Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kac haftalik oldu yunrtalama gunundenmi hesaplaniyor yoksa eski regl tarihinin bitisindemi

Ben 1 yılı aşkındır deniyorum olmuyor 36 yaşındayım 1 kızım var neredeyse 4 yaşını bitirecek. Son bir yılim hep bu topiklerde geçti, adetime 10 gün var ama Sanki bu ay da olmadı. Sizde durumlar nasıl?

birgebeningünlüğü'nden aldım testi instagramdan. herkes çok iyi sonuç veriyor diyor. daha önce de yapmştım, çıkmıştı. buay neden böyle oldu anlamadım
bende sureklı ordan alıyordum ama bu ay aldıgım mor renklı testlerı hıc sevmedım, pık göremedım bır koyu bır acık renk

Bende de ara ara metalik tat oluyordu canım hatta ben suyuma limon kattığım için oluyor sanmıştım hafif acı değişik bir tat
O metalik tat ne kadar sürdü nasıl geçti sizde? Hamileligimin 7. haftasindayim o tat yuzunden hic bir sey yiyesim gelmiyor .hamilelikten mi yoksa doktor decavit doye multivitamin hapi vermisti ondan mi bilmiyorum. Her şeyden tiksiniyorum. Hep böyle devam edicek diye korkuyorum

11+4 ten bildiriyorum geçmedi

Kızlar merhaba 11 inde catlatma iğnesi oldum hamile olduğumu öğrendim de progestoron 16 beta hcg beş yüze yakın sizce değerler nasıl şu an iki haftalık

Kızlar merhaba 11 inde catlatma iğnesi oldum hamile olduğumu öğrendim de progestoron 16 beta hcg beş yüze yakın sizce değerler nasıl şu an iki haftalık
Bende 7sinde catlatma iğnesi attım 8i akşamı catladigini hissettim ağrı ve akintidan. Dün değerim 527 çıktı sizinde güzel çıkmış hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…