Bende 10 Aralık'ta vuruldum bugün cok ağrım oldu sabah ağrı ile uyandım zatenBende 10 aralık cuma günü 2. Kez iğnemi vurundum.18 19 20mm 3 tane yumurtam oluşmuş bugün iğnenin 3.günü ne ağrı yaşadım ne bişey.geçen ay agrım olmuştu çatlayınca bu ay olmadı.umarım çatlar
Birşey sorabailirmiyim silik çıkınca veya tam cıkınca ne anlama geliyor bilgi
Verirmisiniz mesala ben 5. Günüm iğne yapalı
Cnm meraba gelismeler nasıl sende bende asilama oldum bugün 4 gun belimle kasigimda ağrı var iştahım açıldıBende dün akşam çatlatma iğnesi vurdum yarın sabah da aşılama yapılacak ilk denemem umarım tutarumarım bebek isteyen herkes müjdeli haberi alır.
Benim 6. Günüm iştahım genel olarak hep açıktı ama evet şuan baya yiyorum bendeCnm meraba gelismeler nasıl sende bende asilama oldum bugün 4 gun belimle kasigimda ağrı var iştahım açıldı
Bebiş testin nasıl bugunAynen canım bende senin gibi düşünüyorum annem rahatsız yatıyor o yüzden çok çıkamıyorum Perşembe hem annemin kontörlü var bende o sırada kan vermeyi düşünüyorum
Canım 2 saat önce yaptım dün sabahki gibi negatif çıktı şimdi sadece hayalet çizgi oluşmuş senin nasıl durumlarBebiş testin nasıl bugun
Sonucun ne canımProgestsn kullanmadım ama folidace kullandım d vitaminiyle birlikte benimde bu gün göğüslerim cok geriliyor . Dün ki kahverengi akıntı kafamı karıştırdı sadece bakalım inşallah yarın güzel bir sonuç görürüm testte
Negatif canım. Ama baktıkca hayalet bi cizgi görüyodum ben de attım testiCanım 2 saat önce yaptım dün sabahki gibi negatif çıktı şimdi sadece hayalet çizgi oluşmuş senin nasıl durumlar
Merhaba ben de görünce yazayım dedim . Cumartesi aşılama yapıldı aşılama günü çok ağrım oldu 2. Gün hariç diğer günler de ağrım devam ediyor. Sürekli sıcak basması oluyor var mı bu tarz yaşayanEvet bende salı günü kullanmaya başlıycam. Sizde iğneden sonra bir belirti oldu mu. Ben pazar öğlen iğneyi yaptırdım fakat hiç bir belirtim yok bazılarında ağrı oluyormu
Canım benim hayalet çizgi gitmiş tamamen negatif olmuş yarın ne olacak bakalımNegatif canım. Ama baktıkca hayalet bi cizgi görüyodum ben de attım testi
Evet canım bende de oldu sıcak basmaları ağrı hepsi ilacın ve iğnenin etkisi demişti doktorum :)Merhaba ben de görünce yazayım dedim . Cumartesi aşılama yapıldı aşılama günü çok ağrım oldu 2. Gün hariç diğer günler de ağrım devam ediyor. Sürekli sıcak basması oluyor var mı bu tarz yaşayan
O zaman gün gelene kadar beklemede kalıyoruz desene canım daha çok varEvet canım bende de oldu sıcak basmaları ağrı hepsi ilacın ve iğnenin etkisi demişti doktorum :)
Bende 5 Aralık da oldum çatlatma iğnesi sıcak basması bende de çok var hâlâ da devam ediyor özellikle akşamlarıMerhaba ben de görünce yazayım dedim . Cumartesi aşılama yapıldı aşılama günü çok ağrım oldu 2. Gün hariç diğer günler de ağrım devam ediyor. Sürekli sıcak basması oluyor var mı bu tarz yaşayan
Test yaptım ama hiç bir şey çıkmadı adet belirtiside yok bilmiyorumSonucun ne canım
Dün gece cok kasık agrım oldu. İğnenin etkiside gitti neden oldu anlamadımCanım benim hayalet çizgi gitmiş tamamen negatif olmuş yarın ne olacak bakalım
Canım tamda aynı şeyi ben yazacaktım dün iki büklüm uyudum ağrıdan bugünde devam ediyor hani adet öncesi kasıkta değişik sıcak bir ağrı olur ya aynen öyle canım ya bebişler yerleşiyor yada adet sancılarımız başlıyorDün gece cok kasık agrım oldu. İğnenin etkiside gitti neden oldu anlamadım
Kaçıncı gün canım benimde bugün negatif oldu iğne günü dahil 11. Günüm iğne günü hariç 10. GünümTest yaptım ama hiç bir şey çıkmadı adet belirtiside yok bilmiyorum
İğne günü hariç 14. GünKaçıncı gün canım benimde bugün negatif oldu iğne günü dahil 11. Günüm iğne günü hariç 10. Günüm
Ben de valla bide kasık tarafları sertlesti şiş gibiydi. Şuan yok ama. Baya zor uyudum geceCanım tamda aynı şeyi ben yazacaktım dün iki büklüm uyudum ağrıdan bugünde devam ediyor hani adet öncesi kasıkta değişik sıcak bir ağrı olur ya aynen öyle canım ya bebişler yerleşiyor yada adet sancılarımız başlıyor
Benimkide negatif 8. Günümdeyim nefatif olunca ne olmus oluyor 2 gün önce poztifti yardımcı olurmusun bu test konusunda nasıl ilerliyosunuz8. Gün yani bugun yaptıgım test negatif. İnşallah pozitife döner hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?