- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
valla bende bi şu arı sütü bal polen probolis karışımını yiyorum ilişki günlerini doktorum yumurtama bakıp veriyo faydalı bi karışım diye bi de tadını sevdim için yiyomBen bi yontem denemiycem yumurtlama zamanları gun aşırı yumurtlama harici 2 gunde bir iliski denicem zaten bizim ha deyince olmaz
Şuanlık 8 Aralık batKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK OKYANUS302 1 ARALIK S Simge3421 1 ARALIK @Feyzaakncc 2 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Selin1998 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK MaviHayallerim 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Gzos 5 ARALIK @Linalya 8 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK M mavili_yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK @L u n a 15 ARALIK @H a s s a 18 ARALIK @Selin n 20 ARALIK @RAU 29 ARALIK
Bende o karışımı sipariş ettim inş faydalı olur. Kadın ve erkek yesin diyor doktor birde d vit öneriyor onu da kullanıyorumvalla bende bi şu arı sütü bal polen probolis karışımını yiyorum ilişki günlerini doktorum yumurtama bakıp veriyo faydalı bi karışım diye bi de tadını sevdim için yiyomha arı sütü internete göre doğurganlığı arttırıyomuş
Omega 3 ile folik asit de kullanın diyor ama onları almadım bendeBende o karışımı sipariş ettim inş faydalı olur. Kadın ve erkek yesin diyor doktor birde d vit öneriyor onu da kullanıyorum
Beni de ekler mısın canım. Bat 1AralikKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK OKYANUS302 1 ARALIK S Simge3421 1 ARALIK @Feyzaakncc 2 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Selin1998 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK MaviHayallerim 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Gzos 5 ARALIK @Linalya 8 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK M mavili_yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK @L u n a 15 ARALIK @H a s s a 18 ARALIK @Selin n 20 ARALIK @RAU 29 ARALIK
Yok ben sipariş etmeden burda yapan bi yer vardı bu karışım onu yaptırdım ama d vitamini kullanmıyorum femera da kullanıyorum ters etki görmeyeyim sonraBende o karışımı sipariş ettim inş faydalı olur. Kadın ve erkek yesin diyor doktor birde d vit öneriyor onu da kullanıyorum
yok canım reçete değil . d vitamini arı sütü bal polen propolis karışımı folik asit ve omega3 alıp kullanmanı tavsiye ediyor. ben sadece karışımı ve d vitaminini aldım. şimdi adetin bitti diyelim. diğer adet zamanına kadar 3-2-3-2 gün aralıklarlar ile ilişki öeriyor. bunu yaparken ovulasyon testi yumurta takibi gibi şeyler yapma diyor. eğer ilk ilişki 8. gün başlarsan 4-3-4-3 şeklinde dene diyor ama onun arası uzun .
Folik değil de folat diyor si almadınız mo folatOmega 3 ile folik asit de kullanın diyor ama onları almadım bende
Hayır sadece karışımı ve D vitamini ni aldımFolik değil de folat diyor si almadınız mo folat
21 AralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İnşallahKasım 15-17 arası bat bekliyorum ve gelecek
O yüzden 15 aralık bir sonraki bat tarihim
İnşallah 2021in son trenine bineriz
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK OKYANUS302 1 ARALIK S Simge3421 1 ARALIK @Feyzaakncc 2 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Selin1998 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK MaviHayallerim 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Gzos 5 ARALIK @Linalya 8 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK M mavili_yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK @L u n a 15 ARALIK @H a s s a 18 ARALIK @Selin n 20 ARALIK @RAU 29 ARALIK Annedayi
21 Aralık21 ARALIK
Eşimin sperm hızı düşük canim doktor hergün ilişki önermiyor sadece gün aşırı zaten tarihleri o yazıp veriyor kafamiza görede değerlendiremiyoruzDemek istediğim oydu zaten canım. 2 günde bir deyince 1 gün ara oluyor demek istedim. Demek ki orada ayrılıyormuş bizim bakış açımızyumurtlama zamanı yapabiliyorsan her gün olması daha iyi aslında ama bazen gün aşırı bile zor geliyor bana. Bu üşengeçlikle nasıl anne olacaksam
Benimkide ovülasyon testi alalım demeye başladı ögrendi iyice girdikmi mubarek hafta ya diye sorup duruyor prof oldular iyiceHahahaherkesin diline sakız olduk
Benimkide ovülasyon testi alalım demeye başladı ögrendi iyice girdikmi mubarek hafta ya diye sorup duruyor prof oldular iyice
Bence bizden daha fazla araştırıp öğreniyorlar ve daha çok meraklılarOnlar da dahil olunca işin içine iyice öğreniyorlar
Hımm evet öyleyse haklısın. Biz de hep verdiği güne, saate uyarak devam ettik ama bakıyorum üst üste oldu diyor genelde hamile kalanlar, ondan dedim kuzum yoksa biz de uygulayamıyoruz onuEşimin sperm hızı düşük canim doktor hergün ilişki önermiyor sadece gün aşırı zaten tarihleri o yazıp veriyor kafamiza görede değerlendiremiyoruz
Yalnız değilsin cnm üzülme bizim de 2 senedir hiç gebelik oluşmadı nasip napalım sabırdan başka çare yokHımm evet öyleyse haklısın. Biz de hep verdiği güne, saate uyarak devam ettik ama bakıyorum üst üste oldu diyor genelde hamile kalanlar, ondan dedim kuzum yoksa biz de uygulayamıyoruz onuolacağı varsa tek ilişkiyle de oluyor gerçi, hayırlısı.. hsg den sonra çoğunluğu hamile kalıyor mesela. Benim hsgnin üstünden 5 ay geçti tık yok mesela. Aslında bizim de hiç düşünmememiz lazım ama hiç beceremiyorum onu
Bizim de 1,5 yıldır olmadı canım yaa.. aslında 2 kere gebelik oldu ama biri düşük biri de dış gebelik oldu. Pıhtılaşma çıktı sonra kan sulandırıcıya başladım, hsg çekildi, spermiogram da sıkıntı yok. Yumurta geliştiriciler, kürler, vitaminler.. denemedik bi yol kalmadı. Ama kayıplardan sonra hep sağlıklı olacaksa ver diye dua ettim çünkü o türlüsü daha yıpratıcı oluyor. Minnoşlar zamanını bekliyor napalımYalnız değilsin cnm üzülme bizim de 2 senedir hiç gebelik oluşmadı nasip napalım sabırdan başka çare yok