- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
Tamm kesinlikle atarım yarın çıkar galiba e nabızdan kontrol ediyorum sürekli çıkmamışAtarsan bakarız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamm kesinlikle atarım yarın çıkar galiba e nabızdan kontrol ediyorum sürekli çıkmamışAtarsan bakarız canım
Bu gibi hisleri çoğumuz çoğu zaman yaşıyoruz canım öncelikle bunun normal duygular olduğunu bil. Ama kimin hangi yollardan geçtiğini bilmiyoruz burnunda unutma sadece anlatılan kadar biliyoruz ve bunlar mahrem konular olarak kabul edildiği için çoğu kişi aaa istemeden oldu ya da düşününce hemen oldu gibi konuşuyor. Bak benim Mayıs ayında 9 haftalık kalp durması sonucu düşüğüm kasım ayında da betanın düzensiz artışı sebebiyle 2. Bir düşüğüm var, böyle olacağına vaktiyle Ve sağlıkla gelsinler Allah’ın izniyleKızlar o kadar mutsuzum ki keşke ölsem kurtulsam her gün birisinden hamile haberi alıyorum artk çok moralim bozuluyor başkalarının olmasına degil neden bizim olmuyor die.2 Ocak bat tarihimdi ilk defa gecikme yaşadım evde test yaptım negatif.1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.dün regl oldum adetin 8.gününde ilk defa gecikme yaşadım neden sizce
Ozaman daha vaktin var, 1 sene ila 1,5 sene normal kabul ediliyor artıkŞubatta da bana 1 yıl olacak
İnşallahEvet canım benim doktorum 15 -25 arası ve daha yukarısı döllenme diye düşünebiliriz diyor ama burada ben okudum bu değerden daha yukarı olupta hamile kalamayanda var inşallah sende çok güzel bir değer görürsün
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim o kadar haklısın ki ama duyguların önüne asla geçilmiyor ki ben inadımdan hırsımdan gururumdan hiç birseye ağladığımı göstermezdim şimdi kim sorsa özür dilerim ama anıra anıra ağlıyorum kaç defa parklara gidip saatlerce ağladığımı biliyorum.eşim asla sıkıntı etmiyor üzülüyor tabi ama bana yansıtmak istemiyor.çok severek evlendik çok mutluyuz ama birsey eksik işte belki de sınavımız bu olacak bilmiyorumBu gibi hisleri çoğumuz çoğu zaman yaşıyoruz canım öncelikle bunun normal duygular olduğunu bil. Ama kimin hangi yollardan geçtiğini bilmiyoruz burnunda unutma sadece anlatılan kadar biliyoruz ve bunlar mahrem konular olarak kabul edildiği için çoğu kişi aaa istemeden oldu ya da düşününce hemen oldu gibi konuşuyor. Bak benim Mayıs ayında 9 haftalık kalp durması sonucu düşüğüm kasım ayında da betanın düzensiz artışı sebebiyle 2. Bir düşüğüm var, böyle olacağına vaktiyle Ve sağlıkla gelsinler Allah’ın izniyle
İnşallah canım inan şunu alırım şunu yaparım die hayal kurmaktan yoruldumOzaman daha vaktin var, 1 sene ila 1,5 sene normal kabul ediliyor artık
Vakti gelince olacak emin ol, her şey zamanına esir.Düşüncelerin için çok teşekkür ederim o kadar haklısın ki ama duyguların önüne asla geçilmiyor ki ben inadımdan hırsımdan gururumdan hiç birseye ağladığımı göstermezdim şimdi kim sorsa özür dilerim ama anıra anıra ağlıyorum kaç defa parklara gidip saatlerce ağladığımı biliyorum.eşim asla sıkıntı etmiyor üzülüyor tabi ama bana yansıtmak istemiyor.çok severek evlendik çok mutluyuz ama birsey eksik işte belki de sınavımız bu olacak bilmiyorum
Canımın içi bende düşük yaptım eylülde kaybettim ve ikiz gebelikti.doktora gitmiştik muayeneler için hiç bi problem yok bekleyin ikiz dahi olabilir yumurtaların çok güzel gelişiyor demişti inanmamıştık 5.ayımızdaydk doktordan sonda ki ay pat die hamile kaldım ay bide ikiz düşük yaptım sonra içimde parça kalmış nasıl olduysa artk diğer adetime yakın sancılar başladı nefes alıyrm ama vermesi ölüm kanama desen çok fazla en sonunda düşüp bayılmışm eşim getirmiş hastaneye snra iğneyle flan düştü kalan parça. eylülden sonra ara ver dedi doktorlar ama dinlemedim 5 aydan snra oldu zaten yine daha da geç olursa die korktum olmuyo kimi tanıdıysam 3-4 aylık evliler hemen hamile kalıyorlar üzülüyorum artk tedavilerden korkuyorum.stresten dolayı olmuyor zatenVakti gelince olacak emin ol, her şey zamanına esir.
