Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama koyu oldu mu genel de 3 gün üst üste yapanlar gebe kalıyo 😅büyük cogunlukla
Aynen bak buna katılıyorum ama 3 gün hiç olamadı. Normal bi zamanda her gün olabilir ama yumurtlama zamanları benim eşim aşırı geriliyor ve olacağı varsa da olmuyor 🙈 isteksiz ve görev gibi yapmaktan ben de hiç hoşlanmıyorum. Çaktırmadan yapmanın bi yolunu bulmalı 😁

Kuzu ben baktım da bişey anlayamadım özel reçete veriyor galiba dogru mu
yok canım reçete değil . d vitamini arı sütü bal polen propolis karışımı folik asit ve omega3 alıp kullanmanı tavsiye ediyor. ben sadece karışımı ve d vitaminini aldım. şimdi adetin bitti diyelim. diğer adet zamanına kadar 3-2-3-2 gün aralıklarlar ile ilişki öeriyor. bunu yaparken ovulasyon testi yumurta takibi gibi şeyler yapma diyor. eğer ilk ilişki 8. gün başlarsan 4-3-4-3 şeklinde dene diyor ama onun arası uzun .

yok canım reçete değil . d vitamini arı sütü bal polen propolis karışımı folik asit ve omega3 alıp kullanmanı tavsiye ediyor. ben sadece karışımı ve d vitaminini aldım. şimdi adetin bitti diyelim. diğer adet zamanına kadar 3-2-3-2 gün aralıklarlar ile ilişki öeriyor. bunu yaparken ovulasyon testi yumurta takibi gibi şeyler yapma diyor. eğer ilk ilişki 8. gün başlarsan 4-3-4-3 şeklinde dene diyor ama onun arası uzun .
Anladım canım tesekkür ederim inan sayfadan bir türlü anlayamadım

Günaşırı zaten 2 günde bir tatlım. Yumurtlama zamanı her gün mü demek istedin? Can dayanmıyor 😁
Gün aşırı 2 gunde bir degil kuzum. 1 gün ilişki, 1 gün ara,1gün ilişki 1 gün ara böyle devam eder. 2 gunde bir dersen araya 2 günluk ara girer. Yani 1 gun iliski 2 gun ara yeniden ilişki...doktor geçen ay yumurtlama dönemi, öncesi ve sonrası yani toplamda 2 hafta gün aşirı vermişti.

Gün aşırı 2 gunde bir degil kuzum. 1 gün ilişki, 1 gün ara,1gün ilişki 1 gün ara böyle devam eder. 2 gunde bir dersen araya 2 günluk ara girer. Yani 1 gun iliski 2 gun ara yeniden ilişki...doktor geçen ay yumurtlama dönemi, öncesi ve sonrası yani toplamda 2 hafta gün aşirı vermişti.
Demek istediğim oydu zaten canım. 2 günde bir deyince 1 gün ara oluyor demek istedim. Demek ki orada ayrılıyormuş bizim bakış açımız 🤣 yumurtlama zamanı yapabiliyorsan her gün olması daha iyi aslında ama bazen gün aşırı bile zor geliyor bana. Bu üşengeçlikle nasıl anne olacaksam 🙈🤣

Aynen bak buna katılıyorum ama 3 gün hiç olamadı. Normal bi zamanda her gün olabilir ama yumurtlama zamanları benim eşim aşırı geriliyor ve olacağı varsa da olmuyor 🙈 isteksiz ve görev gibi yapmaktan ben de hiç hoşlanmıyorum. Çaktırmadan yapmanın bi yolunu bulmalı 😁
Zamanı oldugunu bilmek geriyo demekki sen de sorun olmuyosa ona söyleme yumurtlama zamanlarını sen yaklas 🥰

E süre uzadıkça onlar da bizim kadar vakıf oluyor her şeye 😁 piki miki öğrendi adam 🤣
Hahahah valla oyle ya benimki dalga geçiyor benimle yumurtladin mi bodur tavuk diyor kadın doğum uzmanı gene mi kadınlar kulübüne bakıyorsun diyor 😅😅

X