- 7 Şubat 2022
- 2.723
- 1.805
- 27
Normal kaset test mi erken gebelik testi mi yaptınız bide iğnenin kaçıncı gününde yaptınızArkadaşlar akşam üstü dayanamadım bir test daha yaptım çoook silik hemen çıktı sabah yaptığım test bariz negatif ti heyecanlandım yaa
Anladm canm İnşallah onlara gerek kalmadan bu ay kavuşursun . Kaç aydır istiyorsun gebelikBen femara kullandım canım.Doktorum böyle deneyelim dedi çünkü sorun bende pcosum var benim ergenliğimden beri regl düzensizliği çektim hep ilaçlarla regl görüyordum ve doktorumda aile dostumuz teyzem gibi birley ergenliğimden beri bu durumu bildiği için tedaviye ilk benden başladı iğneyi bu ay son deneyelim dedi eğer regl olursam direk hsg ve sperm testi alınacak
Normal kaset test iğne günü dahil 11. Gün iğne gününü saymazsak 10.günüm. sabah yaptığm test tamamen negatif olunca buda böyle çıkınca umutlandım birazNormal kaset test mi erken gebelik testi mi yaptınız bide iğnenin kaçıncı gününde yaptınız
Ayy hadi inşallah canm benim inşallah doğrudur sonuç resm ekler misn . Bide yarn sabh tekrarla koyulşma olacakmı bklm o zaman kesin vardrNormal kaset test iğne günü dahil 11. Gün iğne gününü saymazsak 10.günüm. sabah yaptığm test tamamen negatif olunca buda böyle çıkınca umutlandım biraz
Yerleşme olabilir inşallah öyledir kaçıncı günün iğnenin?Benimde yarın günüm normalde bi gün önce filan agrı olur şu ân hiç bir şey hissetmiyorum. Ben 2 gün önce kahverengi akıntı gördm olacam sandım ama şu an akıntı bile gelmiyor
14 cnmYerleşme olabilir inşallah öyledir kaçıncı günün iğnenin?
Ben 1 yıllık evliyim 6 aydır istiyoruz olmuyo inşallah bu ay olur yaAnladm canm İnşallah onlara gerek kalmadan bu ay kavuşursun . Kaç aydır istiyorsun gebelik
İnşallah canm bizde 15 aydır istiyoruzBen 1 yıllık evliyim 6 aydır istiyoruz olmuyo inşallah bu ay olur ya
test yapabilirsin artık 14. Günün çünkü artık çıkar çünkü regl sancın yoksa bence bir tesr yap umarım vardır senin14 cnm
Sabah negatifti canm yaptımtest yapabilirsin artık 14. Günün çünkü artık çıkar çünkü regl sancın yoksa bence bir tesr yap umarım vardır senin
İnşallah canm bizde 15 aydır istiyoruz
Yaaaa inşallah olmuştur dualarım seninle ve tüm isteyenlerle rabbim burda olan herkese nasip etsin artık herkesin emekleri bu ay karşılık bulurİnşallah canm bizde 15 aydır istiyoruz
Bi bekle bakalım yarınıda olmazsada sakın stres yapma ben çok ağladım sonra rabbime sığındım bebeğin nasibi yiyecek lokması ne zamansa rabbim ozaman verecek bu çok doğruSabah negatifti canm yaptım
İnşallah bu ay sizin için mutlu bir sonuç olurBen tam 17. Günü oldum canım 13. Ve 14. Gün negatifti sonra sancılarım başladı 17. Günü oldum şimdi yine tedavim başlandı bugün kontrole gittim allahtan çatlamamış yumurtam yoktu kiste dönüşmemiş femara verdi doktorum yine son kez çatlatma iğnesi yapacağız tutmazsa hsg çekilecek ve eşimden spermogram alınacak umarım bunlara gerek kalmaz artık bu ay sevineyem kaç aydır uğraşıyoruz
Gölgede değil renk gibi var ben öyle gördüm benim 11 gün yaptığım gölgeydi ay inşallah bebiştirBu attığım foto ilk 15 dk hali. Sanırım şimdi biraz daha belirgin olmuş
Merhaba sanırım 2 aralıkta iğne olmuşsunuz, aynı tarihte olmuşuz acaba belirtileriniz var mı hiç test yaptınız mı ?Merhaba arkadaşlar bugün ovitrelle çatlatma iğnemin üçüncü günü. (pazartesi) İğneden sonra 36. Saat yani dün ilişki oldu. doktor dünden sonra gün aşırı demişti ama biz bugünü de değerlendireceğizdün ilişkiden sonra kasıklarım ağrımaya başladı halen devam ediyor öncesinde çok ağrımıyordu bu arada iki yumurtam vardı 18 ve 17 mm civarı pcos hastasıyım iğne ve femera ile yumurta olabildi. Sizlerde durumlar nasıl yorumlarınızı bekliyorum hamile kalanlar dahil
Yaaaa inşallah olmuştur dualarım seninle ve tüm isteyenlerle rabbim burda olan herkese nasip etsin artık herkesin emekleri bu ay karşılık bulur
Bende görüyorum yarın sabah DHA da koyulaşırsa kesin vardır canm sabah ilk idrarla tekrarlaBu attığım foto ilk 15 dk hali. Sanırım şimdi biraz daha belirgin olmuş
Kaçıncı gününüzdesinizBu attığım foto ilk 15 dk hali. Sanırım şimdi biraz daha belirgin olmuş