Galiba olduğumuz iğne pozitif çıkmamamıza neden oluyor iğne etkisi geçtikçe negatifleşiyor diye anladım ama ben yapmadım hiç test daha 6.günüm diyeBenimkide negatif 8. Günümdeyim nefatif olunca ne olmus oluyor 2 gün önce poztifti yardımcı olurmusun bu test konusunda nasıl ilerliyosunuz
Bendede catlatma ignesinden 1 gun önce iştah açıklaması olduBenim 6. Günüm iştahım genel olarak hep açıktı ama evet şuan baya yiyorum bendeaslında her şey bana belirti gibi geliyor ama kendimi fazla kaptırıp üzülmek de istemiyorum. Kasıklarımda ağrı oluyor dün rahmimde karıncalanma oldu bi süre, göbek deliğimin etrafında tatlı bi gıdıklanma oluyor arada. Ama dediğim gibi ben mi her şeyi gebeliğe yoruyorum bilemiyorum hakkımızda hayırlısı umarım tutmuştur ikimizinde sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri. Benim merak ettiğim şuan kan versem kanda çıkar mı çünkü ben 14. Günü bekleyemeyeceğim
Cnm meraba aşılamanın 3 gunu aksam kaset test yaptim ayin 11de 12de erken gebelik testi yaptım acelemi ettim bilmiyorum sabırsızlanıyorum gunden gune çizgi siliklesirmiMerhaba a.s hoşgeldinizbenim doktorumun dediğine Göre femera çok kaliteli yumurta yapıyormuş bu ay olmazsa bir kaç aya gebelik yüksek ihtimal olur dedi inşallah hayırlısıyla alırız Güzel sonuçları
10 güne kadar pozitif gösteriyor gebelik testiHanımlar çatlama iğnesinden sonraki süreçte neden test yapıyorsunuz. Takip etmem gereken bir şey mi vardı acaba. Benim 3. Günüm ama hiç test yapmadım
İğnenin etkisi gecmiş oluyor kuzumBenimkide negatif 8. Günümdeyim nefatif olunca ne olmus oluyor 2 gün önce poztifti yardımcı olurmusun bu test konusunda nasıl ilerliyosunuz
Zaten önemli olan 14. Gün olan test değil mi? Bu süreçte ayrıteyen test yapmama gerek var mıCanm
10 güne kadar pozitif gösteriyor gebelik testi
Öğleden sonra dayanamadım tekrar yaptım. 10 dk böyle bi çizgi cıktı. Zor görünüyor baya. Ay bi heyecanlandım. Erken testte bile negatifti. Bu normal kaset test. Sizde görüyor musunuz çizgi?Kaçıncı gün canım benimde bugün negatif oldu iğne günü dahil 11. Günüm iğne günü hariç 10. Günüm
bence hiç test yapıp stres etmeyin kendinizi ben çok hata yaptım hergün yaptım ama negatif oldu 14. Günü direk yapın ben bu ay öyle yapacağım 2. İğne denemem olacakZaten önemli olan 14. Gün olan test değil mi? Bu süreçte ayrıteyen test yapmama gerek var mı
Zaten önemli olan 14. Gün olan test değil mi? Bu süreçte ayrıteyen test yapmama gerek var mı
İğneden sonra kaçıncı gün regl oldun canm senbence hiç test yapıp stres etmeyin kendinizi ben çok hata yaptım hergün yaptım ama negatif oldu 14. Günü direk yapın ben bu ay öyle yapacağım 2. İğne denemem olacak
Ben tam 17. Günü oldum canım 13. Ve 14. Gün negatifti sonra sancılarım başladı 17. Günü oldum şimdi yine tedavim başlandı bugün kontrole gittim allahtan çatlamamış yumurtam yoktu kiste dönüşmemiş femara verdi doktorum yine son kez çatlatma iğnesi yapacağız tutmazsa hsg çekilecek ve eşimden spermogram alınacak umarım bunlara gerek kalmaz artık bu ay sevineyem kaç aydır uğraşıyoruzİğneden sonra kaçıncı gün regl oldun canm sen
Norml regl günün kaç gün geçmiştiBen tam 17. Günü oldum canım 13. Ve 14. Gün negatifti sonra sancılarım başladı 17. Günü oldum şimdi yine tedavim başlandı bugün kontrole gittim allahtan çatlamamış yumurtam yoktu kiste dönüşmemiş femara verdi doktorum yine son kez çatlatma iğnesi yapacağız tutmazsa hsg çekilecek ve eşimden spermogram alınacak umarım bunlara gerek kalmaz artık bu ay sevineyem kaç aydır uğraşıyoruz
Ben tam 17. Günü oldum canım 13. Ve 14. Gün negatifti sonra sancılarım başladı 17. Günü oldum şimdi yine tedavim başlandı bugün kontrole gittim allahtan çatlamamış yumurtam yoktu kiste dönüşmemiş femara verdi doktorum yine son kez çatlatma iğnesi yapacağız tutmazsa hsg çekilecek ve eşimden spermogram alınacak umarım bunlara gerek kalmaz artık bu ay sevineyem kaç aydır uğraşıyoruz
Regl gecikmedi tam gününde oldumNorml regl günün kaç gün geçmişti
Ben femara kullandım canım.Doktorum böyle deneyelim dedi çünkü sorun bende pcosum var benim ergenliğimden beri regl düzensizliği çektim hep ilaçlarla regl görüyordum ve doktorumda aile dostumuz teyzem gibi birley ergenliğimden beri bu durumu bildiği için tedaviye ilk benden başladı iğneyi bu ay son deneyelim dedi eğer regl olursam direk hsg ve sperm testi alınacakSprem testini neden daha önce yaptırmadınız canm sen klomene başlamadan onu yaptırsaydınıx keske
Yaaaaa çok sevindim kaçıncı günündü canım?Testin fotosunu atarmısınArkadaşlar akşam üstü dayanamadım bir test daha yaptım çoook silik hemen çıktı sabah yaptığım test bariz negatif ti heyecanlandım yaa
Benimde yarın günüm normalde bi gün önce filan agrı olur şu ân hiç bir şey hissetmiyorum. Ben 2 gün önce kahverengi akıntı gördm olacam sandım ama şu an akıntı bile gelmiyorRegl gecikmedi tam gününde oldum