Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim tatlış umarım dediğin gbi olur.hayıt tohumum var evde içsem iyi gelir mi diğer hormonları yükseltip düşürmez degil mi

Bende aynısı ki özele gittik kaç defa bi halt anlamadık bide düşük yaptım içerde parça kalmış onu dahi anlamamışlar ondan snra gıcık oldum para tuzagı die devlete gitmeye başladım
Bende öyle canım benim özel parayı düşünüyor hepsi 5 yumurtam vardı aralıkta sakın ilişki olmasın 4üz düşük olur dedi ben doktora dinlemedim ilişkim oldu ama çocuk da tutmadı aşılama da iptal oldu 5 tene olunca bende şuna yordum yılbaşıdan sonra zam olacak diye hiç bi şey vermedi bana bence

Peki diğer hormonlar nasıldı.ilaç flan kullandın mı.bebeğin hayırlı olsun gözünüz Aydın
Evet kuzum pcos hastasıyım fazla yumurtluyirdum ve yumurtalarım kaliteli bir şekilde büyümüyordu. Klomen kullandım buyumeleri için sonra çatlatma iğnesi Rabbime şükürler olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…