- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
Çok teşekkür ederim tatlışProlaktin yüksek canım ama prolaktin çok oynak bir hormon bir gün öncesi meme uyarılma olmaması lazım stres çok etkiliyor sabah 10-11 arası verilmesi lazım doktorun ilaç verecektir dostinex diye ben âdetin 3 günü baktirmistim 30 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar baktirdim 10 çıktı canım ama ben o arada hayıt tohumu testere dişli aslanpençesi içtim bilmiyorum o mu düşürdü ama bu şekilde oldu diğerleri normal canım
Valla canım bu konuda iç diyemem herkesin bünyesi farklı tepki verebiliyorÇok teşekkür ederim tatlışumarım dediğin gbi olur.hayıt tohumum var evde içsem iyi gelir mi diğer hormonları yükseltip düşürmez degil mi
Mutlaka tekrar yaptıracağım söylemeseydiniz eğer bitkisel şeylere yönelip beklerdim.peki buna sağlık ocağında yapmazlarmıProlaktini âdetin 5 günü tekrar baktır canım özelde filan sabah 10-11 arası eğer tekrar yüksek çıkarsa o zaman ilaç başlanır artık
Valla covidden sonra bakmıyor artık sağlık ocaklarıMutlaka tekrar yaptıracağım söylemeseydiniz eğer bitkisel şeylere yönelip beklerdim.peki buna sağlık ocağında yapmazlarmı
Haklısın canım.ben o kadar çok şeyler denedim ki duysan şok olursun 10 ayda bunları nasıl yaptın dieValla canım bu konuda iç diyemem herkesin bünyesi farklı tepki verebiliyor
Şansım olsa zatenValla covidden sonra bakmıyor artık sağlık ocakları
Prolaktinde engel canım gebeliğe eskiler der ya süt koruyor diye aynen öyle oluyorHaklısın canım.ben o kadar çok şeyler denedim ki duysan şok olursun 10 ayda bunları nasıl yaptın dieişim gücüm bebek araştırması denemeleri
Artık deli gbi buna uğraşırım düzelsin die hem doktor hem bitkiselProlaktinde engel canım gebeliğe eskiler der ya süt koruyor diye aynen öyle oluyor
bende estradiol 636 çıkmış ne kadar yüksemiş yahuBunları adetli iken mi baktirdin canım
Aynen iyi düşün iyi olsunAh canim keşke bazen düşünmüyorum bazen bir sey oluyor benim yüzümden bisey olursa nasil atlatirim bunu diye kafama takiliyor.
Herkeste kese gözükmesi farkli oluyormus Rabbim büyük
canım sen zaten görmüşsün neyi bu kadar kafana takıp kendini üzüyorsunnAh canim keşke bazen düşünmüyorum bazen bir sey oluyor benim yüzümden bisey olursa nasil atlatirim bunu diye kafama takiliyor.
Herkeste kese gözükmesi farkli oluyormus Rabbim büyük
Eşimin tabiriyle pinpiriklicanım sen zaten görmüşsün neyi bu kadar kafana takıp kendini üzüyorsunn
Gerçekten çok yüksekmiş FSH da etkiliyor e2bende estradiol 636 çıkmış ne kadar yüksemiş yahu
Bende öyle canım benim özel parayı düşünüyor hepsi 5 yumurtam vardı aralıkta sakın ilişki olmasın 4üz düşük olur dedi ben doktora dinlemedim ilişkim oldu ama çocuk da tutmadı aşılama da iptal oldu 5 tene olunca bende şuna yordum yılbaşıdan sonra zam olacak diye hiç bi şey vermedi bana benceBende aynısı ki özele gittik kaç defa bi halt anlamadık bide düşük yaptım içerde parça kalmış onu dahi anlamamışlar ondan snra gıcık oldum para tuzagı die devlete gitmeye başladım
bana 4+5 de şehir hastanesi acili keseyi gördüm dedi foto falan da vermedi vallaaaEşimin tabiriyle pinpirikli
Kendime gülüyorum kızıyorum, görüntü alamadim ya ondan galiba
Cumaya az kaldi Allah'tan
fsh 3,77 çıkmış mesela, fsh ı adetli iken e2 yi yumurta çatlatma iğnesi vurulacağım zaman ölçtürmüştümGerçekten çok yüksekmiş FSH da etkiliyor e2
Canım sen galiba hormon testi yaptırmışsın sonuçları nasıl prolaktin nasıl çıktıcanım sen zaten görmüşsün neyi bu kadar kafana takıp kendini üzüyorsunn
Canım 13.09 çıkmış. Bu değere bakrirdikran bir ay sonra gebe kaldımCanım sen galiba hormon testi yaptırmışsın sonuçları nasıl prolaktin nasıl çıktı
Peki diğer hormonlar nasıldı.ilaç flan kullandın mı.bebeğin hayırlı olsun gözünüz AydınCanım 13.09 çıkmış. Bu değere bakrirdikran bir ay sonra gebe kaldım
Evet kuzum pcos hastasıyım fazla yumurtluyirdum ve yumurtalarım kaliteli bir şekilde büyümüyordu. Klomen kullandım buyumeleri için sonra çatlatma iğnesi Rabbime şükürler olsun Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahPeki diğer hormonlar nasıldı.ilaç flan kullandın mı.bebeğin hayırlı olsun gözünüz Aydın