Kac haftalik oldu yunrtalama gunundenmi hesaplaniyor yoksa eski regl tarihinin bitisindemiİnanin bende çok belirti bekledim. Ama hiç bir belirti yaşamadım. Adet belirtisi de yoktu, hamilelik belirtisi de... 6. Haftaya doğru başladı belirtilerim. Kişiye göre değişiyor. Bence gayet normal. Bence adetiniz 5 gün gecikince test yapıninşallah bebek vardır
bende sureklı ordan alıyordum ama bu ay aldıgım mor renklı testlerı hıc sevmedım, pık göremedım bır koyu bır acık renkbirgebeningünlüğü'nden aldım testi instagramdan. herkes çok iyi sonuç veriyor diyor. daha önce de yapmştım, çıkmıştı. buay neden böyle oldu anlamadım
Son adete göre hesaplanıyor . 6 haftalikken ulstrasonda 5 haftalik gözüktü. Şuan adete göre 7+2Kac haftalik oldu yunrtalama gunundenmi hesaplaniyor yoksa eski regl tarihinin bitisindemi
Ben 2 ay önce almıştım hala onları kullanıyorumbende sureklı ordan alıyordum ama bu ay aldıgım mor renklı testlerı hıc sevmedım, pık göremedım bır koyu bır acık renk
O metalik tat ne kadar sürdü nasıl geçti sizde? Hamileligimin 7. haftasindayim o tat yuzunden hic bir sey yiyesim gelmiyor .hamilelikten mi yoksa doktor decavit doye multivitamin hapi vermisti ondan mi bilmiyorum. Her şeyden tiksiniyorum. Hep böyle devam edicek diye korkuyorumBende de ara ara metalik tat oluyordu canım hatta ben suyuma limon kattığım için oluyor sanmıştım hafif acı değişik bir tat
11+4 ten bildiriyorum geçmediO metalik tat ne kadar sürdü nasıl geçti sizde? Hamileligimin 7. haftasindayim o tat yuzunden hic bir sey yiyesim gelmiyor .hamilelikten mi yoksa doktor decavit doye multivitamin hapi vermisti ondan mi bilmiyorum. Her şeyden tiksiniyorum. Hep böyle devam edicek diye korkuyorum
Böyle giderse hiç bir şey yiyemeyeveğim. Yediklerimden zevk almıyorum. Psikolojim bozuldu şimdiden11+4 ten bildiriyorum geçmedi
Peki şuan nasılsın nedenmiş o tortularTortumu ben dün test yaptığımda idrarim afedersin kokusunu aldım yani önceden almazdım birde bardakta beyaz beyaz tortular vardı anlamadım hatta şimdi sen yazınca yazim dedim canim
Bende de oluyor ama progestan dökülüyor fitil formunda kullandığım icinPeki şuan nasılsın nedenmiş o tortular
Adete yakın oluyor galiba o tortular sonra geçtiPeki şuan nasılsın nedenmiş o tortular
Harika, hayirli olsun inşallahKızlar merhaba 11 inde catlatma iğnesi oldum hamile olduğumu öğrendim de progestoron 16 beta hcg beş yüze yakın sizce değerler nasıl şu an iki haftalık
Bende 7sinde catlatma iğnesi attım 8i akşamı catladigini hissettim ağrı ve akintidan. Dün değerim 527 çıktı sizinde güzel çıkmış hayırlı olsunKızlar merhaba 11 inde catlatma iğnesi oldum hamile olduğumu öğrendim de progestoron 16 beta hcg beş yüze yakın sizce değerler nasıl şu an iki haftalık
Canım Bn birsey kullanmıyorumBende de oluyor ama progestan dökülüyor fitil formunda kullandığım icin
Allah razı olsunHarika, hayirli olsun inşallah
Allah razı olsun sağlıkla gelsin inşallah keseyi ne zaman gorursun dedilerBende 7sinde catlatma iğnesi attım 8i akşamı catladigini hissettim ağrı ve akintidan. Dün değerim 527 çıktı sizinde güzel çıkmış hayırlı olsun
Ben çarşamba gidicem tekrardan doktor o zaman çağırmıştı inşallah güzel ilerlerAllah razı olsun
Allah razı olsun sağlıkla gelsin inşallah keseyi ne zaman gorursun dediler
Bir idrar tahlili yaptır istersen çünkü duyduğum bir şey değil bu, belki mantar falan vardırCanım Bn birsey kullanmıyorum
Cuma günü çağırdı beni de inşallahBen çarşamba gidicem tekrardan doktor o zaman çağırmıştı inşallah güzel ilerler