasıl muayene edecek onu da bilmiyorum. iğne yaptı iğne de umutlandırdı beni ama şuan negatif çıkıyor bilmiyorum. Umarım sonu güzel olur :) inşallah seninde bu ay surecin mutlu bir şekilde sonuçlanır :)
Amin canım inşallah valla 10 yıl aldı ömrümden resmen bu süreçCanım iğneden sonra adet görünce doktor mutlaka çağırıyor yumurtan çatlamış mı çatlamamışsa kiste dönüşmüş mü diye bakıyorlar alttan ultrasonla bakıyorlar olması gereken o çok doğru demiş doktorunuzay inşallah çok zor süreç valla billa allah hepimize yardımcı olsun