VaveylaaOnceki neydi
1 aralik mi yazayımBende geleyim ya bat mat karisik ayın 1 inde olmam gerekiyordu olmadım geçen ay da yumurtlama görmedim öyle boş takiliyorum
TamamdırVaveylaa
Bat ne
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
İSİM BAT SONUÇ Mavigrill 1 ARALIK @kizinbiri9 1 ARALIK @Pimpiriklianneee 1 ARALIK @RAU 1ARALIK OKYANUS302 1 ARALIK @Simge3421 1 ARALIK BaharDarcan48 3 ARALIK @Gulsenmug34 4 ARALIK MaviHayallerim 4 ARALIK @usengecpirenses 5 ARALIK @Gulsenmug34 5 ARALIK @Gazel2110 5 ARALIK @Manoly34 13 ARALIK @yeshll 13 ARALIK @Gizemsu07 13 ARALIK @L u n a 15 ARALIK H a s s a 18 ARALIK @RAU 29 ARALIK
Aynen öyle ben kasımdan elendim de geldimKasımdan elenen buraya geliyor galiba5 Aralık bat. Yeni yıla hepimiz hamiş girelim inşallah
Aminnnn inşallah canım ben de elendim kısmetAynen öyle ben kasımdan elendim de geldiminşallah bu aya aşılama olcam çok heyecanlıyım inşallah tutar Hepimizin hamilelik haberlerimizi almayı nasip eyle
Aynen öyle nasip inşallah bebiş haberlerimizi alırızAminnnn inşallah canım ben de elendim kısmet
Ben hala olmadım ya olunca tarih vereyim en iyisi1 aralik mi yazayım
Tamamdır canımBen hala olmadım ya olunca tarih vereyim en iyisi
Ben bi yontem denemiycem yumurtlama zamanları gun aşırı yumurtlama harici 2 gunde bir iliski denicem zaten bizim ha deyince olmazKızlar bu ay MFK yöntemi deneyecek olanlar kimler bakalım . hadi gelin bu ayda onu deneyelim
Ümitsiz olma canım Allah nasip eder isteyen herkese bi bakmıssın olmus sadece cok takmamak lazım ama duramıyoruzBen bi yontem denemiycem yumurtlama zamanları gun aşırı yumurtlama harici 2 gunde bir iliski denicem zaten bizim ha deyince olmaz
yaaa öyle düşünmeseneeeee. her yeni ay yeni bir umut demek yılmadan çalışmalara devam. Bizde birgün anne olucazBen bi yontem denemiycem yumurtlama zamanları gun aşırı yumurtlama harici 2 gunde bir iliski denicem zaten bizim ha deyince olmaz