Günaşırı zaten 2 günde bir tatlım. Yumurtlama zamanı her gün mü demek istedin? Can dayanmıyorBen bi yontem denemiycem yumurtlama zamanları gun aşırı yumurtlama harici 2 gunde bir iliski denicem zaten bizim ha deyince olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaşırı zaten 2 günde bir tatlım. Yumurtlama zamanı her gün mü demek istedin? Can dayanmıyorBen bi yontem denemiycem yumurtlama zamanları gun aşırı yumurtlama harici 2 gunde bir iliski denicem zaten bizim ha deyince olmaz
Ama koyu oldu mu genel de 3 gün üst üste yapanlar gebe kalıyo büyük cogunluklaGünaşırı zaten 2 günde bir tatlım. Yumurtlama zamanı her gün mü demek istedin? Can dayanmıyor
Nasıl bir yöntem canım ?Kızlar bu ay MFK yöntemi deneyecek olanlar kimler bakalım . hadi gelin bu ayda onu deneyelim
canım docdrmfk instagram dan bir göz at mutlaka . doktor detaylı anlatıyorNasıl bir yöntem canım ?
Aynen bak buna katılıyorum ama 3 gün hiç olamadı. Normal bi zamanda her gün olabilir ama yumurtlama zamanları benim eşim aşırı geriliyor ve olacağı varsa da olmuyor isteksiz ve görev gibi yapmaktan ben de hiç hoşlanmıyorum. Çaktırmadan yapmanın bi yolunu bulmalıAma koyu oldu mu genel de 3 gün üst üste yapanlar gebe kalıyo büyük cogunlukla
Kuzu ben baktım da bişey anlayamadım özel reçete veriyor galiba dogru mucanım docdrmfk instagram dan bir göz at mutlaka . doktor detaylı anlatıyor
yok canım reçete değil . d vitamini arı sütü bal polen propolis karışımı folik asit ve omega3 alıp kullanmanı tavsiye ediyor. ben sadece karışımı ve d vitaminini aldım. şimdi adetin bitti diyelim. diğer adet zamanına kadar 3-2-3-2 gün aralıklarlar ile ilişki öeriyor. bunu yaparken ovulasyon testi yumurta takibi gibi şeyler yapma diyor. eğer ilk ilişki 8. gün başlarsan 4-3-4-3 şeklinde dene diyor ama onun arası uzun .Kuzu ben baktım da bişey anlayamadım özel reçete veriyor galiba dogru mu
Anladım canım tesekkür ederim inan sayfadan bir türlü anlayamadımyok canım reçete değil . d vitamini arı sütü bal polen propolis karışımı folik asit ve omega3 alıp kullanmanı tavsiye ediyor. ben sadece karışımı ve d vitaminini aldım. şimdi adetin bitti diyelim. diğer adet zamanına kadar 3-2-3-2 gün aralıklarlar ile ilişki öeriyor. bunu yaparken ovulasyon testi yumurta takibi gibi şeyler yapma diyor. eğer ilk ilişki 8. gün başlarsan 4-3-4-3 şeklinde dene diyor ama onun arası uzun .
adetin 1. gününden sayarak 6. gün bitti diyelim. 7. gün ilişki oldu . 7-10-12-15-17 diye gideceksin. birde pco var sa 21. gün mutlaka ilişkiAnladım canım tesekkür ederim inan sayfadan bir türlü anlayamadım
Gün aşırı 2 gunde bir degil kuzum. 1 gün ilişki, 1 gün ara,1gün ilişki 1 gün ara böyle devam eder. 2 gunde bir dersen araya 2 günluk ara girer. Yani 1 gun iliski 2 gun ara yeniden ilişki...doktor geçen ay yumurtlama dönemi, öncesi ve sonrası yani toplamda 2 hafta gün aşirı vermişti.Günaşırı zaten 2 günde bir tatlım. Yumurtlama zamanı her gün mü demek istedin? Can dayanmıyor
Demek istediğim oydu zaten canım. 2 günde bir deyince 1 gün ara oluyor demek istedim. Demek ki orada ayrılıyormuş bizim bakış açımız yumurtlama zamanı yapabiliyorsan her gün olması daha iyi aslında ama bazen gün aşırı bile zor geliyor bana. Bu üşengeçlikle nasıl anne olacaksamGün aşırı 2 gunde bir degil kuzum. 1 gün ilişki, 1 gün ara,1gün ilişki 1 gün ara böyle devam eder. 2 gunde bir dersen araya 2 günluk ara girer. Yani 1 gun iliski 2 gun ara yeniden ilişki...doktor geçen ay yumurtlama dönemi, öncesi ve sonrası yani toplamda 2 hafta gün aşirı vermişti.
Zamanı oldugunu bilmek geriyo demekki sen de sorun olmuyosa ona söyleme yumurtlama zamanlarını sen yaklasAynen bak buna katılıyorum ama 3 gün hiç olamadı. Normal bi zamanda her gün olabilir ama yumurtlama zamanları benim eşim aşırı geriliyor ve olacağı varsa da olmuyor isteksiz ve görev gibi yapmaktan ben de hiç hoşlanmıyorum. Çaktırmadan yapmanın bi yolunu bulmalı
Artık biliyor yaa çakaaal reglim bitince 3-4 gün sonra başlıyor o da biliyor öğrendi artık. Azıcık rol yapmam lazım, denicemZamanı oldugunu bilmek geriyo demekki sen de sorun olmuyosa ona söyleme yumurtlama zamanlarını sen yaklas
Buna güldüm adamlar artık uzmanlastı deseneArtık biliyor yaa çakaaal reglim bitince 3-4 gün sonra başlıyor o da biliyor öğrendi artık. Azıcık rol yapmam lazım, denicem
E süre uzadıkça onlar da bizim kadar vakıf oluyor her şeye piki miki öğrendi adamBuna güldüm adamlar artık uzmanlastı desene
Hahahah valla oyle ya benimki dalga geçiyor benimle yumurtladin mi bodur tavuk diyor kadın doğum uzmanı gene mi kadınlar kulübüne bakıyorsun diyorE süre uzadıkça onlar da bizim kadar vakıf oluyor her şeye piki miki öğrendi adam
Tamam canım çok teşekkür ediyorum bu ay deneyecegimadetin 1. gününden sayarak 6. gün bitti diyelim. 7. gün ilişki oldu . 7-10-12-15-17 diye gideceksin. birde pco var sa 21. gün mutlaka ilişki
rica ederim canımTamam canım çok teşekkür ediyorum bu ay deneyecegim
Hahaha herkesin diline sakız oldukHahahah valla oyle ya benimki dalga geçiyor benimle yumurtladin mi bodur tavuk diyor kadın doğum uzmanı gene mi kadınlar kulübüne bakıyorsun diyor