Güçlü durmak zorunda değilsin ben bunu yaptım ve çok yıprandım, çocuğumun olmamasını düşük yapmamı hep kendime bağladım ve sanki bu bir eksiklik gibi utandım büzüldüm soranlar karşısında.
Sonra bi zaman geldi sorduklarında vardı ama düştü diyebildim ve insanlar bidaha soramaz oldular. Senin tercihin tabi ama bazıları bundan anladığı İçin bu tavrı hakediyorlar. Güçlü gözükmek zorunda değilsin hepimiz insanız ve yumuşak karınlarımız var, çocuk da onlardan biri. Sakın içine atma gerekiyorsa tedavi gör ama kendine yapma lütfen Seninle aynı duyguları paylaşmış ama şimdi bir tık daha iyi hissedebilen biri olarak yazıyorum bunu. Allah gönlüne ferahlık versin
Evet stres önemli bir faktör canım kaybın İçin de çok üzgünüm. Bizi en iyi yine böyle kayıp yaşayan bizler anlıyoruz..Canımın içi bende düşük yaptım eylülde kaybettim ve ikiz gebelikti.doktora gitmiştik muayeneler için hiç bi problem yok bekleyin ikiz dahi olabilir yumurtaların çok güzel gelişiyor demişti inanmamıştık 5.ayımızdaydk doktordan sonda ki ay pat die hamile kaldım ay bide ikiz düşük yaptım sonra içimde parça kalmış nasıl olduysa artk diğer adetime yakın sancılar başladı nefes alıyrm ama vermesi ölüm kanama desen çok fazla en sonunda düşüp bayılmışm eşim getirmiş hastaneye snra iğneyle flan düştü kalan parça. eylülden sonra ara ver dedi doktorlar ama dinlemedim 5 aydan snra oldu zaten yine daha da geç olursa die korktum olmuyo kimi tanıdıysam 3-4 aylık evliler hemen hamile kalıyorlar üzülüyorum artk tedavilerden korkuyorum.stresten dolayı olmuyor zaten
doktorum progesteron hormon yanıltıcı olabilir demiştiEvet canım benim doktorum 15 -25 arası ve daha yukarısı döllenme diye düşünebiliriz diyor ama burada ben okudum bu değerden daha yukarı olupta hamile kalamayanda var inşallah sende çok güzel bir değer görürsün
canım testte ilişki gününden en erken 11 gün sonra çıkıyor, adete kaç gün kaldığının önemi yok kaç gün geçti doğurgan gününden bugune. beni bu kaset test ler çok yanılttı iki kez pozitifle hastaneye gidip negatif olduğunu öğrendimGünaydın kuzular
sabah 5te test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su sisemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki erken gebelik yapcam bide bakalım
benım normal testte hıc cıkmazdı ya, ılıskı gununden 10.gün :) nasıp kuuzum ya belkıde bekledıkce cıktı koyulasmadan kan vermem zatencanım testte ilişki gününden en erken 11 gün sonra çıkıyor, adete kaç gün kaldığının önemi yok kaç gün geçti doğurgan gününden bugune. beni bu kaset test ler çok yanılttı iki kez pozitifle hastaneye gidip negatif olduğunu öğrendim
canım öncelikle sakin ol daha önce doğal yollardan çocuk sahibi olmuşsunCanımın içi bende düşük yaptım eylülde kaybettim ve ikiz gebelikti.doktora gitmiştik muayeneler için hiç bi problem yok bekleyin ikiz dahi olabilir yumurtaların çok güzel gelişiyor demişti inanmamıştık 5.ayımızdaydk doktordan sonda ki ay pat die hamile kaldım ay bide ikiz düşük yaptım sonra içimde parça kalmış nasıl olduysa artk diğer adetime yakın sancılar başladı nefes alıyrm ama vermesi ölüm kanama desen çok fazla en sonunda düşüp bayılmışm eşim getirmiş hastaneye snra iğneyle flan düştü kalan parça. eylülden sonra ara ver dedi doktorlar ama dinlemedim 5 aydan snra oldu zaten yine daha da geç olursa die korktum olmuyo kimi tanıdıysam 3-4 aylık evliler hemen hamile kalıyorlar üzülüyorum artk tedavilerden korkuyorum.stresten dolayı olmuyor zaten
inşallah çıkarbenım normal testte hıc cıkmazdı ya, ılıskı gununden 10.gün :) nasıp kuuzum ya belkıde bekledıkce cıktı koyulasmadan kan vermem zaten
ınsallah paptyacım hayırlısı olsun ınsallahinşallah çıkar
Aminn inşallah tez zamanda hepimize inşallahınsallah paptyacım hayırlısı olsun ınsallah
amınnnnn amınAminn inşallah tez zamanda hepimize inşallah
Bence hamilesinnnGünaydın kuzular
sabah 5te test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su sisemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki erken gebelik yapcam bide bakalım
ınsallaahh kuşum, ay havalara ucarımmmmmBence hamilesinnn